دمت گرم جواب داد
دمت گرم جواب داد
سلام
من يگ گينك مكس دارم وقتي به كامپيوتر وصل ميكنم اونو
مي شناسه
ولي نه باز ميشه و نه فرمت و ارور زير را ميده
كمك كنيد
گ
درود
دوست عزیز لینک اصلاح شد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به دوستان محترم ...
یه فلش 4 گیگ توشیبا اصلی دارم که مشکل رایت پرودکت داره با هیچ کدوم از این روشها هم مشکلش حل نشده..اون اوایل فلش باز می شد فایل ها اجرا هم می شد ولی نه پاک می کرد نه می شد چیزی ریخت..با تلاش فراوانی که کردم تونستم خرابترش کنم :d که الان باز هم نمیشه..
متاسفانه جواب نداد
![]()
سلام دوستان من یه ام پی تری 8 گیگ ترنسد دارم که وقتی به سیستم می زنم چراغش روشن می شه یه آیکون هم میاد که همین نه چیزی می شه روش کپی کرد نه اصلن به عنوان هارد شناخته می شه که بشه فرمت اش کرد. هیچ کدوم از برنامه هایی که هم که واسه فرمت هستند اصلن نمی شناسنش
چه کنم؟
برای کینگستون کسی چیزی داره ؟!؟!
فوریه . ممنون پیشاپیش ...
نه عزیز متاسفنه.
من که خیلی پیگیرشم . اگه کسی چیزی دید یا تجربه ای با فلش های کینگستون داشت ، ممنون میشم راهنماییم کنه![]()
سلام دوستان من نمیدونستم مشکلمو تو کدوم انجمن مطرح کنم ولی امیدوارم انجمن مناسبی رو انتخاب کرده باشم!
من یه مشکل دارم راجع به فلش مموریم (transcend 16 gig) ! اونم اینه که وقتی وصلش میکنم به کامپیوتر همه ی مشخصاته فلشو درست مینویسه یعنی میزان فضای خالی و پر رو درست مینویسه و فلشم رو که اوپن میکنم همه ی فولدرا سر جاشه اما سایز همه رو نوشته 1 کیلو بایت و فولدرارو باز نمیکنه ! نمیدونم چیکار کنم ؟ لطفا کمک کنید.................
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)