تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 51 از 98 اولاول ... 4147484950515253545561 ... آخرآخر
نمايش نتايج 501 به 510 از 972

نام تاپيک: اخبار کنسول‌ها ( پست اول حتما خوانده شود )

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

شایعه: نینتندو Wii مشـکی رنگ برای عرضه در ماه می

سایت Kotaku خبری را روی سایت خود قرار داده مبنی بر اینکه نینتندو وی مشکی رنگ برای عرضه در ماه می آماده میشود.
    با توجه به سایت های Target، GameStop و Future Shop ، این کنسول در تاریخ 9 می در کانادا و 23 می در آمریکا عرضه خواهد شد.
    به نظر میرسد این باندل دو بازی Wii Sports Resort و Wii MotionPlus را خواهد داشت و قیمت آن 199.99 دلار خواهد بود.
    شایان ذکر است این باندل در تابستان سال گذشته در ژاپن عرضه شده بود.

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آقا جان کدوم شایعه ؟؟؟؟؟ من یکی ازش دارم اینم عکسش :

کد:
    قیمتش هم 219 یورو خریدم . 3-4 ماه پیش .

میخواید از جعبش هم براتوت عکس بگیرم بندازم .

2. 4 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

کد:

دوست عزیز شما به تاریخ پست من دقت نکردی..

در ضمن اینجور خبرها همینطوری هستند که اول شایعه میشند ( توسط منابع موثق یا نزدیک به موثق ) و سپس بعد از چند ماه میبینم که خبر درست هست.

و من هم فقط ترجمه میکنم...

لطفا اینطور بحث ها رو اینجا ادامه ندین.. اینجا فقط و فقط و فقط خبر گذاشته میشه!

4. 2 کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

11 PSP Yakuza named and dated

Yakuza برای PSP نامگذاری و تاریخ عرضه اش مشخص شد!

سری بعدی بازی Yakuza توسط کارگردان آن Toshihiro Nagoshi رسماً نامگذاری و تاریخ عرضه آن نیز مشخص شد.

عنوانی که قبلاً Project K ناگذاری شده بود، اکنون به Kurohyu:Ryu ga Gotoku Shinshou که به انگلیسی ترجمه میشود Black Leopard: A New Yakuza Chapter برای PSP در 22 ماه سپـــتامبر سال جاری عرضه خواهدشد.

منبع:
    کد:

6. 6 کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

11 Call of Duty: Black Ops confirmed for Wii

Call of Duty: Black Ops برای Wii تاییــد شد!

آن دسته از طرفداران افراطی COD که فقط کنسول Wii را دارند میتوانند نفس راحتی بکشند چرا که Black Ops برای کنسول آنها نیز عرضه خواهد شد.

Activision خبر را اینطور برای Eurogamer بیان کرده :

" Black Ops برای هر 4 پلتــفرم PS3, X360, PC و Wii در 9 نوامــبر عرضه خواهد شد."

خوب حالا میتوانید خوشحال باشید؛ اگر تا به حال آرزو میکردید که با تکان دادن دستانتان در هوا یک جنگ تمام عیار را شروع کنید این بازی انتظارات شما را برآورده خواهد کرد...!

منبع:
    کد:

8. 4 کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

در ضمن اینجور خبرها همینطوری هستند که اول شایعه میشند ( توسط منابع موثق یا نزدیک به موثق ) و سپس بعد از چند ماه میبینم که خبر درست هست.

خوب من خیلی قبل از تاریخ پست شما خریدم این رو !

شما 27-4-2010 پست کردید !

من توی تاریخ 09-03-2010 از زاتورن مرکزی خریدم .

اینم عکس فاکتورش :

به دلیل مسائل امنیتی شماره حسابم رو از روی فاکتور پاک کردم .
    Last edited by sonixax; 12-05-2010 at 18:25.

10. 6 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

شایعه: نینتندو Wii مشـکی رنگ برای عرضه در ماه می

سایت Kotaku خبری را روی سایت خود قرار داده مبنی بر اینکه نینتندو وی مشکی رنگ برای عرضه در ماه می آماده میشود.
    با توجه به سایت های Target، GameStop و Future Shop ، این کنسول در تاریخ 9 می در کانادا و 23 می در آمریکا عرضه خواهد شد.
    به نظر میرسد این باندل دو بازی Wii Sports Resort و Wii MotionPlus را خواهد داشت و قیمت آن 199.99 دلار خواهد بود.
    شایان ذکر است این باندل در تابستان سال گذشته در ژاپن عرضه شده بود.

