دوست عزیز شما میتونید از همین انتی ویروسهای موجود در تایپک استفاده کنید.(مثل سیمانتک)و(مک افی)
البته اونهایی که برای سری 60 ورژن1و2 هست. راستی یه سوال انتی ویروس خودشو اشتباهی پاک کردم یعنی چی مگه n72 هم انتی ویروس داره.![]()
![]()
دوست عزیز شما میتونید از همین انتی ویروسهای موجود در تایپک استفاده کنید.(مثل سیمانتک)و(مک افی)
البته اونهایی که برای سری 60 ورژن1و2 هست. راستی یه سوال انتی ویروس خودشو اشتباهی پاک کردم یعنی چی مگه n72 هم انتی ویروس داره.![]()
![]()
Last edited by x_2007; 06-05-2007 at 16:51.
راستش مال من که داشت سیمانتک هم بود تازه یادم هست که Expire شده بود چون ماله تا پایان 2006 بود. ممنون از راهنماییتون
سلام دوست من
در صفحه قبل ودر پست499آخرین آبدیت سیمانتک را گذاشتم دانلود بفرمائید
شاد باشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان لطفا در راپيد شر آپلود نكن!!!!.........
اگه ميشه يه جاي ديگه آپلود كن! دانلود نميشه!!!
سلام دوستان اینم اخرین اپدیت انتی ویروس سیمانتک به تاریخ2007.5.9 از لینک زیر دانلود کنید:
Last edited by x_2007; 11-05-2007 at 15:44.
سلام
بچه ها کسی هست که به من بگه این اپدیت ها رو از کجا گیر میارین؟ خیلی برام مهمه.
اگه کسی هست که انتی ویروس BitDefender برای موبایل رو داشته باشي؟ برای PC دارم که واقعا محشره، حتی اونجاهایی که سیمانتک نمیتقنه ویروس رو شناسایی کنه BitDefender کارمو راه میندازه.
انتی ویروس NetQin چی؟ اپدیتش رو از کچا گیر بیارم.
میشه یه انتیویروس هم واسه 3250 بزارین؟
سلام و عرض ادب
ظاهرا لينك مشكل داره !مي شه يه جا ديگه upload نماييد
با تشكر
لینک مشکل داره عزیزم
قدیمی هستند جدید بزارید تازه کرک هم که نداشته باشه بدرد نمیخوره.... در ضمن اگه قراره آپدیت نشه به درد نمیخوره کهههههههههههه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)