آقا من این همه جون کندم تا این پچ رو دانلود کردم حالا اجراش که میکنم میگه فایل بازی پیدا نشد
لطفا کمکم کنید
راستی اسم فایلی که بازی توش نصبه مال شما چیه؟
آقا من این همه جون کندم تا این پچ رو دانلود کردم حالا اجراش که میکنم میگه فایل بازی پیدا نشد
لطفا کمکم کنید
راستی اسم فایلی که بازی توش نصبه مال شما چیه؟
سرور ایرانی برای این بازی نیست ؟
Last edited by Elrond; 16-07-2011 at 12:15.
دوست گرامی شما باید بازی رو توی درایو c یا ویندوز خودتون نصب کنید و سپس پتچ کنید. اگر این کارو بکنید درست می شه
دوستان گرامی سرور ایرانی راه افتاد با پینگ خیلی خوب.
سرور به نام:
Server Name = Persian Gulf pp company
IP: 91.99.100.77
Port: 16567
نشانی تارنمای سرور:دوستان برای هماهنگی بیشتر با نام کاربری من در یاهو در تماس باشید: pashangparsi6کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فعلا در گام آزمایش به سر می بره تا زمانی که به صورت کامل راه بیفته می شه به همون سرور والت vault رفت که دارای رنک هست و می شه در اون جنگ افزاها رو هم باز کرد
Last edited by pashangparsi6; 27-07-2011 at 20:57.
مرسی از راهنماییتون واقعا
یعنی هیشکی نمی دونه؟
یک درگاهی وجود داره برای کسی که سرور رو اره می ندازه. اگر اون رو ببندی دیگه به سی دی کی گیر نمی ده. نمیدونم چه درگاهی هست
ممنون
بقیه اگه این درگاه رو بگن شاید بتونم یه سرور راه بندازم
راستی من هر کاری کردم نتونستم با Hamachi این بازی رو با دوستام بزنم اگه در این رابطه چیزی میدونین کمک کنید
مرسی
دوستان من که پینگ سرور رو چک میکنم time out میشه.سرور مشکلی داره؟
آقا سرور چجوریه. نصبش بکنیم بازیو یا نه؟
خیر سرور ایرانی فعلا در کار نیست و به مشکل برخورده. همون سرور والت vault بهترین گزینه هست که معمولا پینگ ها خوبه می شه بازی کرد و با درجه گرفتن می شه جنگ افزارها رو هم باز کرد
---------- Post added at 03:07 PM ---------- Previous post was at 03:05 PM ----------
برای والت هم باید این کارها رو کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)