آره ممکنه...رو حافظه خوده گوشی نصب کن...
شاد باشی![]()
آره ممکنه...رو حافظه خوده گوشی نصب کن...
شاد باشی![]()
من تا به حال همیشه از گوشی سونی اریکسون استفاده کردم و به همین دلیل این بحث ها یه کم برام جدیده. اگر سوالم خیلی ابتداییه ببخشید.
1-
من این طور فهمیدم که بعضی از نرم افزارهایی که دانلود می کنیم ساین نشدن و به همین دلیل روی گوشی نصب نمی شن. حالا شما دارید راهی رو معرفی می کنید که بعد از هک گوشی، هر نرم افزاری بتونه روش نصب بشه و دیگه گوشی به ساین بودن یا نبودن نرم افزارها گیر نده. درسته؟ هک باعث می شه دسترسی به بعضی از فولدرهای سیستمی ممکن بشه که برای کرک نرم افزارها لازمه. (فقط با نصب نرم افزارهایی مثل xplore نمی شه به اون فولدرها دسترسی پیدا کرد؟ حتما باید هک هم بکنیم؟)
2-
ضمنا در تاپیک های دیگر همین فوروم خوندم که می تونیم شماره سریال گوشی رو به سایت OPDA بدیم و 2 تا فایل Cer و Key ازش بگیریم، سپس با استفاده از نرم افزارهایی مانند SignSIS-GUI هر نرم افزار ساین نشده ای رو می تونیم برای گوشی خودمون ساین کنیم.
پس نتیجه گیری من اینه: این دو روش در واقع جایگزین همدیگه هستند. یعنی اگر من بتونم نرم افزارها رو با روش 2 ساین کنم دیگه لازم نیست دردسر انجام هک رو به خودم بدم و اگر بتونم گوش رو هک کنم دیگه نیازی به ساین کردن نرم افزارها ندارم. درسته؟
هک بودن گوشی باعث می شه نرم افزارهای ساین نشده روش نصب بشن. ولی آیا می تونیم بعد از هک، از نرم افزارهایی که برای گوشی های دیگه ساین شدن روی گوشی خودمون استفاده کنیم؟ مثلا اگر دوستمون نرم افزاری رو با Bluetooth برامون بفرسته می تونیم همون موقع بدون نیاز به اتصال به کامپیوتر نصبش کنیم؟
تنک یو این اَدوَنس
Last edited by 3jokes_x; 18-05-2009 at 02:06.
عليك سلام
1- درسته... يه نسخه از برنامه X-Plore هست كه بدون نياز به سوييچ بين حالت هك و عادي دسترسي رو ميده...ولي براي نصبش بايد گوشي هك باشه...: دي
2- درسته...
3- نصفه نيمه درسته...: دي چون تهدادي از برنامه ها هستند كه حتي با ساين كردن هم نصب نميشن و فقط هك ميخواهند...
4- اين هم امكان پذيره...شما همه رقم رنامه...ساين شده...ساين نشده...واسه يكي ديگه ساين شده و .... رو ميتونيد بلافاصله نصب كنيد...
شاد باشي![]()
عجب گیری کردیماااااااااااا.
انگار قرار نیست گوشی ما هک بشه. هنوزم دارم زور میزنم اما سر applying patches گیر میکنه. گوشی رو باید ببرم پیش چند تا از این بچه های تعمیرکار نرم افزار ببینم چشه!!
برنامه رو هم رو حافظه تلفن نصب کردم اما بازم فرقی نکرد.
راستی میتونی به من بگی این صدای مزخرف دوربینشو چطوری باید قطع کنم؟ خیلی ضایع است. حتما حتما باید گوشیم هک شده باشه؟
گوشیم خز شد رفت...تو از کجا خریدی؟مدل گوشی موبایل
Only Symbian
===========
گوشیت 3250 بود؟ راجع بهش اصلا" اطلاعی ندارم...شاید هم اصلا" هک نشه...
شاد باشی![]()
آره دیگه. گوشی چینی همینه دیگه زود خز میشه.
آخه واقعا فقط سیمبیان. حرف نداره. من تا حالا میگفتم فقط سونی اما حالا که میبینم اینطوریه میگم فقط نوکی....
آره. 3250 بود. اما با این احتساب اون فرضیه ای که گوشیم قبلا هک شده دوباره قوت میگیره.....
باید وایسم تا رفیقم از تهران بیاد ببرم پیشش
موفق باشید( این هم با کمی دخل و تصرف از نوشته ی شما یا همون شاد باشیدتونه. امیدوارم رضایت بدین. من اصولا کپی رایت ندارم! ایرانه دیگه!!
)
سلام آقا داریوش گوشیم n78 فایل cer-key هم ندارم اگه میشه یه روش هک +اسم برنامه+(یه ورزن x-plore که نیازبه ساین شدن نداشته باشه بهم بگو).مرسی
سلام 0111 : دی
ورژن گوشیت چنده؟ این کد رو بزن:
#0000#*
هر چی مینویسه رو اینجا بگو...ببینم چه میشه کرد...
شاد باشی![]()
سلام دوست عزیز.
خسته نباشی.
ممنون از تاپیک های قشنگ و مفیدت.
من گوشیم 5800 .
software version:11.0.008
custom version:11.0.008.216.03
تا حالا آپدیت نکردم.
برای نصب کلی از برنامه ها مشکل expired certificate رو دارم.
برای همین میخواستم گوشی رو هک کنم،ولی نرم افزار OX هم همون ایراد رو میگیره و نصب نمیشه.
نمیدونم باید چیکار کرد.
من تو این فروم جدیدم و پست های قدیمی هم زیاد.
لطفا راهنماییم کن.
به قول خانومم "ثواب داره".
پیشا÷یش تشکر خودم رو اعلام می کنم.
سلام
ممنون و مرسی.
این پست رو یه نگاه بنداز و انجامش بده...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکلت 99٪ حل میشه...
شاد باشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)