تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 51 از 133 اولاول ... 4147484950515253545561101 ... آخرآخر
نمايش نتايج 501 به 510 از 1322

نام تاپيک: Battlefield: Bad Company 2

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

نمیدونم جدی گفتی یا داشتی شوخی میکردی.

تکنولوژیی که بتونه این حرف شما رو به واقعیت برسونه, هنوز نیومده.

اگر واقعا قرار باشه تیکه آجر ها تو محیط بیفتن ده هزار و یک مشکل ایجاد میشه که من به 2 تا اشاره میکنم :

1: افت 100% فریم ریت
    2: سد راه بودن اون دیوارهای خورد شده برایPlayer و گیر کردن به پای اون (مسلما طبق گفته شما باید Random بیفتن دیگه؟)

يه مطلبي ميگم كه خيلي در جواب پست شما نيس ولي خوب ديگه دونستنش خوبه.....تو بازي gears of war2 مثلا بعد از افتادن تيكه هاي ستون(گچش) رو زمين تا چند دقيقه رو زمين ميمونه و اگه پاي شما هم بهش بخوره به اطراف پرت ميشه......حتي اگه مثلا يه جايي شما 3...4 نفرو بكشي بعد از رو جنازه هموشون ردشي پات به اونا گير مي كنه.......
    خودشم اين بازي مال سال 2008 هستش و مال كنسولم هس..(قابل توجه بعضي ها كه كنسول رو....) جالبه با اين كارش هنوز هم bfbc2 گاهي اوقات افت فريم داره..... .

البته بازم ميگم خيلي به اين بازي ربط نداشت ولي نكته مهمي بود

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

يه مطلبي ميگم كه خيلي در جواب پست شما نيس ولي خوب ديگه دونستنش خوبه.....تو بازي gears of war2 مثلا بعد از افتادن تيكه هاي ستون(گچش) رو زمين تا چند دقيقه رو زمين ميمونه و اگه پاي شما هم بهش بخوره به اطراف پرت ميشه......حتي اگه مثلا يه جايي شما 3...4 نفرو بكشي بعد از رو جنازه هموشون ردشي پات به اونا گير مي كنه.......
    خودشم اين بازي مال سال 2008 هستش و مال كنسولم هس..(قابل توجه بعضي ها كه كنسول رو....) جالبه با اين كارش هنوز هم bfbc2 گاهي اوقات افت فريم داره..... .

البته بازم ميگم خيلي به اين بازي ربط نداشت ولي نكته مهمي بود
    آقا نگاه کن با همین حرفها دوباره بحث درست میشه بهتره در مورد فقط بازی Battlefield: Bad Company 2 صحبت کنیم. من الان واقعا خودم خیلی حسرت می خورم توی ایران نمیشه اینو مولتی پلیر بازی کرد حداقل من که نمی تونم
    در ضمن بازیی که از همه سایت ها امتیاز بالایی میگیره و از سایت سختگیری مثل گیم اسپات 9 میگیره نمیشه بازی فوق العاده ای نباشه.

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اقا به جاي اين كل كل ها يكي به من كمك كنه . سيو مرحله 11 رو مي خوام . بازي تو مرحله 10 با يه باگ لعنتي گير ميكنه و نمي تونم جلو برم .

بابا يعني كسي نيست اين سيو خودش رو بده تا بازي رو تموم كنم . اي خدا .

داره خودمونی میشه RAMB0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

[
    حا لا چرا میزنی
    بیا اینم سیو 100% ماله خودمه رمزش:123456

---------- Post added at 01:01 AM ---------- Previous post was at 12:58 AM ----------

اقا به جاي اين كل كل ها يكي به من كمك كنه . سيو مرحله 11 رو مي خوام . بازي تو مرحله 10 با يه باگ لعنتي گير ميكنه و نمي تونم جلو برم .

