به علت سفراقای احمدی نژاد به شهر کرج کنسرت بزرگ محسن یگانه که قرار بود روزهای ۱۴ و ۱۵ آبان ماه در این شهر برگزار شود و زحمات زیادی نیز برای برگزاری آن کشیده شده بود لغو گردید.
به علت سفراقای احمدی نژاد به شهر کرج کنسرت بزرگ محسن یگانه که قرار بود روزهای ۱۴ و ۱۵ آبان ماه در این شهر برگزار شود و زحمات زیادی نیز برای برگزاری آن کشیده شده بود لغو گردید.
منم رفتم سالن و از يكي پرسيدم و گفت كنسرت لغو شده ولي دليلش رو نگفت. البته نميدونم واسه سفر ا.ن باشه يا نه چون تازه اومده بود كرج و اگر قرار بود دوباره بياد خبرش پخش شده بود.
کاش به زوری محسن یگانه با مجید خراطها با مهدی مقدم همه گی بیان مشهد همه رو ببینم!
ولی خودمونیم محسن یگانه تو کنسرتاش چقدر مزخرف میخونه
چند تا از این آهنگ های اجرا شده تو کنسرت هاش رو گوش کردم خیلی بیخودن (البته هنوز نرفتم)
شاید اینکه ضبط شده کیفیتش رو پایین اورده !
البته منم هنوز کنسرتاشو نرفتم .
انقدر کنسرت میده میخواد طرفداراش بیشتر شن بعد آلبوم بده ؟
طرفداراش همچین کمم نیستن.انقدر کنسرت میده میخواد طرفداراش بیشتر شن بعد آلبوم بده ؟
منم حرفی در باره ی اینکه طرفدار هاش کمن نزدم !!!
خودم و خیلی از رفیقام منتظر آلبوم جدیدشیم !
در ضمن فقط طرفدار های کم بیشتر نمیشن !!!!!! زیاد هاش هم زیاد تر میشن (ایشا الله )
این محسن یگانه ملت رو علاف کرده ...
اون از کنسرتش که کنسل شد ...
اینم از آلبومش که چند ماهه قراره بیاد.
میترسم آخرشم مثل حمید عسکری کار کنه ... این همه ما رو علاف کرد آخرشم یه آلبوم کاملا تقلیدی و مزخرف داد بیرون.
البته من که اصلا طرفدار حمید عسکری نیستم.
ولی امیدوارم محسن یگانه با یه آلبوم خفنی بیاد.
راستی از اون وقتی که محسن یگانه در مورد بنیامین اون حرفارو زده بود من دیگه زیاد ازش خوشم نمیاد، کسی نمیدونه حقیقت داشت یا نه ... حق با کی بود آخر ؟![]()
پشت سر بنيامين حرف زياده و خيليهاش هم واقعيت داره.از نحوه مجوز گرفتنش تا باقي ماجرا.راستی از اون وقتی که محسن یگانه در مورد بنیامین اون حرفارو زده بود من دیگه زیاد ازش خوشم نمیاد، کسی نمیدونه حقیقت داشت یا نه ... حق با کی بود آخر ؟
من كه اصلا از آلبوم دومش خوشم نيومد.آلبوم اولش هم يك موج بود و زود از يادها رفت.موسيقي و آهنگ خوب بايد ماندگار باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)