تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 51 از 506 اولاول ... 4147484950515253545561101151 ... آخرآخر
نمايش نتايج 501 به 510 از 5052

نام تاپيک: ‌ پــــــژو 206 ( Peugeot )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

راستش، فکر نکنم کسی منکر این باشه که واسه یه جوون که میخواد گاز بده، هیچی مثل یه دنده ی دستی نمیمونه!

البته تو ایران خیلی ها میان تیپ 6 رو اسپرت میکنن! که اونم چون مال تهران هستن و ترافیک میره رو اعصابشون!

حالا بگیم تیم 5-6 کاملا مثل هم هیچ کدوم فرقی از نظر لش بودن با اون یکی نداره، حداقل فرقشون اینه که تیپ 6 بخاطر گیرباکسش، وزنش از تیپ 5 بیشتره! پس شتابش هم یه مقدار کمتره، اما یه حسنی که داره، سرعت تعویض دندش بالا هست و همیشه یکسان.

اما تیپ 5 رو ممکنه یکی مثلا 10 ثانیه شتاب بگیره، یکی 11 ثانیه که بخاطر سرعت تعویض دنده هست.

راستی، سام، ماشین من هم 110،000 تا کار کرده البته مال تو 85 هست و مال من آخر 83
    اره روم به دیوار زیاد کار کرده ادم روش نمیشه بگه ولی من به ماشین میرسم تا حالا یبار بانه مجبور شدم بنزین معمولی بزنم و یبار هم سوریه که کیفیتش پایین بود بقیه بنزین سوپر بوده و روغن هم کمتر از 7000 نریختم توش و هر 10 هزار عوض شده و بقیه قطعات مصرفی هم رویه استانداردش عوض شده برای همین ماشین روپاست

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

همین که بنزین سوپر ریختی توش یعنی فاتحه! با این بنزین وضع بنزین سوپر ایران!
    ماشین ما هم مدل 81 فرانسویه و 150 تا کارکرده! همه چیش عالیه! فقط امشب وقتی فرمون رو میچرخوندی یه صدای بدی میومد که احتمالا از جلوبندیه!
    Last edited by poria_mc; 19-02-2010 at 01:25.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ماشین ما هم مدل 81 فرانسویه و 150 تا کارکرده! همه چیش عالیه! فقط امشب وقتی فرمون رو میچرخوندی یه صدای بدی میومد که احتمالا از جلوبندیه!
    نه بنزین سوپر بهتر از معمولی هست بنزین معمولی ایران اصلا بنزین نیست
    من با سوپر حدود 0.5 تا 1 لیتر در 100 کیلومتر مصرفم کم میشه و صدای موتور هم کمتر میشه
    درمورد صدا هم یه هواگیری بکن شاید هوا گرفته ماشینو روشن کن درب مخزن هیدرو لیک فرمان را باز کن و بشین پشت ماشین و چند بار فرمون را کامل به طرفین بچرخون اگه بازم صداد داد و مشکل حل نشد ببرش پیش دکتر

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

پوریا تهران رو نمیدونم ولی توی شهر ما خیلی فرق بین بنزین سوپر و بنزین معمولی هست
    حداقل 10% روی عملکرد ماشین تاثیر مثبت میذاره
    بنزین معمولی همش آشغاله!
    در مورد اون صدا هم خودت استادی ولی اگه با کوچکترین حرکت دادن فرمان و یا فشار آوردن به فرمان(منظورم نگه داشتنشه طوری که پمپ هیدرولیک کار کنه) احتمال خیلی زیاد از همون پمپشه
    اگه از پمپش بود خوش به حالت که تازه به صدا افتادن افتاده
    چون من محصولات جدید ایرانخودرو رو مخصوصا خانواده 405 رو تازگیا که سوار میشم همشون صدای پمپ هیدرولیکشون میاد

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نه بنزین سوپر بهتر از معمولی هست بنزین معمولی ایران اصلا بنزین نیست
    من با سوپر حدود 0.5 تا 1 لیتر در 100 کیلومتر مصرفم کم میشه و صدای موتور هم کمتر میشه
    درمورد صدا هم یه هواگیری بکن شاید هوا گرفته ماشینو روشن کن درب مخزن هیدرو لیک فرمان را باز کن و بشین پشت ماشین و چند بار فرمون را کامل به طرفین بچرخون اگه بازم صداد داد و مشکل حل نشد ببرش پیش دکتر
    پوریا تهران رو نمیدونم ولی توی شهر ما خیلی فرق بین بنزین سوپر و بنزین معمولی هست
    حداقل 10% روی عملکرد ماشین تاثیر مثبت میذاره
    بنزین معمولی همش آشغاله!
    در مورد اون صدا هم خودت استادی ولی اگه با کوچکترین حرکت دادن فرمان و یا فشار آوردن به فرمان(منظورم نگه داشتنشه طوری که پمپ هیدرولیک کار کنه) احتمال خیلی زیاد از همون پمپشه
    اگه از پمپش بود خوش به حالت که تازه به صدا افتادن افتاده
    چون من محصولات جدید ایرانخودرو رو مخصوصا خانواده 405 رو تازگیا که سوار میشم همشون صدای پمپ هیدرولیکشون میاد
    تهران فقط یه جاست که حتی بنزین معمولیش هم کیفیت خوبی داره!(پمپ بنزین اقدسیه!) ولی کلا بقیه جاها سوپر مضخرف دست ملت میدن! بهتر اینه که معمولی+اکتان پلاس مارک خوب مثل ورث استفاده بشه!
    راجع به اون صدا هم باید اضافه کنم وقتی ماشین سرده صدا نمیده ولی وقتی گرم میشه و فرمون از یه دوری بیشتر میچرخه صداش درمیاد! فردا میبرمش دامپزشک!

آخر فروم باز mm00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Gaming n mUsic WorldZ

پيش فرض

پوریا جان اگر اون صدای تقه لرزشم داره ممکنه از هیدرولیک باشه
    در مورد بنزین من خودم کلی مشکل با این بنزینه معمولی داشتم
    بنزین استاندارده جهانی اکتانش 92 هست
    معمولی ایران اکتانش 82 هست
    سو.پر ایران 87 هست
    به نظر من 206 یک باک در میان نیاز به سو.پر داره
    من خودم برای رفع مشکلم اکتان بوستر ریختم profi
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    5 واحد اکتان رو بالا میبره + شستشوی مسیر بنزین و انژکتور ها ..یعنی سو.پر + اکتان بوستر= بنزین معمولی جهانی
    هر 10 هزار دیگه میریزم از این محلول ها ...کارشم فقط بالا بردن اکتان بنزینه
    قیلتر بنزینم خیلی مهمه که مارکه K.S المانی یا purflux اصلی به قیمت 6 تومان باید سره موقع عوض بشه
    Last edited by mm00; 19-02-2010 at 13:16.

7. این کاربر از mm00 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پوریا جان اگر اون صدای تقه لرزشم داره ممکنه از هیدرولیک باشه
    لرزش نداره اما فرمون به طرز قابل احساسی سفت شده و نرمیش رو از دست داده! ضمن اینکه صدا کاملا مشخصه که از تو کاپوت میاد نه از جعبه فرمون!
    اکتان بوستر هم من پروفی رو دیده بودم اما کسی رو ندیده بودم که تست کنه! اما ورث پیشنهادی آسان موتور واسه ماشیناشه!

9. این کاربر از poria_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mm00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Gaming n mUsic WorldZ

پيش فرض

لرزش نداره اما فرمون به طرز قابل احساسی سفت شده و نرمیش رو از دست داده! ضمن اینکه صدا کاملا مشخصه که از تو کاپوت میاد نه از جعبه فرمون!
    اکتان بوستر هم من پروفی رو دیده بودم اما کسی رو ندیده بودم که تست کنه! اما ورث پیشنهادی آسان موتور واسه ماشیناشه!
    من که profi رو از جای معتبر خریدم و خوده ایران تحت لیسانس المان پر میکنه
    مهم ترین کارش همون 5 واحد اکتانه که ماشین بدبخت بنزین واقعی رو تجربه کنه ! نه گل و لای
    دفعه بعد ورث رو هم تست میکنم

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من که profi رو از جای معتبر خریدم و خوده ایران تحت لیسانس المان پر میکنه
    مهم ترین کارش همون 5 واحد اکتانه که ماشین بدبخت بنزین واقعی رو تجربه کنه ! نه گل و لای
    دفعه بعد ورث رو هم تست میکنم
    کلا تو بحث روغن و این جور مواد ایران پا به پای تولید کننده های اصلی داره تولید میکنه! از نظر کیفیت هم تفاوت آنچنانی نداره!
    با این وضعیت بهترین کار ممکن تعویض تند تند فیلتر بنزینه! من ماشین خودم رو که برده بودم واسه تعویض روغن و ... وقتی فیلتر بنزین رو نشونم دادن جیگر آدم کباب میشد!

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

206 SD V8 آیا Sunroof داره؟ شیشه دودی چطور؟ اگه نداره میشه سفارش داد؟ مجوز نیاز نداره؟
    کلاً ایران خودرو چه آپشنایی داره که میشه سفارش داد؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •