نوشته شده توسط
Masoud.ebi
بابا اینقدر از این آنتی ویروس مسخره تعریف نکنید این خبر پایین رو بخونید تا بفهمید مسولین مکافی چه سوتی بزرگی دادن
سوتی به این بزرگی تا حالا من ندیده بودم قبلا شاید کاسپر در مورد زون آلارم و چند تا دیگه سوتی داده بود و این یکی باید گفت شاهکاره
مکافی به کاربران : اکسل یه ویروس است :
برنامه ضد ویروس مك آفی (McAfee) كه از آن به عنوان یكی از قویترین برنامههای شناسایی ویروس نام برده میشود در اشتباهی نادر روز جمعه برای مدت كوتاهی دو فایل معروف برنامه Microsoft Office یعنی Excel.exe و Graph.exe را به عنوان ویروس شناسایی نمود.
دیگر فایل معروفی كه به اشتباه شناسایی شد فایل Adobe Update Manager.exe بود كه برای به روز كردن برنامه Adobe به كار میرود.
اشتباه در برنامهنویسی برنامه و شناسایی ویروس W95/CTX به همراه فایلهای مذكور دلیل اصلی خطا در برنامه ذكر شده است.
چنین اشتباهاتی در برنامههای امنیتی اصطلاحا False Positive نامیده میشود كه غیرقابل اجتناب است، در سه ماه گذشته این اولین خطا از این دست در برنامههای مك آفی است.
منبع :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسعود جان خوشحالم با خبری که دادی باعث حال کردن سوداجان شدی
مسعود جان این( بنگاه خبری) کار ایران منبع خبر را از کجا آورده
آن را ذکر کرده
دوستانی که به خبرگزاری های دیگری دسترسی دارند یا آنها را مطالعه میکنند می توانند منبع این خبر را در ذکر کنند
می خواهم بدانم چجوری بود که من که کاربر مکافی هستم از این حرکت ها روز جمعه ندیدم
(ضمنا آنتی ویروسم آپدیت بود)
باختی ای مسعود شطرنج باز
گرچه شطرنج تو بهتر بوده است
از موازین چون تخطی کرده اي
برد با مسعود دیگر بوده است
طبق تحقیقات ایلنا
اسب شطرنج تو نر بوده است
دست مالیده یکی از کاربران انجمن
گفته فیل تو هم مذکر بوده است
براساس یکی از ماده های منکرات
می خوري شلاق ، ضمنا کیش و مات
(مسعود شطرنج باز =Masoudm989 )جسارت به كاربري نشود در وصف خودم بود