October البته میشه زمستون! تازه هنوز اگه تاخیر نخوره که 100 % میخوره ! کلا به تریلر کاری نداشته باش تا دقیقه 90 هیچی معلوم نیست!![]()
October البته میشه زمستون! تازه هنوز اگه تاخیر نخوره که 100 % میخوره ! کلا به تریلر کاری نداشته باش تا دقیقه 90 هیچی معلوم نیست!![]()
دوست عزیز من متوجه منظور شما نمیشم که گفتی اکتبر میشه زمستون ؟!
بله توی گیم اسپات (الته نه در خود گیم) زده 5 اکتبر ، تو تریلرش هم گفته پاییز . به احتمال زیاد هم تاخیر نمی خوره . چون باید تا قبل از کریسمس 2010 بیاد .
سلام بچه ها من دو تا سوال داشتم:
-مافیا برای PS3 کی میاد
-برای PS3 نسخه Next Gen هست یا نه
ممنون
اولا که کریسمس 2009 نه 2010من نمیدونم چرا همه این اشتباهو میکنن، کریسمسی که گذشت 2008 بود و کریسمسی که تو راهه و داره میاد میشه 2009 ! با تحویل سال جدید 2010 اشتباه نگیرین
ثانیا منظورم این بود که اکتبر (همونطور که خودتون میدونین البته) میشه اولین ماه زمستون تقویم میلادی!
ولی خوب میفته اوایل پاییز یا اواخر تابستون ما. تاخیر هم شما شک نکن که میخوره ! Terminator Salvation که قرار بود 1 ماه پیش ریلیز شه و تازه اصلا هم واسش تبلیغ نشد و بازی شاخی هم نیست تاخیر خورد و پریروز ریلیز شد ! خدا به خیر کنه مافیا 2 رو که از 2007 دارن تبلیغ میکنن!
واسه هر 3 پلتفرم همزمان منتشر میشه، بازی Next Gen هم نیست.
دوست عزیز ، ممنون از اطلاعاتت . ببخشید که حالا کریسمس 2009 رو به قول شما با 2010 اشتباه گرفتم !!!
در ضمن شما که ترمیناتور رو مثال می زنید بد نیست به تاریخ اکران فیلم سینمایی اون هم دقت بفرماید . بازی همزمان با فیلم ریلیز شد ، پس تاریخ قبلی که اعلام شده بود اشتباه بود .
مافیا 2 که تا حال حاضر فیلمی نداشته . البته احتمال تلخیر برای همه بازیها وجود داره اما من فکر می کنم که اگه تاخیر هم بخوره ، باز هم تو همین سال 2009 میاد .
منم بالاخره اون تریلر رو دیدم![]()
گرافیک بازی خوبه میشه گفت در حد GTAIV هست ولی خب اون چیزی که تبلیغش می شد نیست
سیستم کاور گیری بخش مهمی از بازی رو در بر می گیره که خوشبختانه مثل GTA این سیستم احمق نیست ! و پناه گیریه خوبی رو شاهد بودم
فیزیک بازی خیلی خوب بود تقریبا فیزیک قابل توجهی برای همه ی شی ها طراحی شده
اون قسمت انفجار ماشینه هم حالمو بهم زد چقدر افتضاح بود !
ولی طراحی ماشین ها خیلی عالیه ... واقعا رو جزییات کار شده
تو اون Trailer ها فقط اون صحنه که دارن تیراندازی میکنن بعد گلوله ها میخوره به شیشه و خرد میشه میریزه ! واقعا عالی بود !
اون صحنه انفجار هم به قول علی خیلی افتضاح بود ! امیدوارم اینجوری نمونه !
من یه تریلر دیدم که اولش راه میره بعد سوار یه ماشین قرمز با دو نفر دیگه می شن بعد میرن تو یه ساختمون و بمب می زارن
بعد نقش شیشه شور ها رو بازی میکنن قبل از انفجار
بعد هم یه تعقیب و گریز تو خیابون
خب تو همون ساختمون کلی تیر اندازی میشه !
دوستمون درست ميگن كريسمس 2010 نه 2009
در ضمن اكتبر اولين ماه پاييزه حالا چه تو ايران چه تو بريتانيا چه تو ينگه دنيا چه تقويم ميلادي چه شمسي چه قمري
بازي هم اونطور كه Gamespot گفته 5 اكتبر يا حدودا 15 مهر 88 ريليز ميشه
ببخشيد اگه توضيحات بdشترش ربطي به بازي نداشت.
لازم ديدم توضيح بدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)