جريان چيه وقتي توي P30world ميام آنتي ويروس مرتب اختار ميده و اسم يك نوع كرم رو مينويسه؟
جريان چيه وقتي توي P30world ميام آنتي ويروس مرتب اختار ميده و اسم يك نوع كرم رو مينويسه؟
نوشته شده توسط Mirage
حسن جون انتي ويروس ت چي هست ؟
اسم كرمه چيه ؟
منم یکی دوبار بااین قضیه برخورد کردم........البته هردوبار کرمه فرار کرد![]()
ولی از شوخی گذشته بامیثم جان که صحبت کردم گفتش احتمالش نیست ولی اگه تکرار شدحتما موضوع رو گزارش کنم تا رسیدگی کنه...........ولی کرمه دیگه ترسید ونیومد!!!![]()
حالا اگه شما ها برخورد کردید یا اسم کرمه رو بپرسید وبنویسید اینجا یا یه print screen بگیرید وبگذارید
تا پی گیری بشه(احتمالا کرمه بن میشه)![]()
اما شما اگر برخوردید حتما خبر بدید ........موضوع کوچیکی نیست
Last edited by saviss; 25-08-2006 at 13:40.
سلامنوشته شده توسط win XP
اینجا تا دلت بخواد هست![]()
» [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربانت » شاهین کینگ![]()
دیروز هم برای من همین اتفاق افتاد ...
آنتی ویروس من Kaspersky هست !
سلام دوستان ...
همونطور که ساویس جان اشاره کردند ، دوستان لطفا در اینجور موارد حتما print screen بگیرید و اینجا قرار بدید تا بتونیم بهتر بررسی کنیم
ممـنــون![]()
مـیـثــم
بعضي از دوستان اشتباه ميكننچرا ؟
چون وقتي يه فايروا نصب ميكنن از اونجايي كه فايروال با اجرا شدن هر برنامه اي پيغام ميده ...(پيغام ميده كه ميخواي اين برنامه اجراشه؟ يا نه ... )
همين كه مرورگر رو باز ميكنن و آدرس فروم رو تايپ ميكنن و چنين پيغام كه ميبينن فكر ميكنن آره سيستمشون ويروسي شده يا تروجان گرفته ....![]()
البته نميخوام بگم اين مشكل همست اما بعضي از دوستان تو پي ام با من در ميان گذاشتن منم گفتم اينجا بگم ...![]()
تا هركي چنين چيزي ديده فكر نكنه سيستمش آلوده شده ...![]()
کدخدا .....منکه تایپ نمیکنم..........نوشته شده توسط WooKMaN
آدرس انجمن رو addکردم....... خودش حی و حاضره
تنظیمات فایر والم هم برا انجمن باز گذاشتم........
البته کرمه نیستش فعلا..........
عزيزدلم اين رو واسه اونايي گفتم كه جدي جدي فرق بين فايروال و آنتي ويروس رو نميدونن ...نوشته شده توسط saviss
![]()
شما كه جاي خود داري ....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)