تا دیروز که تاریک میگرفت الان اینهمه نویز هم بهش اضافه شد !!! عجبکه در مقابل اونهمه نویز innov8 به چشم نمیاد![]()
تا دیروز که تاریک میگرفت الان اینهمه نویز هم بهش اضافه شد !!! عجبکه در مقابل اونهمه نویز innov8 به چشم نمیاد![]()
ئهمیدونید که دوربین video call نداره ولی تو منوهاش این گزینه رو داره .
پس چه جوري تماس ويديويي برقرار كنيم؟
اين كه نمي شه
به نظر من C905 اول نميشه
اين بار هم به خاطر فيلم برداريه ضعيفش نسبت به رقبا
اه
خداييش پر از نويزه ديگهتا دیروز که تاریک میگرفت الان اینهمه نویز هم بهش اضافه شد
اصلا شما دست از سر سوني برداريد عمرا تو عكس كسي بتونه با اين رقابت كنه :دي
حالا بريد هي كمرا فون بزنيد
عجب نداره دیگه. هم تاریک میگیره هم نویز پویز داره. حقیقت تلخه!تا دیروز که تاریک میگرفت الان اینهمه نویز هم بهش اضافه شد !!! عجب
خودشون میدونن به جایی نمیرسن 1000 تا چیز دیگه قالب میکنن تو یه کمرافونحالا بريد هي كمرا فون بزنيد
حمید این عکسای خیلی لایو رو نذار
من کلی از عکساش رو دان کردم
اگه خواستین بگین ریسایز آپ کنم
حميد واقعا جزئيات رو خوب حفظ كرده.دي ي ي...
به سلامتی تبریک انشا الله همگی از سزبازی معاف شیم![]()
ممنون.انشااله سربازي بشه 1 سال كه همه راحت بشن.به سلامتی تبریک انشا الله همگی از سزبازی معاف شیم
سخني هم در مورد گوشي:به به چه عكسهاي خوبي ميگيره اين C905.دي..
این پست اصلا off topic نبود!:ديممنون.انشااله سربازي بشه 1 سال كه همه راحت بشن.
سخني هم در مورد گوشي:به به چه عكسهاي خوبي ميگيره اين C905.دي..
آقایون اگه یه زمانی من C905 گرفتم ازم نخواید که عکساشو آپ کنما. حوصله ندارم 3mb آپلود کنم. ریسایز هم نمیکنم.
تو اول اون k800 جنازتو آب کن بعد حرف c905 بزن![]()
یه مینی ریویو از c905 :
بعضی قسمتاشو خلاصه میگم :Finally got my hands on this!
First impressions are good. Feels pretty solid, nothing like the W910i etc, more like a Samsung. It seems to be following the C902 for build. Rubberised finish.
Screen is great, like the K850i and C902, very vibrant and high contrast, blacks are black. Not able to try under the sun, as there is no sun...
Buttons large and well spaced, each to use, the on screen font could be smaller to make use of the screen size though.
Camera starts and operates fast, it handles the Xenon much better than the K850i, tried some extreme closeups with it on and no white-out. Did a test in a windowsless room with no light, about normal distance as if it wasa night out in town, none of the ghostly white skin etc, at last.
Video isn't amazing but look ok on the screen.
Media menu is fast, doesn't lag as much as the C702 if you have music over A2DP in the backgroud (I used that a lot so had to test!)
Broswer is ok, fast over wifi, tried youtube and it worked well, not tried Opera mini.
Speaker is good, quality and volume.
Can't work out DLNA stuff, no sign in the menus.
GPS antenna is near the earpiece so won't be blocked by holding the phone/being closed.
Comes with a 2GB M2, wrist strap and M2 reader in the box.
After some playing I've noticed a few changes to the menus, when you go into Messaging, you get Write New, Messages, Email, and you find inbox/outbox etc in Messages.
