تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 51 از 151 اولاول ... 4147484950515253545561101 ... آخرآخر
نمايش نتايج 501 به 510 از 1507

نام تاپيک: Prince of Persia: The Two Thrones

حـــــرفـه ای M E H D I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط 7918+khoram
    پس كا لينا از كجا آمد و اينكه داهاكا همون غول چند دست بود..؟
    خوب كايلينا همون زني هست كه قرمز پوشيده ديگه(توي 2) و سفيد پوشيده(توي 3). بله داهاكا همون هست كه البته فقط 2 تا دست داره اون هم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

یه سوال درباره princ of persia 3 دارم
    با سلام
    من تو بازی پرنس 3 گیر کردم اونم جایی که میره و وارد دروازه میشه و با غول بزرگ مبازه میکنه من نمیدونم چطوری باید غول رو بکشم در ضمن این رو بگم که فقط یه غول هست و خیلی بزرگه و باید بری بر روی یک سکوی و بپری روی غول و به اون ضربه بزنی ولی متاسفانه من نمیدونم چطوری باید غول رو بکشم حالا اگه میشه شما به من کمک کنید . من منتظر جواب شما هستم . راستی اینو بگم که من ps2 دارم پس اگه میشه منو با دکمه های ps2 راهنمایی کنید نه با کامپیوتر
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

کسی نیست کمکم کنه؟
    بابا من گیر افتادم شما رو به خدا کمکم کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه 7918+khoram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط M E H D I
    خوب كايلينا همون زني هست كه قرمز پوشيده ديگه(توي 2) و سفيد پوشيده(توي 3). بله داهاكا همون هست كه البته فقط 2 تا دست داره اون هم
    مهدي جان من تو پرنس 2 با همون دختر يعني كالينا جنگيدم كه 2 تا شمشير داشت وقتي كشتمش همون داهاكا آمد كالينا رو خرد بعد مدليوم رو از من گرفت و بعد پرنس با كشتي به تنهايي باز گشت و بازي به خير وخوشي تمام شد
    حالا نمي دونم كه شما چطور پرنس 2 رو تموم كردين

داره خودمونی میشه morteza_pg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط تكنولوژي
    یه سوال درباره princ of persia 3 دارم
    با سلام
    من تو بازی پرنس 3 گیر کردم اونم جایی که میره و وارد دروازه میشه و با غول بزرگ مبازه میکنه من نمیدونم چطوری باید غول رو بکشم در ضمن این رو بگم که فقط یه غول هست و خیلی بزرگه و باید بری بر روی یک سکوی و بپری روی غول و به اون ضربه بزنی ولی متاسفانه من نمیدونم چطوری باید غول رو بکشم حالا اگه میشه شما به من کمک کنید . من منتظر جواب شما هستم . راستی اینو بگم که من ps2 دارم پس اگه میشه منو با دکمه های ps2 راهنمایی کنید نه با کامپیوتر
    با تشکر
    بايد بپري روش و اصلا هيچ دكمه اي رو نزني
    بايد وايسي موقعي صفحه بنفش شد دكمه action رو بزني

پروفشنال Marmoulak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

با سلام

آقا منم تو این غوله گیر کردم.
    من این طوری می کنم که بعد از این که خودم رو به بالای سکو رسوندم با کلید E خودم رو پرت می کنم رو همون غوله که بعضی موقع ها که تصویر بنفش می شه زودی من چپ کلیک می کنم و پرنس خنجر رو تو شونه همون غوله می زنه البته بگم این برا من اتفاق خیلی نادری هست چون همچین فرصتی رو که تصویر بنفش بشه سال تا سال به دست میارم. وبیشتر اوقا پرنس روی زمین میفته اینم عکسی از بازی گرفتم

همون طور توی کادر مشخص کردم پرنس اون جای شونش گیر می کنه و دیگه هر کلیدی رو که می زنم همون جور با خنجر توی شونش می مونهو هیچ حرکتی نمی کنه.

خوب خلاصه بگم که این قدر من این کلیک و اون کلیک رو می زنم و هیچ اتفاقی نمی یوفته و غوله می یاد با اون دست کثیفش منو می گیره و پرتم می کنه اون ور.

خواهش می کنم دوستان منو هر جوری هست راهنمایی کنید این مرحله رو ردش کنم.
    در آخر سر هم بگم و من این بازی رو با کامپیوتر دارم انجام میدم نه با PS2

با تشکر

آخر فروم باز Nvidia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Ministry of Warez

پيش فرض

دوست عزيز بايد طوري بپري رو روغوله كه خنجرت آبي (يا بنفش) بشه اگه اين طوري نيست حتما يه جايي مشكلي داري و سر موقع نميپري. كشتن اين غوله خيلي راحته من همون بار اول كشتمش

حـــــرفـه ای M E H D I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط 7918+khoram
    مهدي جان من تو پرنس 2 با همون دختر يعني كالينا جنگيدم كه 2 تا شمشير داشت وقتي كشتمش همون داهاكا آمد كالينا رو خرد بعد مدليوم رو از من گرفت و بعد پرنس با كشتي به تنهايي باز گشت و بازي به خير وخوشي تمام شد
    حالا نمي دونم كه شما چطور پرنس 2 رو تموم كردين
    همونطور كه گفتم پرنس دو رو به دو صورت ميشه تموم كرد. صورت ناقصش رو كه همه ميرن و مشكلي نداره اما نوع كاملش رو براي اين كه بتونين ببينين بايد توي بازي همه لايف آپگريدها رو بگيرين كامل(9 تا هست). وقتي اونها رو گرفتين شمشيري به اسم شمشير آب(Water Sword) به شما داده ميشه كه با اون شمشير مي تونين داهاكا رو بكشين. اگه اين همه لايف آپگريدها رو گرفتين و بعد هم شمشير آب رو گرفتين، آخر بازي داستانش كلا عوض ميشه و شما به جاي اين كه كايلينا رو بكشين، جونش رو نجات ميدين. براي اين كه لايف آپگريدهاي بازي رو ببينين كه كجا هستن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نقل قول نوشته شده توسط Marmoulak
    آقا منم تو این غوله گیر کردم.
    من این طوری می کنم که بعد از این که خودم رو به بالای سکو رسوندم با کلید E خودم رو پرت می کنم رو همون غوله که بعضی موقع ها که تصویر بنفش می شه زودی من چپ کلیک می کنم و پرنس خنجر رو تو شونه همون غوله می زنه البته بگم این برا من اتفاق خیلی نادری هست چون همچین فرصتی رو که تصویر بنفش بشه سال تا سال به دست میارم. وبیشتر اوقا پرنس روی زمین میفته اینم عکسی از بازی گرفتم

همون طور توی کادر مشخص کردم پرنس اون جای شونش گیر می کنه و دیگه هر کلیدی رو که می زنم همون جور با خنجر توی شونش می مونهو هیچ حرکتی نمی کنه.

خوب خلاصه بگم که این قدر من این کلیک و اون کلیک رو می زنم و هیچ اتفاقی نمی یوفته و غوله می یاد با اون دست کثیفش منو می گیره و پرتم می کنه اون ور.
    ببينين شما احتمالا زيادي دارين كليك مي كنين. همونطور كه دوستان هم گفتن، شما بايد اول E رو بزنين تا Speedkill شروع بشه. بعد ديگه شما هيچ كاري نمي كنين و منتظر ميشين كه شمشير يه لحظه آبي بشه. درست توي همون لحظه فقط يه بار كليك چپ رو مي زنين و باز هم منتظر مي مونين كه شمشير آبي بشه و دوباره همين كار رو انجام ميدين. بعد از كور كردنش ميرين و به پاهاش ضربه مي زنين. وقتي كه يكي از پاهاش رو بلند كرد، پاي ديگش رو بزنين تا بيفته زمين و براي بار آخر Speedkill مي كنين.

داره خودمونی میشه morteza_pg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

آقا اصلا نبايد بغبر از اينكه صفحه بنفش مي شه كليد بزني
    حتي وقتي هم رو شونشه بايد وايسي تا صفحه بنفش بشه
    اصلاااا نبايد حتي يه دونه كليد اضافي بزنيد

اگه نباشه جاش خالی می مونه 7918+khoram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط M E H D I
    همونطور كه گفتم پرنس دو رو به دو صورت ميشه تموم كرد. صورت ناقصش رو كه همه ميرن و مشكلي نداره اما نوع كاملش رو براي اين كه بتونين ببينين بايد توي بازي همه لايف آپگريدها رو بگيرين كامل(9 تا هست). وقتي اونها رو گرفتين شمشيري به اسم شمشير آب(Water Sword) به شما داده ميشه كه با اون شمشير مي تونين داهاكا رو بكشين. اگه اين همه لايف آپگريدها رو گرفتين و بعد هم شمشير آب رو گرفتين، آخر بازي داستانش كلا عوض ميشه و شما به جاي اين كه كايلينا رو بكشين، جونش رو نجات ميدين. براي اين كه لايف آپگريدهاي بازي رو ببينين كه كجا هستن.
    مهدي جان كجا مي تونم سيو بازي رو بگيرم چون اصلا حال اينكه بخوام از اول برم رو ندارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •