من یه چیزی کشف کردم تو فرودگاه cuba تهش یه متخصصه هست که از همون اول دو تا تخصص داره یعنی اگه به مقامه under boss برسه میشه 4 تخصصه!!!
من یه چیزی کشف کردم تو فرودگاه cuba تهش یه متخصصه هست که از همون اول دو تا تخصص داره یعنی اگه به مقامه under boss برسه میشه 4 تخصصه!!!
تنها اونجا نیست که!چند جای دیگه من دیدم!من یه چیزی کشف کردم تو فرودگاه cuba تهش یه متخصصه هست که از همون اول دو تا تخصص داره یعنی اگه به مقامه under boss برسه میشه 4 تخصصه!!!
در کل بازیه بدی نبود ولی مافیا یه چیز دیگست.
سلام. آقا فرامرز (کاکا-رونالدو) من رفتم تو فرودگاه cuba ولی این متخصصه را نجستم.میشه یه کم بیشتر راهنمایی کنید.
درضمن دم همتون گرم ، اگه میشه چند تا ترفند توپ از بازی بزارید تا باش حال کنیم.
بچه ها واقعا اعصابم خرد شده. یه ترینری ،چیزی نیست که ماشین ها مثل ..... داغون نشن و با دوتا ضربه آتیش نگیرن؟؟؟؟؟؟؟؟
شما باید 4 تا گاراز مخصوص رو که یکیش تو فلوریداست و 3 تای دیگه اش توی کوبا در اختیار خودتون بگیرید تا اتومبیل ضد گلوله ای که همیشه جلوی سیف هاست و یا فرودگاه ها هست براتون ازاد بشه
من با بازیش حال نکردم مافیا یه چیز دیگست
دوستان من هرچی گشتم نتونستم جوابم رو پیدا کنم...........
توی ویندوز ویستا وقتی بازی رو نصب میکنم و برای اولین بار میخواد بره توی بازی وقتی لود داره میکنه یکم حرف میزنه اما چیزی دیده نمیشه و هی اون دست لود بازی این تیک میزنه و اصلا توی بازی نمیره مشکل چیه دوستان ؟؟؟؟؟
سلام
من آخرای بازی هستم (البته 25 روزه بازی نکردما)
آخرین جا تو فلوریدا رو باید بگیرم ولی نمیتونم به اون صاحبش برسم
عکس رو ببینید
وقتی میرم روی پشت بوم یه پل هست که باید برم روش و رد شم ولی اون پل سرش رو به بالا هست چطوری باید برم اونطرف؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
والا درست یادم نیست
تنها چیزی که یادمه اینه که باید از طریق زمینی بری
یعنی برو پایین و برس به اون نردبونش بعد برو بالا
یادمه من هم 1 مدت گیر کردم اینجا
ممنون دوست عزیز
اگه کسی بیشتر یادشه راهنمایی کنه
ممنون
آخییییییییییییش
تموم شد
خیلی حال داد
تو اون قسمت هم باید اون ساختمون اونطرفی رو اتیش میزدیم بعد اون پله میاد پایین
ممنون از همه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)