منبع:
    کد:

کد:

اینم عکس فاکتورش :

به دلیل مسائل امنیتی شماره حسابم رو از روی فاکتور پاک کردم .

منشاء ش رو پیدا کردم از کجاست.
    تو خبر اولی فقط از ژاپن و آمریکا اسم برده شده و شما هم که از اروپا خرید کردید.
    باید ذکر میشد که در اروپا هم عرضه شده.

12. 5 کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

نمیفهمم دلیلی این همه دم و دستگاه و نقل قول کردن ها چیه!

اگر مشکلی دارید میتونید برید یقه ی نویسنده خبر در VG247 آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بگیرید!

من فقط ترجمه میکنم ...

بحث رو دیگه ادامه نیدین ... برای آخرین بار میگم دوباره در این رابطه پست بزنید پاک میکنم!

خلاص!

14. 3 کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال CHEGUEVARA.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    in my room ;)

پيش فرض یوبی‌سافت تایید کرد:

اطلاعات جدید از فرقه‌ی‌اساسین: Brotherhood
    روز گذشته مسوولان کمپانی یوبی‌سافت اطلاعات جدیدی در خصوص Brotherhood از مجموعه بازی‌های فرقه‌ی‌اساسین در اختیار سرویس‌های خبری مرتبط با بازی‌های رایانه‌ای قرار دادند.
    برطبق اطلاعات منتشر شده خط داستانی بازی بیش از 15 ساعت به طول خواهد انجامید. جایی که اتزیو، قهرمان قسمت دوم برای مبارزه با قوای صلیبیون نظامی به مقر اصلی آن‌ها در شهر رم حمله می‌کند و در این راه آدم‌کش‌های دیگر را به خدمت گرفته و برای مبارزه با دشمن، انجمن برادری خود را تشکیل می‌دهد.

در این قسمت بار دیگر لئوناردو داوینچی، نیکولو برناردو ماکیاولی و کاترینا اسفورزا به کمک شما خواهند آمد و برای رسیدن به اهداف خود از سلاح‌های مخفی از جمله دارت‌های آلوده به سم، چتر نجات و ماشین پرنده‌ی پیشرفته‌تر استفاده خواهید کرد.
    در بخش چندنفره توسط ابسترگو استفاده از شخصیت‌های مختلف که هریک ابزار و شیوه‌ی مبارزه‌ی خاص خود را دارند، آموزش خواهید دید. پس از کسب مهارت‌های لازم از قابلیت‌های مبارزاتی خود در مصاف با بازی‌کننده‌های دیگر استفاده خواهید کرد، هرچند مسوولان یوبی‌سافت هیچگونه توضیحی در خصوص مدهای بخش‌ چندنفره‌ی بازی ارایه نکردند.
    در این قسمت مشابه قسمت دوم بجای ویلای خانوادگی خود به مرمت شهر رم و کسب درآمد از این طریق خواهید پرداخت.

در تاریخ شانزدهم اردیبهشت مسوولان کمپانی یوبی‌سافت تایید کردند قسمت بعدی از مجموعه بازی‌های فرقه‌ی‌اساسین تحت عنوان انجمن برادری (Brotherhood) عرضه خواهد شد.
    با توجه به تصویر منتشر شده قسمت جدید از مجموعه بازی‌های فرقه‌ی‌اساسین در فصل پاییز سال جاری در اختیار کاربران پلت‌فرم‌های رایانه‌های شخصی، ایکس‌باکس360 و پلی‌استیشن3 قرار خواهد گرفت. همچنین احتمال وجود نسخه‌ی کنسول دستی PSP همانند قسمت Bloodlines وجود دارد.

- Assassin’s Creed: Brotherhood
    سازنده: UbiSoft Montreal
    ناشر: UbiSoft
    سبک: اکشن سوم‌شخص
    پلت‌فرم: PC - Xbox360 - PS3 - PSP
    تاریخ انتشار: پاییز 2010 میلادی
    منبعB NEWS

---------- Post added at 06:08 PM ---------- Previous post was at 06:06 PM ----------

کاهش قیمت Xbox360 و PS3 در سال جاری میلادی
    سرویس خبری ام‌سی‌‌وی به‌نقل از یکی از منابع ارشد پخش سخت‌افزار کنسول‌های بازی در سطح جهان فاش کرد قیمت کنسول‌های پلی‌استیشن3 و ایکس‌باکس360 در سال جاری میلادی، کاهش خواهد یافت.
    منبع خبرگزاری ام‌سی‌وی از اعلام رسمی کاهش قیمت پلی‌استیشن3 و ایکس‌باکس360 در جریان نمایشگاه E3 سال جاری میلادی خبر داده است. همچنین این منبع به احتمال کاهش قیمت نینتندو Wii طی سال جاری میلادی اشاره کرده است.

سرویس خبری وی‌جی247 برای اطمینان بیشتر با مسوولان کمپانی‌های سونی و نینتندو تماس گرفت. مسوولان سونی موضوع کاهش قیمت را کاملا بی پایه و اساس خواندند و مسوولان نینتندو در این خصوص اذعان داشتند: "در حال حاضر هیچ برنامه‌ای برای کاهش قیمت نینتندو Wii‌ در کشور انگلستان نداریم."
    کمپانی سونی سال گذشته و در جریان همایش گیمز‌کام از کاهش قیمت کنسول پلی‌استیشن3 خبر داد. برطبق اطلاعات منتشر شده توسط خبرگزاری ام‌سی‌وی احتمالا قیمت جدید کنسول پلی‌استیشن3 تا دویست پوند انگلستان کاهش خواهد یافت.

به‌احتمال قوی در پی عرضه‌ی عمومی حسگر حرکتی ناتال شاهد کاهش قیمت کنسول ایکس‌باکس360 نیز خواهیم بود. روز گذشته یکی از مسوولان کمپانی مایکروسافت در کشور عربستان سعودی تایید کرد حسگر حرکتی ناتال طی ماه اکتبر سال جاری میلادی (مهر - آبان 1389) در سرتاسر جهان عرضه خواهد شد.

- Xbox360

- Playstation3

منبعB NEWS

---------- Post added at 06:08 PM ---------- Previous post was at 06:06 PM ----------

اطلاعات جدید از GeoW3 در مجله ی گیم اینفورمر .

طبق اطلاعاتی که در شماره ی جدید مجله ی گیم اینفورمر از عنوان Gears of War 3 منتشر شد ، باید با گروه دلتای قدیمی خداحافظی کنید و به گروه دلتای 2011 سلام کنید. بر اساس اطلاعات این مجله دو شخصیت جدید در کنار مارکوس و دام به Delta Squad اضافه شده اند که شامل آنیا استرود ، که البته قبلا از آن اطلاع داشتیم ، و شحص جدیدی با نام جس استراتون می شوند . اضافه شدن این دو شخصیت به معنای نبود کل و برید در گروه دلتا هستند ولی خوب هنوز هم این دو شخصیت محبوب در بازی وجود دارند .
    گیم اینفورمر هم چنین از یک سیستم تعویض اسلحه با دوستان و دیگر سربازان خبر می دهد که به نظر ایده ی جالبی است .
    اسلحه ی جدیدی که به بازی اضافه شده است digger launcher ( پرتاب کننده ی حفار ) نام دارد که ظاهرا می تواند موجوداتی شبیه به piranha را شلیک کنند که این موجودات به زیر زمین می روند و پس از پیدا کردن هدف خود آن را از پا در می آورند .
    طبق اطلاعات منتشر شده از گیم اینفورمر دو کلاس جدید به لوکاست ها اضافه شده است که یکی از آن ها catapult های بزرگ و سازمان یافته هستند که مانند منجنیق توانایی پرتاب کردن هر چیزی دارند و دیگری نیز grenadier یا نارنجک انداز هستند .
    از دیگر نکاتی که در مجله به آن اشاره شده است وجود Arcade Mode است که بازیکنان در آن می توانند با افکت هایی چون جاذبه و غیره به داغون کردن محیط اطرافشان بپردازند . همانطور که در این بخش به کسب امتیاز می پردازید با بخش جدیدی که به بازی اضافه شده است می توانید مقدار امتیازی که دوستانتان گرفته اند را مشاهده کنید که این سیستم برای اولین بار سال گذشته در عنوان Shadow Complex که توسط Epic Games منتشر شد ، وجود داشت .
    دو مپ جدید نیز برای بخش چند نفره ی بازی معرفی شده است که یکی از آن ها یک زمین قدیمی و ترک شده ی thrashball است و دیگری نیز با نام Overpass خوانده می شود که در اصل فرورفتگی باقی مانده های شهر جسینتو است .

Gears of War 3 در آپریل سال آینده به طور انحصاری برای Xbox360 عرضه می شود .
    منبع:BAZINAMA
    Last edited by CHEGUEVARA.; 13-05-2010 at 17:33.

16. 9 کاربر از CHEGUEVARA. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال CHEGUEVARA.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    in my room ;)

پيش فرض اکتیویژن بلیزارد:

پلی‌استیشن3 در سال 2010 ایکس‌باکس360 را مغلوب خواهد کرد
    مسولان کمپانی اکتیویژن بلیزارد، یکی از بزرگ‌ترین ناشران بازی‌های رایانه‌ای در سطح جهان در گزارش عملکرد سه‌ماهه‌ی نخست سال 2010 میلادی از برتری فروش کنسول پلی‌استیشن3 در مقایسه با ایکس‌باکس360 با اختلاف یک میلیون دستگاه در سال جاری میلادی خبر دادند.
    برطبق براوردهای انجام شده توسط تیم داخلی کمپانی اکتیویژن بلیزارد کنسول پلی‌استیشن3 در سال 2010 میلادی 9 میلیون دستگاه خواهد فروخت و در مقابل کنسول ایکس‌باکس360 تنها 8 میلیون دستگاه می‌فروشد. البته نینتندو Wii براحتی از پس کنسول‌های سونی و مایکروسافت برخواهد آمد و با فروش بیش از 12 میلیون دستگاه، در صدر قرار خواهد گرفت.

مسوولان اکتیویژن بلیزارد در حالی پلی‌استیشن3 را کنسول غالب سال 2010 میلادی معرفی می‌کنند که طی گزارشات ارایه شده محصولات پلت‌فرم ایکس‌باکس360 با 384 میلیون دلار سود، 29 درصد از سود خالص این کمپانی را به خود اختصاص دادند. پس از ایکس‌باکس360، کنسول پلی‌استیشن3 با 306 میلیون دلار سود و 24 درصد در مقام دوم و بعد از آن نینتندو Wii با 136 میلیون دلار سود و 11 درصد در جایگاه سوم قرار گرفته است.

سود بخش بازی‌های نقش‌آفرینی آن‌لاین کلان (MMO) این کمپانی (بخوانید WoW) با کاهش 8 میلیون دلاری نسبت به زمان مشابه در سال گذشته میلادی، رقمی بالغ بر 306 میلیون دلار از سود خالص اکتیویژن بلیزارد را به خود اختصاص داده است.
    با وجود حواشی کم‌نظیری که در پی اخراج کارکنان استودیو بازی‌سازی اینفینیتی‌وارد برای اکتیویژن ایجاد شده است، این کمپانی در حال حاضر حداقل از نظر مالی شرایط مطلوبی را پشت‌سر می‌گذارد.

- StarCraft II
    از مهمترین عناوین اکتیویژن بلیزارد در سال جاری میلادی

---------- Post added at 11:13 PM ---------- Previous post was at 11:13 PM ----------

وایت‌نایت‌کرونیکلز2، هشتم جولای در ژاپن
    امروز مسوولان شعبه‌ی ژاپن بخش تفریحات و سرگرمی سونی تایید کردند دومین قسمت از مجموعه بازی‌های وایت‌نایت‌کرونیکلز در تاریخ هشتم جولای سال جاری میلادی (17 تیر 1389) در کشور ژاپن منتشر خواهد شد.
    دنباله‌ی قسمت اول از مجموعه بازی‌های نقش‌‌آفرینی WKC که مراحل ساخت و توسعه‌ی خود را زیر نظر استودیو بازی‌سازی Level 5 سپری می‌کند، برای نخستین بار در جریان نمایشگاه توکیو‌ گیم ‌شو سال گذشته‌ی میلادی معرفی شد.

سونی همچنین تایید کرد برای بازی‌کننده‌هایی که قسمت اول از این مجموعه بازی‌ها را تهیه کرده‌اند امکانات ویژه‌ای تدارک دیده است، بنحوی که با تهیه‌ی قسمت دوم می‌توانند از تجهیزات اضافی همچون شمشیر، کلاه‌خود و زره استفاده کنند.
    بازی‌کننده‌های قسمت اول از مجموعه بازی‌های WKC می‌توانند آواتار، پس‌انداز، آیتم‌ها و درجات خود را به قسمت دوم منتقل کنند. البته طبق اطلاعات منتشر شده پیش از آن‌که بازی‌کننده‌ها بتوانند از این امکان استفاده کنند، می‌بایست قسمت اول را به اتمام برسانند.

قسمت اول از مجموعه بازی‌های WKC در ماه فوریه سال جاری میلادی در مناطق آمریکا و اروپا منتشر شد. این در حالی است که نسخه‌ی ژاپنی بازی در ماه دسامبر سال گذشته‌ی میلادی در اختیار بازی‌کننده‌های این کشور قرار گرفته بود. با این حساب بازی‌کننده‌های اروپا و آمریکایی می‌بایست مدت زمان بیشتری را در انتظار قسمت دوم سپری کنند.

- White Knight Chronicles II
    سازنده: Level-5 - SCE Japan Studio
    ناشر: SCE
    سبک: نقش‌آفرینی
    پلت‌فرم: انحصاری PS3
    تاریخ انتشار: 17 تیر 1389

---------- Post added at 11:14 PM ---------- Previous post was at 11:13 PM ----------

تصاویر داخل بازی Dead Space 2 منتشر شد
    نخستین تصاویر داخل بازی قسمت دوم از مجموعه بازی‌های Dead Space منتشر شد که با کمی انصاف باید اعتراف کرد فک علاقمندان به این سری بازی‌ها را به سطح زمین نزدیک خواهد کرد.
    سایت اینترنتی یوروگیمر هم بیکار ننشسته و اولین پیش‌نمایش از بازی مخوف و ترسناک Dead Space 2 را در اختیار طرفداران پروپاقرص آیزاک کلارک و ماجراهایش قرار داده است.

اولین تریلر رسمی و تصاویر مفهومی شماره‌ی دوم از مجموعه بازی‌های Dead Space که مراحل ساخت و توسعه‌ی خود را زیر نظر استودیو بازی‌سازی ویزرال‌گیمز سپری میکند در تاریخ نهم اردیبهشت ماه از طریق سایت رسمی این عنوان بنمایش درآمد. البته ناگفته نماند این ترلیر یک روز زودتر از طریق سایت‌های غیررسمی به بیرون درز کرده بود.
    قسمت دوم از مجموعه بازی‌های Dead Space در تاریخی نامشخص پیش از ماه مارس سال آینده‌ی میلادی برای پلت‌فرم‌های ایکس‌باکس360، پلی‌استیشن3 و البته رایانه‌های شخصی منتشر خواهد شد.

- Dead Space 2 سازنده: Visceral Games
    ناشر: EA
    سبک: اکشن سوم‌شخص ترسناک
    پلت‌فرم: PC - Xbox360 - PS3 - Handheld
    تاریخ انتشار: 11 دی 1389 تا 11 فروردین 1390

تصاویر منتشر شده از Dead Space 2:

منبعB NEWS

18. 4 کاربر از CHEGUEVARA. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

اخرین اطلاعات از فروش PS3 و اعلام پیشبینی هایی از سوی سونی.

در اخرین گزارش مالی از سوی سونی اعلام شده که این کمپانی توانسته در سال 2009 حدود 13 میلیون دستگاه از کنسول PS3 را به فروش برساند.

همچنین به طور سر جمع از سال 2006 ( زمان عرضه PS3) تا به الان ( تا پایان ماه مارس سال جاری) تعداد 35.7 میلیون کنسول PS3 به فروش رفته است.

در ادامه این گزارش سونی پیشبینی کرده که در سال مالی بعدی 15 میلیون دیگر از کنسول محبوش به فروش خواهد رفت!

در پایان می توانید فروش کنسول PS3 را در 4 سال به تفکیک مشاهده کنید :

2006 Fiscal Year (April 1, 2006 to March 31, 2007) – 3.5 million
    2007 Fiscal Year (April 1, 2007 to March 31, 2008) – 9.1 million
    2008 Fiscal Year (April 1, 2008 to March 31, 2009) – 10.1 million
    2009 Fiscal Year (April 1, 2009 to March 31, 2010) – 13 million

منابع زیر زمینی!! :

کد:

20. 7 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •