مال من كه ريست نميشه و در مورد لقي قبلا گفتم.
مال من كه ريست نميشه و در مورد لقي قبلا گفتم.
فكر كنم دوستان يه خورده اطلاعاتشون نسبت به اين گوشي كمه.
چرخش اتوماتيك داره
بهترين كيفيت lcd در بين سري هايn
سرعت بالا
صداي عالي
از همه مهمتر fm transmiter
اگه خواستيد بپرسيد تا بگم![]()
اینکه میگن عمر oledها کمه یعنی چی؟یعنی بعد از یکی 2سال خراب میشن؟!!!
ميشه منبع اين مطلب بگي بيشتر اطلاعات بگيرم .منم تو لينك زير يه چيزي ديدم.
نوشته شده توسط كد
Last edited by kasra.askari; 28-01-2009 at 19:12.
سلام دوست عزیز. البته اگه بگی که بالاترین کیفیت صفحه نمایش رو بین گوشی ها تا به امروز داشته هم اغراق نکردی!!!![]()
بله . ولی جدا از کیفیت , همونطور که روییوهای مختلف اشاره کردن , مثل بقیه گوشیهای نوکیا زیر نور آفتاب خیلی عملکرد قوی نداره . که این هم خیلی مهمه.
دوست من فکر نمیکنی اگه منظورتون صدای شفاف هست آره موافقم پیفیت پخشش خوبه ....
اما در مورد بلندی صداش حرفی برای گفتن نداره ... صداش دقیقاً مثل n82 میمونه ضعیف ولی با کیفیت .....
من که عاشق این گوشی شده ام به خاطر همین چیزایی که شما نوشتی .
مخصوصاً Fm Transmitter که خیلی به دردم می خوره !!
بله دقیقاً بهترین صفحه ی نمایش سری N واسه N85 هست !!! دمش گرم . خیلی دوست داشتنیه
Oled ها نسبت به آب خیلی حساسن . یه جا همین جاها بود خوندم آب باعث خرابی Oled ها میشه . نمیدونم تا چند درصد رطوبت هوا رو می تونن تحمل کنن ؟!
درسته که عملکرد خیــــــــلی قوی ای نداره . ولی عملکرد قوی ای داره. نسبت به خیلی صفحه نمایش های دیگه .
به خدا OLED یه چیز دیگه اس !!!
============
دوستای عزیزم که به خاطر لقی اسلاید، دل چرکین (!) هستند ، من تو یک ریویو (فکر کنم همون GSMARENA بود ) خوندم که این مشکل نیست. یعنی همونطور که یکی از دوستان همن چند تا پست بالاتر اشاره کردن ، اسلاید این گوشی خیلی نرم و روونه . ممکنه نرمیش به نظر لق بیاد .
من که این گوشی رو از نزدیک لمس نکردم . والا نمی دونم چقدر لقه .
اتفاقا مساله هست ... منظور از لقی ، در جهت اسلایدر و باز و بسته شدنش نیست بلکه در جهت عمو بر اسلایدر هست ... یعنی وقتی بازه یا بسته است و گوشی توی دسته شخص هست ، وقتی دکمه ای میزنی اعصابت خراب میشهدوستای عزیزم که به خاطر لقی اسلاید، دل چرکین (!) هستند ، من تو یک ریویو (فکر کنم همون gsmarena بود ) خوندم که این مشکل نیست . یعنی همونطور که یکی از دوستان همن چند تا پست بالاتر اشاره کردن ، اسلاید این گوشی خیلی نرم و روونه . ممکنه نرمیش به نظر لق بیاد .
من که این گوشی رو از نزدیک لمس نکردم . والا نمی دونم چقدر لقه .
این موضوع وقتی گوشی رو مثلا خوابیدی روی زمین و برعکس گرفتی ، بدتر هم میشه ...
گوشی استثنایی هست ولی مشکلاتش باید برطرف بشه
سلام به همه
من دیروز یه n85 گرفتم که البته نه تنها لقی نداشت بلکه خیلی هم سفت بود! موقع پایین اوردن اسلایدش یه گیر کوچیکی میکرد مشکل خاصی هم نداشت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)