اگه میشه کسی به من کمک بکنه
ماشین من نیسان وقتی که گاز می دم یک ثانیه دیر گاز می خوره و وقتی داغ می کنه پرت پرت میکنه
مشكل به احتمال از كاربراته!
اگه میشه کسی به من کمک بکنه
ماشین من نیسان وقتی که گاز می دم یک ثانیه دیر گاز می خوره و وقتی داغ می کنه پرت پرت میکنه
مشكل به احتمال از كاربراته!
معلوم نیست کاربراتوریه یا انژکتور
من هستمسلام
چرا کسی اینجا نیست؟؟؟
شاید مشکل از ماشینتون از صافی بنزینه یا شاید هم اشغال سر باک ماشینه
سلام دوستان.واشرسرسیلندرسه جور می سوزه اول اب وروغن دوم اب وکمپرس موتور سوم کمپرس سیلندر به سیلندر .ماشین اگر اب وروغن قاطی کنه روغن شیری رنگ میشه اگه اب وکمپرس باشه از درب رادیاتور اب با فشار بیرون میاد و اگزوز هم اب بیرون میده وامپر اب هم بالا میره ونوع سوم تخصصیه
سلام. من تازه کار و نا بلد هستم. OK؟
خب، بنده یه روآی سال دارم، طبق گفته کارخونه پایه گازسوز هم هست.
اواخر اردیبهشت تحویل گرفتم و تا الان هم 4000 تا رفته. هنوز نبردم تعویض روغن و چکِ اولیه.
یه مدتیه که وقتی ماشین رو روشن میکنم، بعد از اینکه موتور گرم میشه و دورِ موتورم میاد روی همون 1000 تا، وقتی مثلا توی ترافیک کلاچ میگیرم و ترمز میکنم، یهو دور موتور افت میکنه و میاد روی مثل 800، 700 اینجورا.
متوجه منظورم میشین؟
جالب اینه که اگر همون موقع بزارم روی گاز این جریان حل میشه و با ترمز گرفتن دور موتور میاد روی همون 1000 تا متوقف میشه.
چرا اینجوری شده؟؟
بعد یه چیز دیگه. دیروز داشتم توی بزرگراه میرفتم، خوردم به ترافیک.
روی گاز که بودم، وقتی گاز میدادم و بعد کلاچ میگرفتم یا خلاص میکردم دور موتور روی 2000 میموند، 2 ثانیه طول میکشید، بعد میومد روی همون 1000.
هر 2 تا مشکل بالا فعلا موقتیه. اما میترسم علائم یه مشکل بزرگتر باشه.
حالا جریان چیه؟ چکار کنم؟ ممکنه مشکلی داشته باشه؟ چجوری بفهمم که تا گارانتی هست ازش استفاده کنم؟
سلام
این مشکلای شما عادی و معمول هست در این ماشین ها تنظیم گاز و سنسور دور موتور و همچنین مشکل استپر موتور که خیلی رواج داره مساله شمار و حل می کنه البته تا زمانی که به خاموش شدن ماشین منجر نشه خیلی نگرانن نباشید
و اگه کسی گفت که یکسره کنید تا درست بشه گوش ندید!!!َ
این مشکلات یا طبیعیه یا روآیی که دست منم بود مشکل داره !نوشته شده توسط yoosef_st [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا به نظرم تنها مزیت اینا نسبت به روآهای قبلی همون گازسوز بدنشونه !
آقا ما یه پراید داریم 88
روشن که میکنی درو موتورش رو 2000 میمونه دیگه پایین بیا نیست !!!
بعد یه مدت درست میشه میاد مثلا رو 850 - بعد یه مدت دوباره میبینی رفته رو 2500 ، واسه خودش داستانی داره
یعدی اینکه زمانی که درسته ، سر گاز که میزنی یه جورایی دور موتور دیر میره بالا خیلی دیر تر میاد پایین
من احتمال میدم ار استپر باشه ؟
شما چی میگی
البته یه دیاگ باید بره؟
100 درصد استپره که اگه شانس بیارید استپر موجود در بازار چینی هیستند و شاید مجبور باشید بسازید با همین
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)