تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 51 از 1081 اولاول ... 41474849505152535455611011515511051 ... آخرآخر
نمايش نتايج 501 به 510 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

اگه نباشه جاش خالی می مونه Masoud.ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

Abdolreza :
    با سلام
    این فایلها را میتوان کپی گرفت ولی در همین دایرکتوری یا در یک کامپیوتر دیگر که به نت وصل نیست نمیتوان paste
    کرد .
    ایا راهی وجود دارد ؟
    سلام عزیزم
    در مورد استفاده از این فایل ها در کامپیوتر دیگه باید بگم که براحتی میتونین از اون جای دیگه استفاده کنید ولی مسئله اصلی اینه که باید یا از safe mode بیاین بالا و نصبش کنید یا از محیط یه ویندوز دیگه ( منظور بوت از سیستم عامل دیگه یا بوت بصورتیکه کاسپر غیرفعال باشه )
    البته نکته ای که باید مدنظر داشته باشین اینه که باید فایل Black.lst فولدر اصلی رو جایگزین فولدری که جهت آپدیت استفاده کردین کنید تا براحتی کاسپر فایل های آپدیت رو بکار بگیره

داره خودمونی میشه mohammadaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Mehdi2006
    ببخشيد من از آنتي ويروس كاسپر سكي ورژن 5.0.391 استفاده و هر روز نيز آنرا آپديت ميكنم . دوستان در پستهاي قبل آخرين ورژن آنرا يعني 6.0.0.299 رو معرفي كردند . حال سوال بنده اين هست كه آيا احتياجي هست ورژن جديد آنرا دانلود كنم يا نه ؟ يعني فرقي با ورژني كه خودم دارم (5.0.391 ) هست يا نه ؟ لطفا اگه فرقي داره آنرا بيان كنيد . خيلي ممنون
    سلام مهدی جان
    همه نسخه های کسپر از نظر دیتا بیس یکی هستندو تعداد ویروس های یکسانی میشناسند.
    اگه از یک فایر وال خوب استفاده کنی نیازی به تغییر نسخه نداری.ولي نسخه جديد سرعت اسكن
    خيلي بالاتري داره و رم كمتري اشغال ميكنه . سرعت رو هم به خاطر حجم رم كمتر كمتر كم ميكنه
    واين در حالت استارت آپ خيلي مشهوده.
    Last edited by mohammadaz; 08-04-2006 at 10:38.

آخر فروم باز sAsAn.K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    اصــــــفهان

پيش فرض

مهدی جان در این نسخه ی امکانات بیشتری نسبت به نسخه ی 5 اضافه شده از جمله Registry Monitoring که رجیستری ویندوز رو نیز تحت نظر میگیره ضمنا از سرعت بالایی هم برخورداره

داره خودمونی میشه mohammadaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

با سلام
    من از نسخه 6 اینترنت سکیوریتی استفاده میکنم.به طور زمان بندی شده هم سیستمم رو فول اسکن میکنم.
    اما چرا هر چند وقت یک بار که با اسپای سویپر سیستم رو چک میکنم کلی ادویر و اسپای پیدا میکنه که درجه
    ریسک بعضی هاشون هم خیلی زیاده؟در همین حال کسپر هیچی پيدا نميكنه.با اينكه خود كسپر انتي اسپاي
    داره؟يا شايدم توقع من از يك آنتي ويروس در زمينه پيدا كردن كو كي واسپاي زياده.

حـــــرفـه ای Cracki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ســـــوئد

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mohammadaz
    با سلام
    من از نسخه 6 اینترنت سکیوریتی استفاده میکنم.به طور زمان بندی شده هم سیستمم رو فول اسکن میکنم.
    اما چرا هر چند وقت یک بار که با اسپای سویپر سیستم رو چک میکنم کلی ادویر و اسپای پیدا میکنه که درجه
    ریسک بعضی هاشون هم خیلی زیاده؟در همین حال کسپر هیچی پيدا نميكنه.با اينكه خود كسپر انتي اسپاي
    دوست عزیز اون Anti Spy که مربوط به آنتی هکر کسپرسکای است رو نباید با Anti Spyware یکی بدونید. این دو با هم
    فرق دارند. آنتی سپای کسپرسکای فقط میتونه وب سایت هایی رو که در صدد ثبت شماره تلفن یا شماره ویزا کارت و
    یا پسورد شما هستند رو به شما گزارش بده و در صورت موافقت شما این اجازه رو به اون سایت ها بده.

آنتی هکر کسپرسکای فاقد قابلیت های زیر میباشد...

توانایی بستن ActiveX ها رو نداره.

توانایی کنترل کردن کوکی ها رو نداره.

توانایی بستن کدهای VB Script و Java Script ها رو نداره.

توانایی بستن و کنترل کردن Referrers ها رو نداره.

آنتی هکر کسپرسکای فقط توانایی مقابله با حملاتی رو داره که به نحوی از طریق Network میخوان به سیستم شما
    نفوذ کنند.

پس زمانی که آنتی هکر کسپرسکای اون قابلیت هایی رو که در بالا نام بردم رو نداشته باشه چطور میتونه جلوی
    کوکی هایی رو که سپای تشریف دارند و در صدد کشف پاسورد های شما هستند رو بگیره. البته حتی اگر تمامی
    قابلیت های بالا رو هم داشته باشه بازم نمیشه جلوی وارد نشدن سپای ور ها یا ادوار ها رو گرفت اما حداقل میشه
    ریسک آلوده شدن به این جک و جونور ها رو کمتر کرد و امنیت سیستم رو بیشتر کرد.

به نظر من شما اگر میخواهید که امنیت سیستمتون بیشتر بشه فقط از آنتی ویروس کسپرسکای استفاده کنید و در
    کنار اون هم از فایروالی استفاده کنید که اون نکته هایی رو که اشاره کردم رو بشه باهاش کنترل کرد. یعنی فایروالی که
    هم از لحاظ قدرت مقابله با حملات Network قوی باشه و هم قابلیت های ذکر شده رو داشته باشه.

موفق باشید.

داره خودمونی میشه mrhamidifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزيز
    من در محل كارمSAV نسخه Corporate Edition استفاده مي كنم كه در دو حالتServer و Client نصب ميشود كه كلاينتها با سرور در ارتباط هستند آيا Kasper چنين نسخه اي دارد يا همين نسخه كه در تاپيك ميباشد مناسب است براي كار در شبكه ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

دوستان
    من دیروز میخواستم کاسپر 6 را روی کامپیوتر یکی از دوستانم اینستال کنم . هنوز به ته کار نرسیده کار نصب قطع و کامپیوتر خاموش میشد و دیگه نمیتونست بیاد بالا.
    خلاصه از تو سیف موده پاکش کردم . و دوباره ورژ ن 5 را اینتال کردم ببینم چی میشه که این بعد از استارت دوباره بالا آمد و در همان شروع کار جیغش درامد . فقط در همان اسکن استارت آپ حدود 41 ترویان و اسپای پیدا کرد و بعد از اسکن کامل هم 7 ترویان دیگه پیدا کرد .
    سئوالم اینه که چرا با ورژن 6 اینجوری میشد و کامپیوتر دیگه بالا نمیامد .
    البته من قصد داشتم بعد از پاکسازی ویروس ها دوباره 6 را اینستال کنم و ببینم اینبار چه میشه که وقت نداشتم .

حـــــرفـه ای Mehdi_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mska
    سلام
    من برنامه ky Internet Security 6.0 دارم
    وقتي به اينترنت وصل ميشم هيچ سايتي نمياد
    وقتي برنامه را exit ميكنم اونوقت خوب ميشه
    مشكل كجاي كاره؟
    سلام دوست خوبم
    من حدس مي زنم كه شما در قسمت تنظيمات آنتي هكر، درجه امنيت را روي high گذاشته ايد . چون در اين صورت جلوي تمام ارتباطات اينترنتي شما را سد مي كند.

نقل قول نوشته شده توسط Mehdi2006
    ببخشيد من از آنتي ويروس كاسپر سكي ورژن 5.0.391 استفاده و هر روز نيز آنرا آپديت ميكنم . دوستان در پستهاي قبل آخرين ورژن آنرا يعني 6.0.0.299 رو معرفي كردند . حال سوال بنده اين هست كه آيا احتياجي هست ورژن جديد آنرا دانلود كنم يا نه ؟ يعني فرقي با ورژني كه خودم دارم (5.0.391 ) هست يا نه ؟ لطفا اگه فرقي داره آنرا بيان كنيد . خيلي ممنون
    مهدي جان سلام
    درسته كه ديتابيس همه ورژن هاي كاسپرسكي يكي است اما مطمئن باشيد كه هر نسخه جديدي كه بيرون مي آيد تفاوت زيادي با ورژن هاي قبلي دارد. به عنوان مثال در ورژن 6 هوش مصنوعي نسبت به ورژن قبل خيلي بهتر شده است. سرعت آنتي ويروس خيلي بهتر از قبل شده است. اشكالات نسخه هاي قبلي برطرف شده و موارد ديگر.
    پس بهتر است هميشه از آخرين ورژن استفاده نماييد.

************************************************** **

با سلام

محمد جان سلام
    cracki عزيز توضيحات لازم را دادند. فقط يك نكته هم من عرض كنم. هيچوقت براي امنيت كامل در مقابل تروجان ها و اسپاي ويرها به آنتي ويروس بسنده نكنيد. حداقل يك يا دو آنتي اسپاي وير قوي هم بايد روي سيستم خود داشته باشيد.

************************************************** *

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام دوستان عزیز نسخه جدیدی از کاسپرسکی ( البته نسخه 5 ) که البته هنوز بتا است ولی فکر می کنم در عرض چند روز نسخه

اصلی آن هم در بیاید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به نظر می رسد پس از آنکه شرکت کاسپرسکی سرش از نسخه 6 فارغ شد حالا بیشتر به نسخه 5 می رسد و امیدوارم

اشکالات این نسخه هر چه زودتر برطرف شود.
    Last edited by vtn54; 08-04-2006 at 19:19.

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

با سلام
    سلام دوست عزیز

در تکمیل فرمایشات دوستان عزیز باید اضافه کنم که کاسپرسکی یک آنتی ویروس است و این کار را به بهترین نحو انجام

می دهد و نباید از آن انتظار عملکرد یک آنتی اسپایور را داشته باشید هرچند کاسپرسکی در دیتابیس خود Signature های

تعدادی اسپایور و دیگر برنامه های مضر مشابه را دارد ولی حتی در حالت Extended Database تعداد این Signature ها

در حال حاظر حدود 10000 تا 15000 عدد است که شایعترین , خطرناک ترین و سمج ترین اسپایور ها را شامل میشود

در حالی که SpySweeper به عنوان مثال در حال حاظر حدود 135000 عدد در دیتابیس خود دارد که اصلا قابل مقایسه

نیست .از قدیم گفته اند هر کس را بهر کاری ساخته اند

هر چند کاسپرسکی هم مانند دیگر آنتی ویروسها به افزایش میزان تعداد Signature های موجود در دیتابیس خود

همت گمارده است ( مقدار دیتابیس کاسپرسکی در کمتر از یک سال تقریبا دو برابر شده است) که اکثرا مربوط به

تروجانها و اسپایورها است .همانطور که می دانی دیگر آنتی ویروسها (مانند نورتون , پاندا , بیتدفندر و ... ) در

نسخه های جدید خود یک سرویس آنتی اسپایور اضافه کرده اند و من فکر می کنم کاسپرسکی هم در آینده ای

نزدیک از آنها تبعیت کند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •