سلام
هارد وسترن المنت آیا این قابلیت را داره که بعد از safely remove هارد را خاموش کنه؟ چون هیچ نرم افزاری همراهش نیست فکر کنم درسته؟
بعد ایا میشه با نرم افزار رمزگذاری نرمافزاری خود وسترن از مدلهای دیگه وسترن برای المنت استفاده کرد؟
سلام
هارد وسترن المنت آیا این قابلیت را داره که بعد از safely remove هارد را خاموش کنه؟ چون هیچ نرم افزاری همراهش نیست فکر کنم درسته؟
بعد ایا میشه با نرم افزار رمزگذاری نرمافزاری خود وسترن از مدلهای دیگه وسترن برای المنت استفاده کرد؟
سلام .
اگر از سیستم عاملهایی مثل win7 استفاده میکنید میتونید رجیستری را طوری تغییر بدید که پس از safely remove شدن هارد اکسترنال پرتابل خاموش شود .
روش Global Setting را انجام بدهيد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد سوال آخر ؛ اساساً هاردهای اکسترنال elements قابلیت رمزگذاری سخت افزاری ندارد و در نتیجه برنامه هایی که مربوط به سایر مدلها هست کاربردی نخواهد داشت .
اگه هارد را safely remove کنم ولی خاموش نکنم ایرادی داره ؟ مشکلی پیش نمیاد؟
این مدل های زیر تو ایران هست
MOBILE DRIVE XXS LEATHER
LaCie
A2Tiny
OCZ مدل Enyo
جدیدا هارد اکسترنال WD ULTRA تو بازار اومده(حداقل من تازه دیدم) تفاوتشون با مدلای دیگه چیه؟
بعضی از هاردهای اکسترنال برنامه ای برای Safely remove و سپس خاموش کردن هارد اکسترنال ندارند و باید به روش ویندوزی Safely remove کرد که در بعضی از سیستمهای عامل پس Safely remove ، هارد اکسترنال خاموش نمیشود . بنده هارد Seagate Goflex پرتابل دارم که چندین بار از این روش استفاده کردم و تا الان مشکلی پیش نیومد .
من اینطور فکر میکنم که پس از تغییر دادن رجیستری ویندوز ، پس از Safely remove کردن سیستم بطور اتوماتیک آن پورت usb را power off میکند و در نتیجه هارد اکسترنال پرتابل خاموش میشود و دقیقاً همان حالتی هست که با جداکردن کابل از سیستم اتفاق میافتد و فرقی بین این دو حالت نیست . عملیات هد پارکینگ در هارد دیسکهای مدرن و جدید بطور اتوماتیک انجام میشود و اینطور نیست که اسلایدر بر روی پلاتر ها باقی بمانند . به هر حال شدیداً توصیه میشود که ابتدا Safely remove کنید و سپس کابل usb را از سیستم جدا کنید .
در این صفحه ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) نمونه ای از قابلیتها و تفاوت با سایر مدلهای مشابه مشخص هست .
هارد اکسترنال 500 گیگ هیتاچی دسته دو میخوام بگیرم طرف میگه 120 تومن .چند می ارزه به نظرتون؟؟؟
500GB آکبند حدود 170 هزار تومن هست ؛ اگر کاملاً سالم و بدون هیچگونه مشکلی هست ، میتونید بخرید (Smart Statusـها را چک کنید) .
سلام دوستان.من تاززه یه هارد seagate backup plus portable 1tb خریدم.اگه موارد ایمنی هارد یا مواردی که باید اولش یا کلا رعایت کرد رو بهم بگید ممنون میشم.
سلام .
پست اول این تاپیک ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) را بخونید ، چند نکته جهت استفاده و نگهداری صحیح را توضیح دادم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)