تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 51 از 80 اولاول ... 4147484950515253545561 ... آخرآخر
نمايش نتايج 501 به 510 از 794

نام تاپيک: بحث و تبادل نظر درباره Geforce 8800 GT 512MB & 256MB ا

آخر فروم باز yasser1680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Torento City

پيش فرض

ببینم!!!! اصلا کدوم کارت گرافیکی بیشتر از 1 سال گارانتی داره؟ بعدش هم فکر کنم Review سایت guru3d بود (لینکش تو صفحات اوال هست) که کارت Inno3d از همه بیشتر اوور شده بود و من و ویرجیل جون هم خیلی سرش بحث کردیم. الکی نیست که!!برو صفحات قبل رو بخون آقا.
    من هم گفتم و میگم این برند از نظر من تایید شده است و بر اورکلاک بالای آن اطمینان دارم...

اگر قرار بود برد رو خود nvidia بزنه چیپ رو هم nvidia بزنه خود یکدفعه بسته بندی می کرد خودش می فروخت مثل intel?
    Nvidia مگه ابلهه هست که بجای خرج کردن در زمینه تولید کارتهای جدید بیاد سهام شو پایین بیاره خودش کارت بزنه؟قضیه سی پی یو فرق میکنه...اگه اینتل اسرار مواد تشکیل دهنده سی پی یوش رو بده دست هر شرکتی فکر کن چه چیزایی میسازن...

بجای سفسته کردن جواب من رو بدید؟
    هر محصولی که در یک کارخانه تولید بشه از نظر کیفیت درجه بندی میشه.
    اینکه شما این مسئله رو نمی دونی خودش دلیل بر بی اطلاعی هست.
    دوست عزیز مدرک شما چیست که این برند درجه 2 هست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ببینم!!!! اصلا کدوم کارت گرافیکی بیشتر از 1 سال گارانتی داره؟ بعدش هم فکر کنم Review سایت guru3d بود (لینکش تو صفحات اوال هست) که کارت Inno3d از همه بیشتر اوور شده بود و من و ویرجیل جون هم خیلی سرش بحث کردیم. الکی نیست که!!برو صفحات قبل رو بخون آقا.
    شما که اصلا تو باغ نیستی؟
    فقط تو دنیا همین یک سایت رو می شناسید؟

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب شما که تو باغی و 10000 تا سایت میشناسی بگو ما هم بدونیم. کمت که نمیاد آقای باغبون!!!

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

من متوجه نمی شم بحث درباره چیه... لطفا هر کسی که چیزی میگه مدرک معتبر و مستند هم برای گفته هاش داشته باشه وگرنه اینکه بگیم چی خوبه و چی بده ارزش نداره...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام
    کارت bfg مادام العمر گارانتی داره آخرین قیمت هم 335 تومن از پایتخت.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام

- کسی میدونه که گارانتی 8800gt شامل آورکلاک کردن نرم افزاری هم میشه یا نه؟ اگه آورکلاک کنیم مشکل برای کارت درست بشه گارانتی یا خدمات شامل حالش میشه؟

- کارت bfg نسخه های oc نشده رو میدونم که گارانتی شامل oc کردن هم میشده ولی نسخه oc شده رو نمیدونم. بقیه کارت ها رو هم که نمیدونم.

با تشکر

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کارت bfg مادام العمر گارانتی داره آخرین قیمت هم 335 تومن از پایتخت.
    EVGA هم گارانتی مادامالعمره فکر کنم ولی اونم تا چند سالی هست که مثلا کارت دیگه استفاده نمیشه .. برای رم که اینطوره .

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من یه سوال بد دارم. من رو نکشین که برم تو تاپیک خودش. چون به 8800 مربوط میشه و این آقای Beny_Nvidia هم به چند تا سوال اینجوری جواب دادن میپرسم.
    خب اینجوری که معلومه این کارت 8800GT با خیلی از چیپها و مادربوردها ناسازگاره. این سیستم من:
    Giga K8n Sli Nforce 4 Sli Chipset
    Amd Athlon 64 3000+ 939 Pin
    Ram: 1 gig (2*512
    geforce 6600 LE Pixel View

احتمال زیاد رمم رو بکنم 2 گیگ.راستی DDR 1 هم هست. خب حالا من در قریب به خرید یه Inno3d 8800GT هستم. فعلا نه اما تا 1 سال دیگه ممکنه سیستم رو کامل و البته به جز کارت گراف عوض کنم.
    خب حالا بگین اولا با این سیتم به مشکل میخوره یا نه. ثانیا همش رو با هم ارتقا بدم بهتره ( دقت کنید که جیب ما پاکتر از ریش شماست!!!) یا حالا فعلا با همین ارتقای کارت به حساب Crysis و اینا برسیم تا بعد؟
    بازم ببخشید که بد جاست. ممنون.

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

آقا من یه سوال بد دارم. من رو نکشین که برم تو تاپیک خودش. چون به 8800 مربوط میشه و این آقای Beny_Nvidia هم به چند تا سوال اینجوری جواب دادن میپرسم.
    خب اینجوری که معلومه این کارت 8800GT با خیلی از چیپها و مادربوردها ناسازگاره. این سیستم من:
    Giga K8n Sli Nforce 4 Sli Chipset
    Amd Athlon 64 3000+ 939 Pin
    Ram: 1 gig (2*512
    geforce 6600 LE Pixel View

احتمال زیاد رمم رو بکنم 2 گیگ.راستی DDR 1 هم هست. خب حالا من در قریب به خرید یه Inno3d 8800GT هستم. فعلا نه اما تا 1 سال دیگه ممکنه سیستم رو کامل و البته به جز کارت گراف عوض کنم.
    خب حالا بگین اولا با این سیتم به مشکل میخوره یا نه. ثانیا همش رو با هم ارتقا بدم بهتره ( دقت کنید که جیب ما پاکتر از ریش شماست!!!) یا حالا فعلا با همین ارتقای کارت به حساب Crysis و اینا برسیم تا بعد؟
    بازم ببخشید که بد جاست. ممنون.
    سیستم شما خیلی ضعیفه... G92 کلا نیاز به CPU قوی داره تا خوب کار کنه با این سیستم و G92 انتظار حتی High رو برای CRYSIS در رزولوشن 1024x768 نداشته باشید...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •