یه توضیحی میشه در مورد این نوع مدل بندی بی ام دبلیو بگی؟؟ مثلا x6m و تمام مدل ها و کدوم بهتر هستن غیر از سری 5 - 6 -7 به ترتیب چطوری طبقه بندی میشه؟!! ممنونم
یه توضیحی میشه در مورد این نوع مدل بندی بی ام دبلیو بگی؟؟ مثلا x6m و تمام مدل ها و کدوم بهتر هستن غیر از سری 5 - 6 -7 به ترتیب چطوری طبقه بندی میشه؟!! ممنونم
مطمئنا میدونی سری 1و3و5و6و7 چجوری دسته بندی میشن دیگه! سری 1 کوچیکترینه و به ترتیب از لحاظ ابعاد میره بالا به غیر از سری 6 که یه کوپه کابریو هستش!تو کد بندی بی ام و عدد اول همون شماره اتاق هستش دو شماره بعدی هم حجم موتور رو مشخص میکنه مثلا 530 دارای حجم موتور 3000 سی سی هستش! و سری 5 هستش! تا اینجا همه چی درست بود! حالا اگه هر کدوم از مدلها رو شرکت ام پاور که تیونر رسمی بی ام و هست تیونینگ کنه طور دیگه ای اسم گذاری میشه! فرمولش اینه! یه حرف M و شماره اتاق! مثل M3 یا M5!!
بی ام و علاوه بر محصولات بالا یه سری شاسی بلند داره که با حرف X مشخص میشن و عدد بعدی اندازه ماشین رو مشخص میکنه مثل X3 یا X5 بازم این وسط یه بی نظمی هستش اونم X6 هستش که هم شاسی بلنده و هم کوپه!تا اینجا همه چی درست بود! اما اگه ام پاور یکی از شاسی بلندهارو مثلا X5 رو تیونینگ کنه اگه بخواد طبق فرمول خودش اسم گذاری کنه میشه M5 که با اسم سری 5 تداخل داره پس میاد تو شاسی بلندها اینطوری اسم گذاری میکنه! اسم ماشین+یه M جلوی اون مثل X5m یا X6M!!
علاوه بر اینها بی ام و یه نوع کدشناسایی واسه محصولاتش داره که از روی اونها میشه سال تولید ماشین و نوع اتاق رو فهمید مثلا وقتی من میگم 330i معلوم نیست کدوم مدل رو میگم مدلی که سال 2005 تولید شده یا سال 2009؟ مدلی که اتاقش قدیمیه یا جدید؟پس با اون کدها میشه این اطلاعات رو بدست آورد! مثلا E46 و E90 و E92 هر سه تاشون سری 3 هستش اما خیلی فرق ها دارن! این کد بندی دقیقا مثل کد بندی مرسدس هستش که تو بی ام و از یه E با یه عدد دو رقمی استفاده میشه اما تو بنز از یه W و یه عدد 3 رقمی استفاده میشه!(البته مرسدس های قدیمی عددشون 2 رقمیه!) مثل W124!!!
فکر نمیکنم کاملتر بشد توضیح داد! اگه مشکلی داشت به بزرگی خودتون ببخشید!
دمت گرم پوریا توضیح خیلی خیلی کامل و جامعی بود
البته اینم بگم که جدیدا به خاطر رند شدن مدل تو بعضی از مدل عدد حجم موتور عوض میکنن مثلا به جای استفاده از 528 از 525 استفاده میشه
دقیقا البته این مورد فقط تو سری 5 بود سعید جان که به جای 528 از 525 و به جای 522 از 520 استفاده کردند!
نه دیگه موتور 8 سیلندر ب ام و 4.4 لیتر هست ولی ما مدل 750 و x6 5.0 داریم
قبلا هم تو سری هفت و شش به جای 748 از 750 استفاده میشد
740موتورش 430 اسب نیست 306 اسبه لطفا در صحت اطلاعاتتون اطمینان حاصل کنید
بله عزیزان این سریعترین سدان دنیا در حال حاضره
بی ام دبلیوووو
نه عزیزم از 528 بجای 525 استفاده نمیشه 525 موتورش 2.5 لیتریه 528 موتورش 3 لیتریه
Last edited by Farshadd; 18-04-2009 at 13:53.
نخیر عزیز دل جی پاور مدل تکامل یافته همین مدل معرفی کرد که اون مدل تونست رکورد برابوس راکت به میزان 2کیلومتر بزنهبله عزیزان این سریعترین سدان دنیا در حال حاضره
بی ام دبلیوووو
تو همین تاپیک برگردی پیداش میکنی
من خودم شخصا 525 رو از نزدیک دیدم تو دفترچه راهنما اطلاعات ماشین حجم موتور رو 2790 سی سی معرفی کرده! دیگه از دفترچه خودرو موثق تر؟
اونی که موتورش 3 لیتریه 530 هستش! یا حجم دقیق 2985 سی سی!
همین الان برو از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پی دی اف سری 5 رو بگیر تا حجم 525 رو بفهمی یامیتونی بری به سایت یاهو قسمت اتو یا سایت BMWUSA.COM یعنی از این 3تا سایت موثق تر
ببین حجم 528 چقدره همین حالا برو ببین
جیگر 528 مثل بنز 280 میمونه چون بنز 280 هم 3 لیتریه فدات شم![]()
دوست عزیز سلام.
ورودتون رو به این انجمن تبریک میگم.
اگه 7 پست پایین تر از همون پست رو میوندید متوجه میشدید که سعید جان اصلاح کرده و گفتن:
به هر حال از تذکر شما هم ممنون و به خاطر گل روی شما الان این نکه رو به پست ابتدایی اضافه میکنم. ( هر چند اینو هم در پست های بعدی گفته بودم):
![]()
Last edited by Farshadd; 18-04-2009 at 14:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)