When you write a message it's a combined editor for SMS and MMS, like the newer Nokias.
The transitions are smooth, everything feels much faster than the last generation.
The camera interface is fast too, all the settings change quickly, startup and shooting times are good. It does feel a lot like a camera. All the controls make you think it is, unlike previous Cyber-shots that didn't quite get there.
The browser is actually brilliant, connecting to wifi is easy, just turn it on and it scans. Once connected it stays on till you stop it.
I tested it against the N96 in store, both on the same wifi connection, trying tto do everything the same time.
The C905 loads much faster, plus it scrolls smoother and with a nice momentum effect. Auto rotate is slightly slower on the C905, but not by much.
The clock in the corner of the BBC home page loads on the C905 but not the N96.
Screen wise the C905 is excellent, very good colours and contrast, the blacks being black is something I liked about the K850i, and this has the scratch resistant glass too.
جنس بدنه عالی یکپارچه ...که ساختش از c902 پیروی کرده . جنسش از این پلاستیک پاک کنی هاست ( رنگ مشکیش) ...صفحه نمایش مثله k850 و c902 عالیست .سرحال کنتراست بالا... سیاهش سیاه است .. هنوز فرصت نکرده زیر نور خورشید تست کنه..دکمه ها بزرگ هستند و خوب فضا سازی شده اند و اینا..
دوربین بسیار سریع شروع و عمل میکنه .. از فلش زنون بسیار بهتر از k850 استفاده میکنه.. چند تا کلوزآپ (نمای نزدیک) رو باهاش تست کرده و دیگه همه جا سفید نمیشه و این حرفا ..
ویدیو ش عالی نیست ولی تو صفحه نمایشش خوبه.. منوی مدیا سریع هست .. و اگر شما همزمان به موزیک روی a2dp در پشت صحنه گوش بدید به اندازه سی 702 لگ نمیزنه..
مرور گرش خوبه و روی وای فای سریع هست .. یتوب رو باهاش تست کرده و خوب کار کرده.. اپرا مینی رو تست نکرده و اینا
در اسپیکر هم کیفیت هم حجم صدا خوبه ... نتونسته از dlna استفاده کنه چون تو منوهاش نبوده ..
با یه مموری ام 2 دو گیگ میاد با یه ام 2 ریدر تو جعبش هست ..
یه تغییراتی کوچیکی در منو و مسیج و این حرفا کرده .. حرکت بین منوهاش بسیار رون انجام میشه و همه چیز بسیار سریع تر از نسل قبلی اجرا میشه..
اینتر فیس دوربین نیز سریع هست .. تنظیمات سریع عوض میشود ...زمان بالا آمدن و عکس گرفتن خوب است..بیشترمثله یه دوربین احساس میشه گوشی..
مرور گر در واقع عالیست .. وصل شدن به وای فای راحت هست فقط روشن کنید و اسکن کنید و این حرفا..
میگه من در مغازه با n96 تست کردم روی کانکشن وای فای یکسان و شرایط یکسان .. c905 بسیار سریعتر لود کرده و روانتر اسکرول کرده.. آتو روتیت یه مقدار روی c905 آهسته تره اما خیلی کم..
ساعت در گوشه سایت بی بی سی روی 905 لود شده و نشون داده ولی روی n96 نشون نداره ( اینم از اسمارت فون)
از صفحه نمایش تعریف کرده و صفحش در برابر خط و خراشیدگی مقاوم هست و اینا .. چند تا عکس با فلاش و اسمارت کنتراست هم گرفته که برای من نیومد .. این دولت خدمت گزاردیگه به چه سایتهایی رحم نکرده سایت عکس رو قیلتر کرده... چند تا سایت irib و اح##دی ن##اد و این چرت و پرتا بازه میتونید استفاده کنید
90 درصد اینترنت رو قیلتر کرده ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با این اوصاف میریم به جنگ سعید ببینیم کی زودتر می خره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)