تو یکی از خیابونا تو نقشه که نگاه کنی سمت چپ تصویر میشه. یه پارکینگ هست که اونجا رو مطمئنم نرفتی. برو پیداش کن!
تو یکی از خیابونا تو نقشه که نگاه کنی سمت چپ تصویر میشه. یه پارکینگ هست که اونجا رو مطمئنم نرفتی. برو پیداش کن!
من هزار دور کل نقشه رو زدم ولی پارکینگ رو ندیدمدقیقا میتونی بگی کجای نقشه هست؟
![]()
اگه منظورت گاراژه تقریبا دست چپ خونه الکسه که برای باز شدن درش باید یه کنترل توی زیرزمین که روی پمپ تخلیه هست رو بدستش بیاری و با اون در رو باز کنی
خیلی ممنون از راهنمایت من در گاراژ یک جای بنزین گرفتم ولی خالیه الان باید چه کار کنم؟
از گاراژ بیا بیرون برو سمت چپ که یک سوراخ تو دیواره
بعد از اون پارک که توش الاکلنگ و ایناست رد شو
اونجا دری هست اهنیه که باید با میله فلزی که داری بازش کنی
پشتش یک کامیون هست که باید از مخزن اون بنزین جور کنی برای اون موتوری که تو زیر زمین بود
با سلام
بالاخره راه حل مشکل صدا رو گیر آوردم. البته هنوز امتحان نکردم چون دارم F.E.A.R 2 رو بازی میکنم. اما مطمئنم جواب میده:
ظاهراً این بازی با کارت صداهای Realtek مشکل داره. برای حل این مشکل توی این سایت برید و دیگه خودتون متوجه میشد. اگه کار کرد به ما هم خبر بدید. یه تشکر کوچیک هم کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز مرسی منم همچین مشکلی دارم با راهنمایی در اون صحفه چیزی نفهمدیم ونیدوز من ویستا هستش چیزی که اون گفته پیدا نکردم
شما میدونی کجای ویستا میشه؟
راستی برای من تو دمو ها هم گیر میندازه ولی موقع بازی اسکالی ندارم
خیلی ممنون از راهنمایی دوست خوبم در پست بالا.
ودر مورد صدای بازی مال من که اصلا مشکلی نداره و خیلی خوبم هست![]()
دوستان من دوباره به مشکل برخوردم
جایی که کلت قدیمی رو به یک مرد دادم و اونم یک کلت جدید به م داد حالا باید چه کار کنم؟
منتظر مشکلات دیگر باشید![]()
عزیزم راهنمای کاملش رو همین چندصفحه ی آخر گذاشتم ... که خیلی خوب توضیح داده ..![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)