دوست عزیز واقعا تو in-ear ها و قیمت زیر 100 تومن واقعا سونی ex-90 محشره یعنی هم از لحاظ تفکیک صدا و همه نظر...
دوست عزیز واقعا تو in-ear ها و قیمت زیر 100 تومن واقعا سونی ex-90 محشره یعنی هم از لحاظ تفکیک صدا و همه نظر...
نه اگه از اون ور میخوای بگیری تا 350 $ هم میتونی پیدا کنی خواستی بهت بگم کجا
من بر حسب نیازتون که تو پستهای قبلی اشاره کردی گفتم
اینکه کیفیت صدای akg خوبه شکی نیست اما بد درایو شدن این هدفونهاشم معروفه ،وقتی هم بد درایو بشن چندان فرقی با مدل 70 - 80 نمیکنن اینجاست که مجبورید یه هزینه زیادی برای یه آمپ سازگار باهاش بکنید ، کارهای akg برای سبک موسیقیهای کلاسیک معروف هست تا موسیقی راک در مقابل برعکسش hd 650 هست در ضمن یکی از بهترین هدفونها برای رکوردینگ همین hd 650 هست بازم اگه نمخواید هزینه بیشتر بکنید بنظرم ATH-M50 بگیری بهتر باشه
سلام دوستان
MDR-IF140K سونی بنظرتون چجوریه؟ 60 می ارزه؟ بهترین وایرلسی که تو بازار هست چیه ( بلوتوث نباشه) ...
آدرس و تلفن نمایندگی که این مدل رو داشته باشه ؟
ممنون
Last edited by dooste.man83; 27-01-2011 at 13:00.
ex90 تو ایران هست ؟
من یه هدفون(واسه PC) میخوام که کیفیتش توپ باشه و گوش رو اذیت نکنه قیمتش هم تا 30 تومن باشه...
هدفون های بیسیم بهترن یا باسیم؟
هدفونهای Sony MDR-XD200 و Creative HQ1400 به نظرم تو این قیمت خوبن
کدومشون بهترن؟
مشخصات و قیمتشونو میدید؟
![]()
دوستان خواهش میکنم اگه جواب سوالمو میدونین کمکم کنید خیلی زود احتیاج به جواب دارم
قیمت هدفون سنهایزر تو دوبی چقدر ارزونتر از اینجا هست؟
الان یه هدفون سنهایزر میخوام بگیرم اینجا میده ۱۸۵ تومن مدل RS 120 حالا تو دوبی ( فروشگاه جامبو ) ۱۲۰ تومن به پول ما زده تو سایتش ...
میخوام بدونم واقعاً قیمتی که اونجا میده انقدر ارزون تره یا این قیمتی که تو سایتش زده قیمت تموم شدش نیست؟
و از کجا بگیرم به صرفه تره؟ ممنون دوستان گلم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببین دوست عزیز من چند وقت پیش cx300 از دبی شخصا گرفتم اصلشو 40 تومن ایران اون موقع نبود بعدش اومد 80 تومن بوذ بعدش شد 70 بعدش شده الان 65 حالا این مدلی رو که شما گفتی رو نمیدونم
با سلام خدمت تمام دوستان
من تازه این تایپیک رو دیدم و نشستم تمام صفحاتشو خوندم ... جالب بود .
مدتی بود دنبال هدفون عالی می گشتم که جستجوهای من در اهواز به نتیجه خاصی نرسید فقط یه سونی NC33 پیدا کردم
تو اینترنت که گشتم مدل EX500 سونی رو انتخاب کردم که با کمان رایانه که تماس گرفتم گفت ندارم تا عید .
من سبک Trance و House گوش می دم خواستم ببینم این مدل برای این سبک مناسب هست ؟
سوال بعدی در مورد Driver Unit یا واحد محرک هست لطفا توضیحاتی در این مورد بدید
با تشکر
Last edited by minimax2; 02-02-2011 at 19:30.
دوستان نظرتون در مورد مارک فیلیپس چی هست ؟ دو مدل 9800 و 9850 SHE تبلیغات زیادی براشون شده . من خودم مدل 9700 دارم صداش خیلی بم هست و به زبان ساده بووم بووم می کنه !!!
یه هدفون مناسب برای گوش دادن کارهای ترانس و هاوس می خوام قیمتش هم تا 100 تومن ... یه راهنمایی ... ممنون می شم
شما میتونی به جا akg بخری اگه ترنس گوش میدی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)