بابا يعني كسي نيست اين سيو خودش رو بده تا بازي رو تموم كنم . اي خدا .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by RAMB0o0; 14-03-2010 at 00:04.

5. این کاربر از RAMB0o0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

آقا نگاه کن با همین حرفها دوباره بحث درست میشه بهتره در مورد فقط بازی Battlefield: Bad Company 2 صحبت کنیم. من الان واقعا خودم خیلی حسرت می خورم توی ایران نمیشه اینو مولتی پلیر بازی کرد حداقل من که نمی تونم
    در ضمن بازیی که از همه سایت ها امتیاز بالایی میگیره و از سایت سختگیری مثل گیم اسپات 9 میگیره نمیشه بازی فوق العاده ای نباشه.
    من اصلا قصدم راه انداختن بحه بين كنسول و پي سي نيس....فقط خواستم در تاييد حرفاي laykan بگم كه اين نوع تخريب پذيري حالا با وسعتي كمتر) در بازي كه مال 1.5 سال قبل انجام گرفته ولي براي اين بازي انجام نشده..... .

7. 2 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

[
    حا لا چرا میزنی
    بیا اینم سیو 100% ماله خودمه رمزش:123456

---------- Post added at 01:01 AM ---------- Previous post was at 12:58 AM ----------

کد:
    داش گلم دستت واقعا درد نكنه . دو روزه گير اين باگ مرحله 10 بودم و هر كاري كردم رد نميشد . واقعا بابت سيو ها ممنون . الان دو سوته اون سه تا مرحله رو هم مي تركونم بره پي كارش . بازم مرسي .

9. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mamaloo_shz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

درود
    دوستان کرک سالم و بدون باگ و ... میشه لینک بدین !؟ .. من بازیو خریدم ، 3 دی وی دی .... نصبش که میکنم، خودش آیکونش میاد روی دسکتاپ، توی دی وی دی ها هم کرک نیست ... اونی هم که رو دسکتاپه نمیشه باهاش بازیو اجرا کرد .. خلاصه کرک میخوام :(
    دوستان کسی نبود ؟!

پروفشنال pcali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

بفرمایید دوست عزیز منم از همین کرک استفاده کردم درست بود فقط تمام محتویات کرک
    رو بدون هیچ کم و کاستی کپی کن در ضمن یک فایل به اسم rld-bbc2 در پوشه هست که به شما
    شماره سریال نصب بازی رو اگر در هنگان نصب درخواست کرد بتونید از طریق این فایل استخراج
    کنید و در آخر این رو بگم در ابتدای بازی شما باید از چاقو در کشتن دو تن از دشمنان اقدام کنید که
    برای این کار باید از کلید پیش فرض دکمه وسط ماوس استفاده کنید که بیشتر ماوس ها این رو ندارن
    اگر از شما داره که هیچی اگر نداره در تنظیمات بازی این کلید رو تغییر بدید و اگرم joystick به سیستمتون
    وصله اون رو در بیارید تا بازی قاطی نکنه

کد:

12. 3 کاربر از pcali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه KAHAKDAM's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    کهک

پيش فرض

سام.بچه ها من نمیدونم چرا بازیم یک دفعه دو مرحله برگشت به عقب!!!!!!نمی دونید مشکل از چیه؟؟؟؟؟؟من دیگه حوصله بازی کردن دوباره رو ندارم.(با این داستان مضخرف)
    راستی پچی یا کرکی هنوز نیومده که مثل 2142 بازیو پرچمی هم اضافه کنه؟من یه توی یه سایت خارجی بود دیدم ولی دانلودش پولی بود؟
    Last edited by KAHAKDAM; 14-03-2010 at 10:11.

آخر فروم باز *hamedkhatar*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام
    من فکر کنم آخرای بازی باشم
    اونجا که این یارو کچله پشت اون شیشه هست شیشه رو منفجر میکنیم یه چیز گرد میچرخه بعد از چند ثانیه منفجر میشه
    اونجا باید چکار کرد؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •