بله خیلی جالب بود
ولی یه جورهایی ترسناک بود
وقتی بالاخره رسیدن به در خروجی من یه دفعه حس کردم داخل مکعب خیلی امن تر از خارجشه !
بله خیلی جالب بود
ولی یه جورهایی ترسناک بود
وقتی بالاخره رسیدن به در خروجی من یه دفعه حس کردم داخل مکعب خیلی امن تر از خارجشه !
آره منم همچين حسی داشتم که داخله مکعب امن تره
![]()
![]()
اسم انگلیسی این فیلم مکعب چیه؟؟![]()
دوستاني كه فيلم مكعب رو ديدند، توصيه ميكنم كه حتما مكعب 2 رو هم ببينند. به نظر من مكعب 2 خيلي قشنگتر از مكعب 1 هست.
ميگم ها، كسي اين مكعب 3 رو نديده؟ يا جايي براي دانلود و يا فروش؟
اين هم اسم هاي سري مكعب:
Cube 1: 1997
Cube 2, HyperCube: 2002
Cube 3, Zero: 2004
ریتینگ هر سه تا نسخه ی فیلم از سایت IMDB...دوستاني كه فيلم مكعب رو ديدند، توصيه ميكنم كه حتما مكعب 2 رو هم ببينند. به نظر من مكعب 2 خيلي قشنگتر از مكعب 1 هست.
گویا اولی از همه قشنگ تر بوده...البته من وقتی داستان مکعب دو رو خوندم قشنگ تر بود حالا چرا ریتینگش انقدر کمه خدا می دونه...
Cube 1 :7.5
Cube 2 HyperCube :5.6
Cube 3 Zero : 5.6
ما که ندیدیم ولی توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درخواست بده تا رفقا لینک دانلودش رو برات بزارن.ميگم ها، كسي اين مكعب 3 رو نديده؟ يا جايي براي دانلود و يا فروش؟
فيلم اين هفته 100 فيلم فيلم كار خون( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) به كارگرداني و بازي كلينت ايستوود.
فيلم باحاليه از دستش ندين
سینما یک این هفته ...
درباره ی اشمیت "About Schmidt"
کارگردان
Alexander Payne
با بازی
Jack Nicholson ، Kathy Bates ، Hope Davis
محصول 2002 "امریکا"
مدت زمان : 125 دقیقه
خلاصه ی فیلم :
داستان دربارهي مردي به نام «وارن اشميت» است كه بازنشستگي براي او روزهاي خوشي را در پي ندارد. اين دنياي جديد، او را واميدارد
با شرايط پديد آمده كه آيندهاي مبهم و غير قابل تصور است، كنار بيايد.
سینما چهار این هفته...
نیمه ی تاریک "The Dark Half"
کارگردان
George A. Romero
با بازی
Timothy Hutton ، Amy Madigan ، Michael Rooker
محصول 1993"امریکا"
مدت زمان :122 دقیقه
---------------------------------------------------------------------------
صد فیلم این هفته...
کار خون "Blood Work"
کارگردان
Clint Eastwood
با بازی
Clint Eastwood ، Jeff Daniels ، Anjelica Huston
محصول 2002 " امریکا"
مدت زمان : 110 دقیقه
خلاصه ی فیلم :
داستان درباره پليسي است كه براي دستگيري يك قاتل تلاش ميكند. قاتل از اين تعقيب و گريز حرفهاي بهره ميبرد و پليس را به بازي ميگيرد.
در همين گير و دار پليس كه ناراحتي قلبي دارد، نياز به پيوند پيدا ميكند و قاتل براي آن كه بازي را از دست ندهد براي تامين عضو پيوندي، دست به كشتن چند نفر ميزند...
Last edited by S@eid; 28-04-2007 at 01:14.
ببخشید اینجا سوالم رو مطرح می کن.. دیشب یک فیلمی گذاشته بود شبکه یک(همزمان با فوتبال)
و زیرش هم نوشته بود سینما یک
فیلم در مورده یه سری زندانی بود...
می شه کسی بگه اسم فیلم چی بود
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)