اگه اپدیت کنی 100% بر میگرده گوشی هم به روز میشه و بهتر جواب میده اخرید ورژن 6.60هست من نصب کرده بودم نویز دوربین خیلی کاهش پیداکرده بود صدا کمی بلنتر شده بود و کیفیت دوربین هم بالاتر میاد
با تشکر
اگه اپدیت کنی 100% بر میگرده گوشی هم به روز میشه و بهتر جواب میده اخرید ورژن 6.60هست من نصب کرده بودم نویز دوربین خیلی کاهش پیداکرده بود صدا کمی بلنتر شده بود و کیفیت دوربین هم بالاتر میاد
با تشکر
سلام بر دوستان
من گوشيم اون جايي كه صفحه رو ميبري رو مديا و صفحه اصلي پشتش شكسته من نمي تونم عوضش كنم ...
كسي مي تونه كمكم كنه...
راستي قاب فابريكش چنده...؟
من مي خوام
اگه منظورت دكمه اسلايدره...براي منم شكسته..يك ماهه...قيمتشو نميدونم اما روي قابش فكر نكنم باشه
قیمت اسلایدرش 10 تومان شاه عبدل عضظیم بود اسلایدر اصلی بود جنسش خوب بود ولی در کل اسلایدر خودش خیلی محکمه دست ما که 5610 بود حرف نداشت
قابش دکمه اسلایدر نداره...سلام بر دوستان
من گوشيم اون جايي كه صفحه رو ميبري رو مديا و صفحه اصلي پشتش شكسته من نمي تونم عوضش كنم ...
كسي مي تونه كمكم كنه...
راستي قاب فابريكش چنده...؟
من مي خوام
تایید شد حتی اگه قاب فابریک هم بگیری روش نداره ببین چطور شکسته؟ اگه دورش فقط ترک گرفته مشکلی نداره دوستم همینطور شد یکم با سوزن چسب قطره ای زد الان خیلی وقته مه داره اصلا هم گیر نمیکنه ولی اگه میبینی زیاد و داغونه عوضش کن یک راه دیگه که من برای بعضی از دوستان گوشی شون اینطوری میشه میرم اسلایدرشو در میارم ( اگه شکسته باشه) خیلی راحته میاریش بیرون و چسب قطره ای با سوزن میزنه و طوری میزنه که فط اغشته بشه خیلی راحت و روان کار میکنه تضمینی ولی خودت اینکارو نکن حتما بده یک تعمیرکار این کارو کنه ولی اسلایدرش خیلی محکمه نمیدونم چرا مال شماها اینقدر زود میشکنه در مغازه ما 5610 میرام که شاید بیشتر از یک سال کار کردن سلایدرشون سالمه سالمه و خیلی کم دیدم اسلایدر بشکنه مگر نوع تقلبی که خیلی ضریفه
Last edited by Punisher_2008; 16-09-2008 at 11:01.
سلام
من دیروز این گوشی رو خریدم(25-6-87) .قرمزه و خیلی خوشگله .اما چون همیشه سیمبین داشتم اصلا نمی تونم با جاوا کار کنم.
می خوام بفروشمش.زیر قیمت.
فنلاندیه و 30ماه گارانتی داره.
255000 تومن خریدم.
Last edited by melkai; 16-09-2008 at 12:40.
این کار به هیچ عنوان پیشنهاد نمیشه. چون در اثر حرارت بعد از مدتی به Lcd صدمه وارد میشه...تایید شد حتی اگه قاب فابریک هم بگیری روش نداره ببین چطور شکسته؟ اگه دورش فقط ترک گرفته مشکلی نداره دوستم همینطور شد یکم با سوزن چسب قطره ای زد الان خیلی وقته مه داره اصلا هم گیر نمیکنه ولی اگه میبینی زیاد و داغونه عوضش کن یک راه دیگه که من برای بعضی از دوستان گوشی شون اینطوری میشه میرم اسلایدرشو در میارم ( اگه شکسته باشه) خیلی راحته میاریش بیرون و چسب قطره ای با سوزن میزنه و طوری میزنه که فط اغشته بشه خیلی راحت و روان کار میکنه تضمینی ولی خودت اینکارو نکن حتما بده یک تعمیرکار این کارو کنه ولی اسلایدرش خیلی محکمه نمیدونم چرا مال شماها اینقدر زود میشکنه در مغازه ما 5610 میرام که شاید بیشتر از یک سال کار کردن سلایدرشون سالمه سالمه و خیلی کم دیدم اسلایدر بشکنه مگر نوع تقلبی که خیلی ضریفه
مال من خيلي شكسته ...
كسي مي تونه برام بفرسته...
من مي خوام قاب گوشي رو هم مي خوام عوض كنم...
كسي مي تونه بخره من پولشو براش مي فرستم...
اينجا پيدا نشد مي دونيين كه كجاشو مي گم...
----(====)---- يه اينجور تقريبا شكل داره پشتش گرار داره ...
وپشت اين صفحه چراغ مي درخشه
بنده گفتم خودتون انجام ندید بدید یکی که وارد باید چسب رو با سوزن بزنید یک طوری که اینور اونور نریزه چندین بار کردیم هیچ مشکلی به وجود نمیاره این گوشی خیلی مقاوه این قدر دسته کمش نگیرید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)