خوب كايلينا همون زني هست كه قرمز پوشيده ديگه(توي 2) و سفيد پوشيده(توي 3). بله داهاكا همون هست كه البته فقط 2 تا دست داره اون همنوشته شده توسط 7918+khoram
![]()
خوب كايلينا همون زني هست كه قرمز پوشيده ديگه(توي 2) و سفيد پوشيده(توي 3). بله داهاكا همون هست كه البته فقط 2 تا دست داره اون همنوشته شده توسط 7918+khoram
![]()
یه سوال درباره princ of persia 3 دارم
با سلام
من تو بازی پرنس 3 گیر کردم اونم جایی که میره و وارد دروازه میشه و با غول بزرگ مبازه میکنه من نمیدونم چطوری باید غول رو بکشم در ضمن این رو بگم که فقط یه غول هست و خیلی بزرگه و باید بری بر روی یک سکوی و بپری روی غول و به اون ضربه بزنی ولی متاسفانه من نمیدونم چطوری باید غول رو بکشم حالا اگه میشه شما به من کمک کنید . من منتظر جواب شما هستم . راستی اینو بگم که من ps2 دارم پس اگه میشه منو با دکمه های ps2 راهنمایی کنید نه با کامپیوتر
با تشکر
کسی نیست کمکم کنه؟
بابا من گیر افتادم شما رو به خدا کمکم کنید
مهدي جان من تو پرنس 2 با همون دختر يعني كالينا جنگيدم كه 2 تا شمشير داشت وقتي كشتمش همون داهاكا آمد كالينا رو خرد بعد مدليوم رو از من گرفت و بعد پرنس با كشتي به تنهايي باز گشت و بازي به خير وخوشي تمام شدنوشته شده توسط M E H D I
![]()
حالا نمي دونم كه شما چطور پرنس 2 رو تموم كردين![]()
بايد بپري روش و اصلا هيچ دكمه اي رو نزنينوشته شده توسط تكنولوژي
بايد وايسي موقعي صفحه بنفش شد دكمه action رو بزني
با سلام
آقا منم تو این غوله گیر کردم.
من این طوری می کنم که بعد از این که خودم رو به بالای سکو رسوندم با کلید E خودم رو پرت می کنم رو همون غوله که بعضی موقع ها که تصویر بنفش می شه زودی من چپ کلیک می کنم و پرنس خنجر رو تو شونه همون غوله می زنه البته بگم این برا من اتفاق خیلی نادری هست چون همچین فرصتی رو که تصویر بنفش بشه سال تا سال به دست میارم. وبیشتر اوقا پرنس روی زمین میفته اینم عکسی از بازی گرفتم
همون طور توی کادر مشخص کردم پرنس اون جای شونش گیر می کنه و دیگه هر کلیدی رو که می زنم همون جور با خنجر توی شونش می مونهو هیچ حرکتی نمی کنه.
خوب خلاصه بگم که این قدر من این کلیک و اون کلیک رو می زنم و هیچ اتفاقی نمی یوفته و غوله می یاد با اون دست کثیفش منو می گیره و پرتم می کنه اون ور.
خواهش می کنم دوستان منو هر جوری هست راهنمایی کنید این مرحله رو ردش کنم.
در آخر سر هم بگم و من این بازی رو با کامپیوتر دارم انجام میدم نه با PS2
با تشکر
دوست عزيز بايد طوري بپري رو روغوله كه خنجرت آبي (يا بنفش) بشه اگه اين طوري نيست حتما يه جايي مشكلي داري و سر موقع نميپري. كشتن اين غوله خيلي راحته من همون بار اول كشتمش![]()
همونطور كه گفتم پرنس دو رو به دو صورت ميشه تموم كرد. صورت ناقصش رو كه همه ميرن و مشكلي نداره اما نوع كاملش رو براي اين كه بتونين ببينين بايد توي بازي همه لايف آپگريدها رو بگيرين كامل(9 تا هست). وقتي اونها رو گرفتين شمشيري به اسم شمشير آب(Water Sword) به شما داده ميشه كه با اون شمشير مي تونين داهاكا رو بكشين. اگه اين همه لايف آپگريدها رو گرفتين و بعد هم شمشير آب رو گرفتين، آخر بازي داستانش كلا عوض ميشه و شما به جاي اين كه كايلينا رو بكشين، جونش رو نجات ميدين. براي اين كه لايف آپگريدهاي بازي رو ببينين كه كجا هستن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نوشته شده توسط 7918+khoram
ببينين شما احتمالا زيادي دارين كليك مي كنين. همونطور كه دوستان هم گفتن، شما بايد اول E رو بزنين تا Speedkill شروع بشه. بعد ديگه شما هيچ كاري نمي كنين و منتظر ميشين كه شمشير يه لحظه آبي بشه. درست توي همون لحظه فقط يه بار كليك چپ رو مي زنين و باز هم منتظر مي مونين كه شمشير آبي بشه و دوباره همين كار رو انجام ميدين. بعد از كور كردنش ميرين و به پاهاش ضربه مي زنين. وقتي كه يكي از پاهاش رو بلند كرد، پاي ديگش رو بزنين تا بيفته زمين و براي بار آخر Speedkill مي كنين.نوشته شده توسط Marmoulak
آقا اصلا نبايد بغبر از اينكه صفحه بنفش مي شه كليد بزني
حتي وقتي هم رو شونشه بايد وايسي تا صفحه بنفش بشه
اصلاااا نبايد حتي يه دونه كليد اضافي بزنيد
مهدي جان كجا مي تونم سيو بازي رو بگيرم چون اصلا حال اينكه بخوام از اول برم رو ندارمنوشته شده توسط M E H D I
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)