تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 51 از 96 اولاول ... 4147484950515253545561 ... آخرآخر
نمايش نتايج 501 به 510 از 953

نام تاپيک: FIFA Manager 09

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

آقا من پچ 3 رو که نصب کردم مشکل اخراج حل شد ولی متاسفانه زمان بازی .. نتیجه و بهترین بازیکن زمین

رو مشخض نمیکنه ی خط تیره میزنه فکرکنم باید پچ 2 رو نصب کنم درسته ؟

پچ 2 به همراه کرکش تو صفحه اول همین تاپیک هستش .... من استفاده میکنم مشکل اخراج شدن حل شده ولی کلا این 09 هم کم باگ نداره یعنی بعد از نصب پچ 2 هم باز یک سری از مشکلات هستش مثلا اگر وسط مسابقه ای رو که داری میبینی خارج بشی نتیجه بازی عوض میشه و البته یک سری باگهای دیگه که تو سریهای قبلی این بازی هم بوده

داره خودمونی میشه djsnowman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض خبر خوش

سلام به همه دوستان , سال نو مبارک ایشالا سال خوبی داشته باشید.

یک خبر خوش پک تیم های ایرانی به همراه عکس استادیوم و شهرهاشون عکس بازیکنای تمام تیم های لیگ برتر و لباس تیم ها مربی ها داورها اطلاعات مربوط به تیم ها , کمپ های ایرانی و جام باشگاه های آسیا (با سیستم جدید 2009-2010) و راه اندازی مسابقات مقدماتی جام جهانی در آسیا آفریقا و اقیانوسیه و اضافه شدن عکس بازیکنان و شهرها و استادیوم های , ژاپن امارات چین کره قطر بحرین هند و سایر کشورهای آسیایی به همراه نزدیک به 2 گیگ اپدیت مربوط به سایر کشورهای اروپایی آفریقایی و آمریکایی .(چقدر نوشتم !) دیگه داره تموم میشه , احتمالا آخر این هفته بعد از چک نهایی تموم و آماده میشه.

خوش باشید

3. 2 کاربر از djsnowman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه kaka.ronaldo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

خیلی لیگ درست و حسابی داریم حالا می خوایم مربیش هم بشیم.(باشوخی)من مشتاقانه منتظر این پچ شما هستم تا با هم لیگ ایران رو به لیگ برتر دنیا تبدیل کنیم.

داره خودمونی میشه monolater's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

حالا حتما لازم نیست که مربی تیم ایرانی بشی
    میتونی موقع خرید و فروش بازیکن مورد استفاده قرار بدی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

آقا من لیگ 2025 هستم الان هیچ مشکلی نداشتم تا الان الا امروز صبح که بعد 5 ساعت بازی یهو وسط سیمولیت پرید بیرون و ارور داد که fifa manager 09 has stopped working قبلا هم این ارور را داده بود اما باز که میرفتم تو بازی میکردم . اما ایندفعه وقتی میرم تو بازی و میخوام سیو هام رو لود کنم که ادامه بدم یه مقدار لودینگ میره جلو بعد باز همون اروره میاد و میره بیرون . کسی میتونه کمک کنه ؟؟؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

آقا من لیگ 2025 هستم الان هیچ مشکلی نداشتم تا الان الا امروز صبح که بعد 5 ساعت بازی یهو وسط سیمولیت پرید بیرون و ارور داد که fifa manager 09 has stopped working قبلا هم این ارور را داده بود اما باز که میرفتم تو بازی میکردم . اما ایندفعه وقتی میرم تو بازی و میخوام سیو هام رو لود کنم که ادامه بدم یه مقدار لودینگ میره جلو بعد باز همون اروره میاد و میره بیرون . کسی میتونه کمک کنه ؟؟؟؟؟

سلام دوست عزیز
    من هم به این مشکل برخورد کردم البته من الان 2014 هستم .... کاری که من انجام دادم اینه که از یک لود قبل از آخرین لود بازیم استفاده کردم .... اگه مشکلت مثل مال من باشه متاسفانه آخرین لود بازیت خراب هستش و مجبوری فاصله دوتا لود آخرتو دوباره بازی کنی . من سعی میکنم قبل از هر بازی یه f9 بزنم که اگه این اتفاق افتادش فقط یک بازی رو از دست بدم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

کرک اخراج نشدن رو دانلود کردم اما کلا بازی قاطی کرد و اصلا بازی رو بالا نمیاره تا صفحه سیاه میشه که بازی بیاد بالا یه ارور میده و پنجره رو میبنده

کسی این مشکلو نداره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    من هم به این مشکل برخورد کردم البته من الان 2014 هستم .... کاری که من انجام دادم اینه که از یک لود قبل از آخرین لود بازیم استفاده کردم .... اگه مشکلت مثل مال من باشه متاسفانه آخرین لود بازیت خراب هستش و مجبوری فاصله دوتا لود آخرتو دوباره بازی کنی . من سعی میکنم قبل از هر بازی یه f9 بزنم که اگه این اتفاق افتادش فقط یک بازی رو از دست بدم.
    مرسی منظورت autosave ها هست دیگه؟ بزار برم ببینم چی میشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    من یه مشکل دارم. من آپدیت پچ 2 و کرک رو دانلود کردم و ریختم ولی با این حال اصلا گزینه ی 3d match ندارم. نمی دونم مشکل از بازی هست که خریدم یا باید برم در settings یا جایی فعالش کنم. خیلی ممنون می شم اگه یکی کمک کنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

مرسی درست شد. البته هرز چند گاهی باید سیو های اضافی رو از تو درایو c پاک کرد و همینطور از تو سطل آشغال. الان همه چی مرتبه لیگ 2030 تموم شد . بنده 5 تا پسر دارم همشونم فوتبالیست شدن ماشالله . این فصل بالاخره با تیمی که شهرشم خودم ساخته بودم جام قهرمانی اروپا رو بالای سر بردم. لیگ برتر رو 5 ساله که دارم فتح میکنم امسال fa cup و league cup انگلیس هم درو کردم . زنده باد Rosario Club

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •