نرم افزار های 9.3 چرا نصب نمیشه ساین میکنم همون ارور certificate رو میده .تاریخ رو هم عقب جلو کردم نشد کمک کنید/
نرم افزار های 9.3 چرا نصب نمیشه ساین میکنم همون ارور certificate رو میده .تاریخ رو هم عقب جلو کردم نشد کمک کنید/
در این مورد کاملا" با شما موافقم من که هر چی پست از mstf666دیدم مفید بوده هیچ وقت توهین و یا خدای نخواسته بی احترامی چیزی تو پستاش ندیدم یکی از گردانندگان این تاپیک یعنی بهتره بگیم فعالترین نفر که این تاپیک رو زنده نگه داشته بود ایشون بود بد نیست مدیرای محترم قبل از بن کردن این دوستان فعال یک نگاه به تعداد و کیفیت پستاشون بندازن و یک توضیح هم درباره دلیل احتمالی بن شدنشون واقعا"حیفه که این انجمن ها رو از این کاربرای فعال و مفید خالی کرد
دوستان اگر ممکنه برنامه های جالب یا کاربردی که روی N96 تست کردید به همراه لینک تاپیک یا لینک دانلودش اینجا معرفی کنید.
من این برنامه بلک لیست رو نصب و اکتیویت کردم که برام خیلی کاربرد داره.
بد نیست گوشیتون همچین چیزی داشته باشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشاید مراحل ساین کردن رو اشتباه انجام میدید.مثلا فایلهای cer و key که مربوط به گوشیتون نیست رو استفاده میکنید یا ....
میشه دقیقا بگی کدوم برنامه ها رو نتونستی نصب کنی ؟
من مشکلی با ساین کردن ندارم...
ساین کردن یعنی چه و نحوه ساین کردن برنامه ها:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبالاخره مدیران حتما تخلفی دیدن که اخراجش کردن...![]()
بدون تخلف نبوده که من خودم یکی از همین اخراجیا بودم کی 1 سال پیش نام کاربریمم ahmad1364 بود میدونی سر چی گوشمو بریدن زمانی که n73 تازه اومده بود ما یکی خریدیم اون زمان کل کلش با k800 سونی اریکسونم زیاد بود لا مذهب من هم جو گیر شدم و بعد همین دیگه گوشمو بریدن ولی از اون به بعد متوجه اشتباهم شدم چون واقعا مقصر بودم .
این دوستمون mstf666 که با ادب و سر به زیر بودن چرا بن شدند.
به نظر من تنها کسی بود که تعصبی به هیچ برندی نداشت.
متاسفانه این روزها زحمت کشها یا بن میشند یا قهر میکنند و میرند.
دوستان برای n96 خودتون کیفی چیزی گرفتین چطوریه یه مدل هست رو 8 گیگ میذارن مثل کلاسوره اون به n96 میخوره
آنتی ویروس Kaspersky برای N96 :
بد نیست یک آنتی ویروس که آپدیت میشه روی گوشیتون داشته باشید.
من این برنامه رو تست کردم و به خوبی کار میکنه و اپدیت میشه.(نیاز به GPRS داره.ولی حجم آپدیت ها بسیار کمه.در حد 20-30 کیلوبایت)
برای فعالسازی از کد AAAAA-AAAAA-AAAAA-AAAA3 استفاده کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من یک کیف 2000 تومنی ساده براش گرفتم.به شما هم توصیه میکنم که بگیرید و هر وقت که با گوشی کار ندارید توی کیف بذاریدش.اینجوری ظاهر گوشی رو از هر نوع آسیب حفظ میکنید و گرد و خاک دیرتر به روزنه ها و درزهای گوشی نفوذ میکنه.
از اونجایی که n96 مشکی و براق هستش ،چربی و گرد و خاک زود خودشون نشون میده.
من یک پلاستیک برای روی lcd هم گرفتم که به محض اینکه پلاستیک اصلی خودش کنده شد ،جایگزینش کنم.
من یه چند وقتی نبودم الان دیدم دوست خوبم mstf666 رو بن کردند کسی میدونه علتش چی بوده ؟
بچه خوبی بود من که باورم نمیشه قبلا دیده بودم بن شدن کاربرا رو اما این یکی تعجب داره؟!!!!
کسانی که گفتن مصی بن شده برادرا اگه دقت کنید میبینیدش کنارتونه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)