سلام بر دوستان.
من نورتن 2010 internet security را نصب کردم و trial reseter هم اجرا کردم و الان 90 روز دیگه می تونم از این نسخه استفاده کنم. آیا بعد از 90 روز باز هم می تونم traial reseter رو اجرا کنم و 90 روز دیگه بگیرم؟
سلام بر دوستان.
من نورتن 2010 internet security را نصب کردم و trial reseter هم اجرا کردم و الان 90 روز دیگه می تونم از این نسخه استفاده کنم. آیا بعد از 90 روز باز هم می تونم traial reseter رو اجرا کنم و 90 روز دیگه بگیرم؟
بله می توانید!
با سلام
از اونجایی که سرعت اینترنت خونمون پایینه,میشه فایل آخرین آپدیت NORTON 360 V 2.5.0.5 رو برام بذارید,تا من از جای دیگه دانلودش کنم و بعد روی کامپیوترم نصبش کنم...
آخرین آپدیتی که از اینجا گرفتم مربوط به این تاریخ بود.(04/10/2009)
MER30
Last edited by juliosezar; 06-11-2009 at 20:24.
سايت زير آپديتهاي آفلاين محصولات نورتون را قرار ميده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان
1- این بخش فایر وال کجاست
2- من 60 تا برنامه با کرک و کیجن داشتم که همه رو نورتن قرنطینه کرده
چجوری همه رو یه جا برگردونم
ممنون
سلام
دوستان لینک هایی که در پست اول گزاشته شده . الان هم جدید هستند؟ اخرین ورژن ها هستن؟ با ویستا سازگاره؟
internet secirity فایروال هم دهره؟ یعنی کنترل میکنه اتصال پورت ها رو؟
Last edited by carnation; 11-11-2009 at 23:19.
لينكهاي نسخه 2010 در پست اول لينك آخرين نسخه ميباشه.با ويستا هم سازگاره.
بله فايروال هم داره.
من نسخه internet security 2010 رو زدم 2 تا سوال داشتم.
1- این نسخه 30 روزه هستش. میتونم روزای آخر trial reset بزنم؟ میترسم مشکل پیدا کنه بعداً.
2- از کجا میتونم کانکشن های اینترنت رو ببینم؟ یعنی اینکه چه داده هایی رد و بدل میشه با اینترنت. چه برنامه هایی چقدر داره استفاده میکنه از نت.
دوستان امروز با کمال تعجب با این که نورتونم آپدیت هست توی سیستمم ویروس ریسایکلر رو دیدم نورتن بهش کاری نداره؟
چرا؟
ممنونم
سلام دوستان
ممنون میشم من رو هم راهنمایی کنین
خیلی منو گیر انداخته این نورتن
قبلا با سیمنتک 10 این مشکلات رو نداشتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)