سلام
یک دوربین تا حدود 250 تومان می خوام بگیرم به نظر اساتید چی بگیرم خوبه ؟؟؟
به نظر همین اساتید مدل Canon PowerShot SX20 چطوره ؟؟؟
سلام
یک دوربین تا حدود 250 تومان می خوام بگیرم به نظر اساتید چی بگیرم خوبه ؟؟؟
به نظر همین اساتید مدل Canon PowerShot SX20 چطوره ؟؟؟
دوباره سلام
اگه ارزانتر با همین کیفیت Canon PowerShot SX20 ولی در مارک های دیگر هم موجود باشه بهتر هستش !!
سلام
فکرکنم منظور شما SX120 یا SX130 باشه چون SX20 حدود 400 تومن قیمت داره
بنظر من SX130 تو رنج قیمت 250 دوربین خوبیه
اگر سبکتر و جمع و جور تر میخوای مدلهای IXSUS 200 یا 210 هم دوربینهای خوبیند![]()
سلام دوست من
اگر منظورتان عكسي است كه در زير آن نوشته شده w/Flash منظور اين است كه وايت بالانس روي حالت فلاش قرار داده شده نه اينكه الزاماً فلاش زده شده باشد! منطقي تر هم هست به اين دليل كه عكس ISO 200 روشن تر از عكس W/Flash مي باشد! در صورتي كه اگر فلاش زده مي شد حتما عكس پرنورتر مي شد ..
با احترام
كاويان
سلام دوستان
می خواستم ببینم توی دوربین Canon PowerShot SX200 IS چطور میشه در شب و نور کم عکس های واضح تر و با کیفیت تری گرفت !؟
آیا مد خاص یا تنظیمات خاصی برای اینکار وجود داره !؟
سلام
با توجه به اینکه دوربین شما مود M هم داره میتونید با استفاده از سه پایه و سرعت پایین شاتر و نورستنجی صحیح عکسهای بهتری بگیرید
البته مد M خوبه ولی یکمی وقت گیره بنظر من اگر سه پایه نداری بهتر از مد TV استفاده کنی
چون وقتی سرعت شاتر و خودت نپتنظیم کنی بقیه تنظیمات رو دوربین خودش انجام میده![]()
تفاوت PowerShot SX210 IS با IXUS 210 در چیست ؟
SX210 دارای زوم بیشتر صدای استریو و زوم اپتیک هنگام فیلمبرداری و همچنین دارای تنظیمات دستی بیشتریه
که به کاربر اجازه میده در صورت لزوم با تنظیمات دستی عکسهای بهتری بگیره
البته با وزن و قیمتی بیشتر نسبت به IXUS210![]()
سلام.میشه لطفا در موردسونیHX1و H50 هم توضیح بدین که کدوم بهتره واسه عکسبرداری از فاصله خیلی نزدیک میخوام.ممنون!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)