ای بابا.بازی که میانگین 9.6 داشته و تا حالا فروش بسیار بالایی داشته همه هم ازش راضی بودن شما اینو میگی احتمالا چون به Rpg علاقه نداری.
راستی از حسین جان واسه این راهنمایی بسیار عالی تشکر میکنم
ای بابا.بازی که میانگین 9.6 داشته و تا حالا فروش بسیار بالایی داشته همه هم ازش راضی بودن شما اینو میگی احتمالا چون به Rpg علاقه نداری.
راستی از حسین جان واسه این راهنمایی بسیار عالی تشکر میکنم
اين پست خيلي زود به آرشيو ميره پس نبايد نگران ديربالا اومدن صفحه باشيم !حسین جان فکر کنم اگه نتیجه کار رو به صورت PDF برای دانلود بزاری خیلی بهتر باشه!
درضمن کارت حرف نداره، ممنون از وقتی که گذاشتی.
ولي چشم ، بعد از تموم شدن كار به صورت PDF هم قرار ميدم اما حجمش بالا بايد باشه .
لطف داري !
حسین جان واقعا سنگ تموم گذاشتی.اگه دکمه تشکر بی نهایت وجود داشت من حتما اونو انتخاب می کردم
راستی من الان نخوندمش و میخوام سیو کنم بعد بخونم درباره mass effect1 هم توضیح دادی درسته؟
ممنون حسين جان
چه كردي
اگه مسعود جان هم زحمت بكشن و تو پست اول بزارنش خيلي بهتر ميشه
بازم ممنون از حسين جان
من كه هيچكدام از نسخه هاي بازي رو بازي نكرده بودم الان علاقه مند شدم برم بازي كنم دو نسخه رو
ممنون حسین جان . من یک اشکال پیدا کردم که asari ها سه مرحله دارند و مرحله اول به دنبال دانش و تجربه هستند و در مرحله دوم به دنبال انتخاب جفت و تولید مثل و در مرحله سوم به مقام Matriarch می رسند که مقام سوم رو هر کسی دست پیدا نمی کند. مانند مادر liara در قسمت اول بازی و خود Liara در قسمت دوم بازی و samara که دیگر به اواخر عمر خود هم رسیده !Asari ميتواند بيشتر از 1000 سال زندگي كند كه سه مرحله دارد . در مرحله ي دوشيزگي ، آنها بسيار بي قرار و تشنه ي كسب تجربه ها و دانش هاي جديد ميشوند . وقتي اين مرحله آغاز ميشود آنها با كساني كه دوست دارند توليد مثل و زاد و ولد را شروع ميكنند . اين مرحله با آغاز مرحله ي Matriarch پايان مي يابد كه در اين مرحله آنها بيشتر به نقش هاي رهبري و مشاوري را بر عهده ميگيرند . سومين مرحله مشخص نيست .
آقا این بازی واسه من خیلی گنگه. نمیونم چیکار کنم؟؟
تو ژورنال یه سری کارها نوشته که انجام دادم و غیرفعال شده و تعدادی هم کار نوشته که انجام نشده. باید اونارو انجام بدم؟؟
تو یکیش نوشته travel to purgatory. باید چیکار کنم؟؟ خسته شدم اینقد با ملت حرف زدم ولی فایده ای نداشت.
ممنون حسین جان بابت مطالب عالی که گذاشتی . من یکی هیچی از داستان بازی نمی دونستم چون نسخه 1 رو بازی نکرده بودم و الان از 2 شروع کردم به بازی ! واقعا دستت درد نکنه. فقط کاشکی یه سری چیزها رو هم در مورد نحوه انجام بازی و عملکرد صحیح توضیح بدی . بازم ممنونم
خوب برو تو mass realy ببین اون سیاره کجاست سفر کن.تو همه travel ها اینجوری
بسيار ممنون از شماممنون حسین جان . من یک اشکال پیدا کردم که asari ها سه مرحله دارند و مرحله اول به دنبال دانش و تجربه هستند و در مرحله دوم به دنبال انتخاب جفت و تولید مثل و در مرحله سوم به مقام Matriarch می رسند که مقام سوم رو هر کسی دست پیدا نمی کند. مانند مادر liara در قسمت اول بازی و خود Liara در قسمت دوم بازی و samara که دیگر به اواخر عمر خود هم رسیده !
شما درست ميگيد . به دليل شباهت اسم مرحله ي اول و دوم ( Maiden و Matron ) بنده به اشتباه از ضمير "اين" استفاده كردم . تصحيح شد ...
بعد از اينكه خودم نسخه ي 2 رو تموم كردم و قسمت هاي ناقص كامل شدن شايد اين كار رو هم كردم .فقط کاشکی یه سری چیزها رو هم در مورد نحوه انجام بازی و عملکرد صحیح توضیح بدی
بله ، بيشتر همون Mass Effect هست . مطالب زيادي در مورد نسخه ي دوم در روزهاي آينده اضافه خواهد شد .راستی من الان نخوندمش و میخوام سیو کنم بعد بخونم درباره mass effect1 هم توضیح دادی درسته؟
دوستان کسی کرکتر ِ اصلی ِ ME رو داره که لینک بده دانلود کنیم ؟
همون چهره ای که توی تیزر ها و تریلر ها از شفرد میبینیم
ممنون میشم اگه کسی چیزی میدونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)