چه کلمه های غلمبه سلمبه ای من که تا حالا اسم اینها رو هم نشنیدم !![]()
چه کلمه های غلمبه سلمبه ای من که تا حالا اسم اینها رو هم نشنیدم !![]()
عجيبه !!! :ي همون تيركمونو اسلحه دوربين داره خودمون :ي
gears of war 2 برای pc نمیاد؟
نه متاسفانه !!!
سلام دوستان ، یه سوالی داشتم ممنون می شم راهنمایی کنید...
من این بازی رو توو PC نصبش کردم ، یه فایلی به نام X-Live داره که اون رو هم نصب کردم.
کرک بازی با اسم Startup رو توو درایو مربوطه کپی کردم!ولی بازی موقع اجرا این پیغام رو می ده :
you cannot run the game with modified executable code.please reinstall the game.
چندین بار بازی رو نصب و پاک کردم ولی هر دفعه همین مشکل رو داره!علت چیه؟!لطفا راهنمایی کنید ، باتشکر!
دوست من تاریخ کامپیوترت رو 2008 یا 2007 کن.
نزدیک 2 ماه من خودم گیر همین ارور بودم 100 بار هم نصب کردم روی ویستا و .... ! بعد آخر فهمیدم که باید تاریخ رو روی 2008 بزارم !
مگه توی این بازی اسم اسلحه ها رو ندیدم . یعنی راستشو بخوای توی بازی به این چیزا توجه نمیکنم !![]()
واقعا ممنون ، مکافاتی داشتم سر این موضوع...
دیگه اعصابمو ریخته بود بهم!بازم تشکر.
خیلی از دوستان با غول آخر مشکل دارن !
من یه راه بهتون میگم ! امتحان کنید جواب رو بگید !
باید تا قبل اینکه غول از آخر قطار به شما نزدیک بشه به هر روشی که ممکنه بزنیدش ! وقتی به شما رسید سرعاً برید و پشت دیواری که قبل از تیر بار هست پناه بگیرید و دوباره شروع به زدن کنید.ایندفه وقتی به شما نزدیک شد نرین اونطرف قطار.فقط کافیه بپرین اونطرف دیوار و دوباره بزنیدش.درضمن چون غول میاد به دیوار میچسبه نیازی نیست بلند شید و نشونه بگیرید همونطور که نشستید بزنیدش.اگه خوب دقیت کنید میبینید که غول از پشت دیوار نمی تونه شمارو بزنه و به ناچار دور میزنه دیوارو.تا میبینید داره دور میزنه بپرید اونور دیوار !
بهتون قول میدم حتی بدونه اینکه یه تیر بهتون بخوره غول رو میزنید !
اگه مشکلی بود من فیلم میگیرم و براتون میزارم !
بابا اون اسلحه های که اون داره میزنه نصفمون میکنه
تازه اون خفاش ها یا پرنده های دور و برش هم هستن
اونا رو چکار کنیم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)