با عرض سلام
کارت گرافیک من ati 4650 HD i هست
از چند نفر شنیدم که بهضی کارت گرافیک ها قابلیت کپچر دارن میخاستم ببینم کارت گرافیک من هم این قابلیت
رو داره؟
ممنون میشم
با عرض سلام
کارت گرافیک من ati 4650 HD i هست
از چند نفر شنیدم که بهضی کارت گرافیک ها قابلیت کپچر دارن میخاستم ببینم کارت گرافیک من هم این قابلیت
رو داره؟
ممنون میشم
بررسی های 2011.5 توسط سایتهای معتبر
Sapphire Radeon HD 6770 Flex Edition @ Hi Tech Legion
Gigabyte GeForce GTX 560 OC @ Overclockers.com.auکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Sapphire Radeon HD 6570 and HD 6670 @ Dinoxpcکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
MSI GeForce GTX 580 Lightning Xtreme Edition @ Guru3d.comکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
MSI GTX 580 Lightning Xtreme Edition 3GB @ HardwareCanucksکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
MSI GTX 580 Lightning Xtreme Edition 3GB @ Tweaktownکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Zotac GeForce GTX 590 vs. AMD Radeon HD 6990 @ Hardware-Mag deکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ASUS Radeon HD 6870 DirectCU II @ Tweaktownکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ASUS GTX 560 DirectCu II TOP @ Overclockers.com.auکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Gainward GTX 560 Ti 2GB @ MetkuModsکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
MSI GeForce GTX 580 Lightning Xtreme Edition 3 GB @ techPowerUpکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام می خواستم ببینم که من یه 5770 ایسوس دارم یک سال هم کار کرده می جوام عوض کنم پول دارم تا 400 تومان
---------- Post added at 11:26 AM ---------- Previous post was at 11:25 AM ----------
می جوام = می خوام
سلام.سلام می خواستم ببینم که من یه 5770 ایسوس دارم یک سال هم کار کرده می جوام عوض کنم پول دارم تا 400 تومان
برای مشاوره بهتر. بهتره تاپیک ایجاد کنید(در قسمت خرید).
حتما مشخصات سیستمتون و رزولیشن و کاربردتون رو هم ذکر کنید.
دوستان نظرشون در باره ی Gforce Nvidia GTX 550Ti با 1 گیگ رم GDDR5 چیه ؟
مشخصات سیستم و ما بقی قطعاتتون رو هم ذکر کنید همراه با رزولیشنی که بازی می کنید
اما در کل 550 ti کارت خوبی هستش و کارایی خوبی داره
سلام. چه قدر میخواید هزینه کنید؟ 460 گزینه ی بهتریه... مخصوصا 1GB...
سلام ،
هزینه کردم - میخوام نظر دوستان رو بدونم .
مشخصات سیستم اینه :
CPU i7 2600k
Ram 8 Gig Kingstone DDR3
MainBoard Asus P8P67
کلا خود کیس شد 1000 یورو .
رزولوشن هم با توجه به زور مانیتور میشه 1440 در 900.
مباکتون باشه دوست من سیستم بسیار خوبی هست
اما در مورد کارت اگه قصد دارید تو همین رزولیشن بازی کنید و به فکر تعویض مانیتور و فول اچ دی نیستید 460 1 گیگ برای بازی در این رزولیشن با تمام جزییات نه تنها کافی هستش بلکه خیلی قوی و زیاد هم هست و نیازی به بیشتر از این کارت ندارید
اما اگه به فکر فول اچ دی و ... هستید می تونید به کارت هایی قوی تر هم فکر کنید مثل 560 و 570 و .....![]()
خیلی ممنونم ، ولی کارت من GTX 550 Ti با 1 گیگ رم GDDR5 هستش ! 460 نخریدم .
البته توی فکر بازی خیلی نیستم ، چون همه جور کنسولی دارم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)