"اگه میشه هم عکس برداری هم فیلمبرداریش و هم سرعتش رو با جت مقایسه کنید ؟
"اگه میشه هم عکس برداری هم فیلمبرداریش و هم سرعتش رو با جت مقایسه کنید ؟
چند عکس با حجم کم از آرنا(فشرده)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بنده جت رو انتخاب میکنم،به دلیل سرعت بهتر،استحکام بیشتر،باطری بهتر و دوربین سرتر(قیمت منصفانه تر)
باطری بهتر جت رو کاملا موافقم.
ولی در مورد سرعت باید بگم : درسته فرکانس CPU جت بیشتره ولی نوع هسته خیلی عامل مهمیه.در ضمن به دلیل وجود شتاب دهنده گرافیکی که در آرنا به کار رفته از نظر سرعت بسیار عالی عمل کرده و از این لحاظ اگه از جت بهتر نباشه بدتر هم نیست. من با جت هم کار کردم.
در مورد استحکام باید بگم که بدنه جت تماما پلاستیکیه در صورتی که ارنا از قاب جلویی استیل ضد زنگ و دروش آلومینیومی بهره می بره که وقتی تو دست میگیری یه حس خنک و خوبی رو القا می کنه.
در مورد دوربین همه که من با جت کار نکردم.
استحکام که آرنا خیلی سره > منم آرنا رو انتخاب میکنم چون اینترفیسش نسبت به جت خیلی سره -fm transmitter داره -- سرعت با وجود شتاب دهنده گرافیگی چیزی از جت کم نداره -- صدا که کیفیت آرنا فوق العاده است فقط بلندیش یه کم از جت کمتره --- تو دوربین هم با تفاوت خیلی جزئی تو عکسبرداری جت برنده است اما تو فیلمبرداری واقعا آرنا جت رو میخوره حتی با پسوند 3gp -
انتخاب بین این دو تا واقعا سلیقه ای هست اما الان با وجود قیمت نا معقولانه ی آرنا حتی طرفدارای ال جی هم وسوسه میشن برن جت بخرن چون واقعا این دو گوشی در سطح هیتند چیزایی اون داره که اون نداره باز چیزایی اون داره که اون ندارهواقعا قیمتش خیلی نسبت به آرنا منصفانه تره
هر دو گوشی از خیلی جهات به هم شبیه هستند .اصلا سامسونگ جت رو برای مقابله با آرنا ساخت همون طور که استار رو برای مقابله با کوکی ساخت...
من برتری های هر کدوم رو البته تا اونجایی که اطلاع دارم رو می نویسم حالا بستگی به خودتون داره :
برتری های Arena :
1- تاچ خازنی با قابلیت مولتی تاچ که خیلی حال میده.
2- استفاده از فلز در ساخت بدنه گوشی
3- FM Transmiter که بعضی اوقات خیلی حال میده.
4-کیفیت فوق العاده صدا در فیلم برداری به خاطر میکروفون ضبط صدای جداگانه و قابلیت فیلم برداری با دو ر تند و آهسته.(البته جت هم دور آهسته یا همون اسلو موشن داره)
5- Document viewer (DOC, XLS, PPT, PDF) که خیلی کاربردی و عالیه
6- خروجی تلویزیون البته باید کابلش جداگانه تهیه بشه (فکر کنم جت هم داشته باشه)
7- ساپورت مموری تا 32 گیگ (جت تا 16 گیگ ساپورت می کنه)
8- اینترفیس استثنایی (واقعا خیلی جذاب تر از جت هست)
9- قابلیت SMS (threaded view) .که خیلی جالبه.برای اولین بار تو آیفون استفاده شد.اینباکس رو تغییر بدی به این حالت مسیج هایی که با یه نفر پشت سر هم رد و بدل کردی رو به شکل چت نشون میده ...
10- HSDPA, 7.2 Mbps در حالی که جت از HSDPA, 3.6 Mbps بهره می بره
11- امکانت سکوریتی خیلی کامل که قبل توضیح دادم
12- 8 گیگ حافظه داخلی(البته جت هم در دو مدل 2 گیگ و 8 گیگ ارائه مشه)
حالا نوبت جت :
1- باطری بهتر
2- صفحه نمایش AMOLED 3.1 البته به نظر من کیفیت شون فرقی نداشت.
3- قطب نمای دیجیتال
4- cpu قوی تر (البته فقط از نظر فرکانس.آرنا اصلا کم نمیاره)
5- دوربین کمی بهتر(میگن . من خودم امتحان نکردم)
6-اینترفیس خوبی داره ولی به پای ارنا نمیرسه اصلا و ابدا
7- صدای بلند تر تو هندزفری
8- مدیا پلیر با قابلیت shake Control .
9-خروجی کابل گوشی از نوع micro usb
البته اگه یه سری به کلوپ جت بزنی می بینی که همه با یه مشکل مسخره روبرو شدند و اون هم اینه که قبل از اینکه ظرفیت گوشی برای مسیج پر بشه (تقریبا به نصف که برسه یعنی به 250 تا)گوشی شروع می کنه به سیو مسیج های دریافتی روی سیمکارت.که صدای همه رو درآورده.
آرنا محدودیت حجمی داره واسه برنامه جاوا ولی وضع جت از آرنا هم بدتره.یه سر به کلوپش بزنید ببینید چه خبره.کلا به هر برنامه ای گیر میده...
وای خسته شدم...
Last edited by nima_989; 03-12-2009 at 13:30.
در مورد سرعت با وجود سی پی یو رویایی 800 جت برای یه گوشی جاوا و RAM 1gig جای بحثی نمیمونه!
در مورد استحکام هم من با جت کار کردم و مقاومتش عالی بود، البته با ارنا هم کار کردم،اونم عالی بود....اینجا حرف شما رو قبول میکنممقاومت ارنا بهتر!
باطری که معلومه مال جت عالیه تره
دورین هم باید گفت که به نظر شما دوربین جت تو عکس برداری یخورده از ارنا بهتره؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به نظر من دوربین ارنا در مقایسه با 3/2 های خوبی مثل n73 هم قافله رو میبازه!
از نواقص دو گوشی هم میشه به حجم محدود اینباکس اس ام اس در جت و حجم محدود برنامه های نصبی در ارنا اشاره کرد،ولی خداییش به نظر شما کدومش رو بهتر میشه تحمل کرد؟
خب معلومه دیگه ماله ارنا خیلی زجر اوره! چون بسیاری از نقشه ها و برنامه ها از دست میپرن!
Last edited by fanoos1; 03-12-2009 at 14:54.
آرینا هم رم 1 گیگ داره.....تو سرعت اصلا فرقی ندارن، (بماند که آرینا شتاب دهنده گرافیکی داره) گول این شماره ها رو نخورید!!! باور کن 1 گیگ رم با سی پی 800 واسه ویندوز موبایل هم خیلی خیلی پرسرعته!در مورد سرعت با وجود سی پی یو رویایی 800 جت برای یه گوشی جاوا و RAM 1gig جای بحثی نمیمونه!
در مورد استحکام، بی چون و چرا آرینا.....حتی اگه چند صفحه برید عقب تر، تست استرس گوشی رو میبینید که بعد از گذشت از هفت خان، سالم اومده بیرون!در مورد استحکام هم من با جت کار کردم و مقاومتش عالی بود، البته با ارنا هم کار کردم،اونم عالی بود....اینجا حرف شما رو قبول میکنممقاومت ارنا بهتر!
این دیگه از اون حرفها بودا!دورین هم باید گفت که به نظر شما دوربین جت تو عکس برداری یخورده از ارنا بهتره؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به نظر من دوربین ارنا در مقایسه با 3/2 های خوبی مثل n73 هم قافله رو میبازه!شما یا عکسهاشو ندیدید یا اینکه عکس های گوشی K510 رو دیدید که میگید از n73 بدتره!!! دوربین آرینا و جت تفاوتی ندارن، آرینا یکی از بهترین 5 هاست! اونوقت میگید با n73 مقایسه کنیم؟!؟!
در ضمن اینو هم بگم، آرینا از جت ارزون تره، همون طور که کوکی از استار ارزونتره. آرینا 300 دلار بیشتر نیست!!! درحالی که جت 375 دلاره..... کوکی هم 120 دلار...... درحالی که استار حدود 160 دلاره......متاسفانه تو ایران به دلیل گارانتی بد و... قیمت آرینا بالاست....
Last edited by Michael Ropy; 03-12-2009 at 15:22.
درسته سی پی یو جت چیز علکیه (چون جاواس).
اما تو کیفیت صفحه نمایش جت بهتر از ارنا است (amoled).
اما مالتی تاچ بودن ارنا میارزه به کیفیت خوب جت.
در کل ارنا یه چیزه دیگس.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)