رئال به رم خورد!
رئال به رم خورد!
نیسروی هم قراردادش تا 2010 تمدید شد!
قرارداد فان نيستلروي با رئال مادريد تمديد شد
باشگاه رئال مادريد اسپانيا در آستانه ال دربي كلاسيكو قرارداد مهاجم هلندي خود را تمديد كرد.
به نقل از رويترز، رامون كالدرون عنوان كرد: اگر قرار باشد بازيكن بزرگي به خدمت بگيريم، تا چه حد مي تواند بزرگ باشد كه بتواند بهتر از فان نيستلروي براي مادريد بازي كند؟
رئيس باشگاه رئال مادريد ادامه داد: بنابر اين، در اولويت ما مسئله حفظ اين بازيكن بزرگ قرار دارد. تمديد قرارداد او مثل خريدن يك بازيكن بزرگ ارزش خواهد داشت.
پيش از اين قرار بود قرارداد فان نيستلروي در ماه ژانويه تمديد شود؛ اما مقامات رئال مادريد تصميم گرفتند براي بالا بردم روحيه وي در ال دربي كلاسيكو قرارداد وي را به مبلغ 27 ميليون پوند تا پايان سال 2010 تمديد كنند.
************************************************** ******************************
مياتوويچ : بارسلونا بيشتر از ما زير فشار است
پدیا میاتوویچ معتقد است که بارسلونا در نیوکمپ بیشتر از رئال مادرید زیر فشار قرار خواهد گرفت.
وی گفت :
من منتظر یک بازی خوب از این دو تیم بزرگ هستم اما ۴ امتیاز اختلاف یعنی اینکه انها بیشتر زیر فشار قرار دارند.
او در مورد امکان نیمکت نشینی دکو و رونالدینهو در این بازی گفت :
در هر تمرینی هر مربی بعضی از تفکراتش را نشان می دهد اما معتقدم که دکو و رونالدینهو بازی خواهند کرد.
او در جواب اینکه ایا از نبود مسی خوشحال است گفت :
خیر او بازیکن بزرگی است و متاسفانه ما از دیدن بازی او محروم شدیم. به هر حال انها یک بازیکن بزرگ دیگر را به جای او می اوردند که اتوئو نام دارد.
ما صدرنشینیم و پیروزی در این بازی خیلی خوب خواهد بود و برتری بزرگی به حساب می اید اما تا پایان لیگ فرصت زیاد است اما باید بگویم که ما نیم فصل را قهرمان می شویم.
************************************************** *****************************
باپتيستا : ما ۲ --- ۰ برنده می شويم
ولیو باپتیستا هافبک برزیلی رئال مادرید در شرف بازی ال کلاسیکو دارای اعتماد به نفس بالایی است.
این بازیکن در مصاحبه ای گفته بود که من از ببرهای برزیل بیشتر از نیوکمپ می ترسم.
این برزیلی گفت :
امیدوارم بازی جذابی بشود
او در جواب اینکه ببر بارسلونا کیست؟ گفت :
اتوئو . به خاطر توانایی و قدرتی که دارد او بازیکن ترسناکی است و ما باید مراقب او باشیم.
صرف نظر از هر نتیجه ای که در ال کلاسیکو پیش بیاید رئال باز هم صدرنشین خواهد ماند این بازیکن در ادامه گفت :
ما نگران نیستیم هر چند بازی مقابل بارسلونا نیز فقط ۳ امتیاز دارد اگر ببریم ما فاصلمان بیشتر می شود اگر هم مساوی شود باز هم نتیجه خوبی برای ماست.
او در مورد مسی گفت :
بارسلونا غیبت او را حس خواهد کرد او بازیکنی بود که هر کاری می تواند در بازی انجام دهد بنابراین غیبت او برای ما خوب و برای انها بد است و باید ببینیم بدون مسی انها چگونه کار خواهند کرد.
او در مورد رونالدینهو هم گفت :
مردم اشتباه می کنند نمی شود بازیکنی با توانایی او را فراموش کرد او جایزه کفش طلا را تصاحب کرده است و بازیکن با استعدادی است.او بازیکن با کلاسی است و هنوز در دنیا بهترین است برای بازیکنی با استعداد او کمی افت طبیعی است.
او در مورد اظهارات اخیر میاتوویچ نیز گفت :
ما هرگز بارسلونا را مسخره نکردیم ( دکو گفته بود که میاتوویچ بارسلونا را مسخره کرده است ) چون بارسلونا برای ما اهمیت ندارد بلکه ما فقط به خودمان فکر می کنیم.
حرفهایی که میاتوویچ زده فقط نظرات شخصی خودش بوده است و ما کاری به بارسلونا نداریم و فقط کار خودمان را انجام می دهیم.
او در اخر در مورد نتیجه گفته :
ما ۲ --- ۰ برنده می شویم. اگر من گل بزنم نمی دانم چی کار می کنم باید ببینیم چی اتفاقی می افتد اما امیدوارم گل بزنم.
************************************************** *****************************
کالدرون : امسال برای ما سال سختی بود
در یک نشست مجلل که رامون کالدرون با تعداد زیادی از روزنامه نگاران برگزار کرد وی اظهار کرد که امسال برای باشگاه سال سختی بود.
باشگاه رئال مادرید که امسال هم در رشته فوتبال و هم در رشته بسکتبال قهرمان لیگ اسپانیا شد کالدرون اذعان کرد که واقعا کار سختی بود :
امسال از تمام جهات برای ما سخت بود ما با پروسه های مختلفی روبرو بودیم و هر چیزی امکان داشت اتفاق بیافتد.
او که پذیرای نزدیک به ۳۰۰ خبرنگار بود ادامه داد :
ما ۳ سال بود که هیچ جامی را کسب نکرده بودیم اما امسال موفق شدیم قهرمان لالیگا در فوتبال و همچنین قهرمان لیگ برتر اسپانیا در رشته بسکتبال و همچنین قهرمان جام یوفا باز هم در رشته بسکتبال شدیم.
************************************************** ********************************
شوستر ممکن است ترکيب تيم خود را تغيير دهد
برند شوستر مربی المانی تیم رئال مادرید اعلام کرد که ممکن است ترکیب اصلی خود را در ال کلاسیکو تغییر دهد.
ترکیب اصلی برند شوستر به گونه زیر است :
کاسیاس - راموس - په په - کاناوارو - مارسلو - دیارا - باپتیستا - اشنایدر - روبینیو - نیستلروی - رائول
اما شوستر بعد از بازی مقابل الیکانته گفت :
ممکن است بازیکنانی که امشب بازی کردند در نیوکمپ نیز بازی کنند و انهایی که امشب در مادرید مانده بودند ممکن است در نیوکمپ بازی نکنند.
از این رو برخی گمانه زنی ها انجام شد که ممکن است گوتی در نیوکمپ به جای باپتیستا یا حتی به جای اشنایدر به زمین برود.
از طرف دیگر احتمال دارد شوستر هاینزه را به جای مارسلو در پست دفاع چپ قرار دهد.
************************************************** **********************************
مياتوويچ مطمئن به شکست اس رم
میاتوویچ با وجود تعریفی که از تیم دوم لیگ ایتالیا یعنی اس رم انجام داد اما مطمئن است که می توانند این تیم را شکست دهند.
میاتوویچ گفت :
اس رم حریف سختی است چون بازیکنان خوبی دارند ما قبلا نیز با تیمهای ایتالیایی بازی کرده ایم و می دانیم که حریفان سختی هستند.
در چند سال اخیر ما چند بار با اس رم بازی کرده ایم و می دانیم تیم بزرگی است انها تیمی هستند که بازی می کنند و می گذارند حریف نیز بازی کند و احترام زیادی برای انها قائلیم اما باید بگویم که ما می توانیم انها را شکست دهیم.
انها تیم قدرتمندی هستند و در مکان خوبی در لیگ خودشان قرار گرفته اند و یک تیم گلزن هستند و طرفداران هر دو تیم منتظر یک بازی هیجانی هستند.
************************************************** *********************************
رئال اماده فروش ۳ بازيکن خود در زمستان
رئال مادرید تصمیم خود برای فروش ۳ بازیکن این تیم یعنی سولدادو - درنت و ساویلا را گرفته است.
به گزارش دیارا اسپورت رئال مادرید اماده پذیرش پیشنهادهای مناسب برای فروش این ۳ بازیکن در فصل نقل و انتقالات زمستانی است.
به احتمال زیاد درنت به طور قرضی به فاینورد باز خواهد گشت و سولدادو نیز به بنفیکا می رود.
************************************************** ***********************************
کالدرون تلاش برای خريد ويا را تکذيب کرد
رامون کالدرون هر گونه شایعه در مورد تلاش رئال برای خرید مهاجم ناراضی والنسیا دیوید ویا را رد کرد.
به گزارش اس یک واسط از طرف وکیل دیوید ویا با کالدرون قراردادی منعقد کرده است و ۳۵ میلیون یورو را ارزش این بازیکن اعلام کرده است.
کالدرون نیز بعد از شنیدن این خبر ان را تکذیب کرد.
وکیل این بازیکن نیز گفت :
من هیچ احتیاجی به واسط ندارم تا بخواهد با کالدرون صحبت کند چون من کالدرون را به خوبی می شناسم.
حضور گوتی در ال کلاسيکو در هاله ای از شک و گمان
بعد از مصدومیت گوتی حضور این بازیکن در ال کلاسیکو به یک شک بزرگ برای رئال مادرید تبدیل شده است.
با مصدومیتی که این بازیکن از ناحیه رباط پای راست مواجه شده است امکان دارد این بازیکن به دربی اسپانیا نرسد.
با وجود اینکه در چند بازی اخیر این بازیکن نتواسته به طور ثابت بازی کند اما هنوز یک مهره کلیدی در رئال به حساب می اید در چند بازی اخیر خولیو باپتیستا جایگزین این بازیکن شده است و با بازی کردن در کنار محمد دیارا ترکیب خوبی را بوجود اورده است.
پزشکان باشگاه هنوز به مداوای این بازیکن ادامه می دهند و تا روز بازی هیچ تصمیمی برای حضور یا عدم حضور این بازیکن گرفته نمی شود.
************************************************** ************************************
مياتوويچ : رئال از اتوئو نمی ترسد
پدیا میاتوویچ مدیر ورزشی رئال مادرید گفت که رئال از مهاجم اماده بارسلونا ساموئل اتوئو نمی ترسد.
وی گفت :
این درست است که ما باید مراقب او باشیم چون او بازیکن مهمی است و بعد از مصدومیتش به دوران ارمانی خود برگشته است اما ما هم حربه های زیادی داریم.
تاسف اور است که مسی نمی تواند بازی کند اما جای او با اتوئو پر خواهد شد.
************************************************** **********************************
اظهارات برخی از بازيکنان تیم در مورد بازی با اس رم
بازیکنان رئال مادرید فهمیدند که باید در مرحله حذفی لیگ قهرمانان به مصاف تیم اس رم ایتالیا بروند نظرات په په - اشنایدر و ساویولا را در این مورد با هم می خوانیم :
په په مدافع پرتغالی رئال در این مورد گفت :
رم تیم سختی است اما در این مرحله از مسابقات لیگ قهرمانان باید خوب شروع کنیم ما انتظار داریم در بازی اول خوب بازی کنیم و در ادامه بهتر شویم گرفتن نتیجه مناسب در ایتالیا برایمان مهم است ما می دانیم که در ایتالیا باید خوب نتیجه بگیریم تا در بازی برگشت و در برنابئو کار را تمام کنیم.
دیگر بازیکن رئال اشنایدر دوست دارد هر چه زودتر بازی در ورزشگاه المپیک رم را در مقابل تیم اس رم تجربه کند چون قبلا در این ورزشگاه بازی کرده اند اما در برابر تیم لاتزیو :
ما از جو و طرفداران موجود در ورزشگاه المپیک خبر داریم چون در برابر تیم لاتزیو بازی کردیم و این یک تجربه خوب است.
ساویولا بیشتر در مورد توتی صحبت کرد و معتقد است که تیم رئال باید در روز بازی بیشتر مراقب توتی باشد :
توتی بازیکنی است که اس رم را متفاوت می کند او می تواند به تنهایی برنده شود و همه چیز را پیش ببرد او بازیکن کاملی است و ما باید مراقب او باشیم.
قرعه بدی نیست. البته آسون هم نیست ولی بهتر از لیورپوله
بارسلون شانس اوورد به سلتیک افتاد ...
مورینیو شما ها هم شانس اووردید هاااا المپیاکوس
کاسیاس : با مسی یا بی مسی بارسا را می بریم !
به گزارش سایت هواداران رئال و به نقل از سایت گل ، ایکر کاسیاس اعتقاد دارد که بارسلونا با مسی یا بی مسی شکست می خورد .
وی گفت : آنها تیم خوبی هستند اما ما تیمی داریم که برای جایگاه اول تلاش می کند . آنها در تعقیب ما هستند و ما با برد اختلافمان را با آنها به 7 می رسانیم پس برای بردن به زمین خواهیم رفت هر چند که یک تساوی هم بد نخواهد بود فشاربر روی بارساست .
وی افزود : ما می توانیم چه با مسی و چه بدون او بارسا را شکست دهیم . من گفته بودم که او یک غایب بزرگ برای بارسلوناست ولی اتوو جایگزینش شده است . او یک ماشین است و این را در برابر والنسیا نشان داد او یک گلزن بالفطره است و شخصیت اصلی تیم در این وضعیت است .
او در مورد این که احتمالا رونالدینیو نیمکت نشین است گفت : متعجبم که او چرا نیمکت نشین است .او واقعا ارزشمند است و می تواند به تنهایی سرنوشت یک بازی را تغییر دهد او توپها ی کرده را زنده می کند .
مودریچ مورد توجه رئال
به گزارش سایت هواداران رئال و به نقل از تریبال فوتبال ، رئال مادرید قصد دارد تا لوکا مودریچ ستاره ی دینامو زاگرب را به خدمت بگیرد .
این ملی پوش کروات پیشتر مورد توجه بارسلونا دیگر باشگاه اسپانسایی قرار گرفته بود . استغدادیابان رئال او را را در بازی دیناموزاگرب با رنه دیدند و پسندیدند .
نکته قابل توجه : مربی دیناموزاگرب برانکو ایوانکوویچ مربی سابق تیم ملی ایران می باشد .
************************************************** ********************************
ال کلاسيکو فاتح روزنامه های اسپانيايی
«موند دپورتيوو»
از ۴۸ ساعت مانده به نبرد بزرگ ليگ فوتبال اسپانيا بين بارسلونا و رئال مادريد صفحه اول تمام نشريات ورزشى اين كشور سرشار از اخبار اين دو تيم است. «موند دپورتيوو» نيز به عنوان حرف هاى جديد رونالدينيو و دكو در اين خصوص را آورده است.
«ماركا»
ديگر روزنامه بزرگ ورزشى اسپانيا به رغم تمايلات قديمى و آشكارش به تيم رئال مادريد مطلب اصلى خود را به حرف هاى تازه فرانك رايكارد درباره رونالدينيو اختصاص داده و گزارشى هم درباره ديدار جديد كاسياس با فرناندو آلونسو (راننده مشهور «فرمول يك») دارد.
فهرست بازيكنان خيانتكار در تاريخ ال دربي
فهرست بازيكناني كه در طول تاريخ دو باشگاه رئال مادريد و بارسلونا، لباس هر دو تيم را بر تن داشتهاند، منتشر شد.
به نقل از آس اسپانيا، فهرست بازيكناني كه در هر دو باشگاه رئال مادريد و بارسلونا حضور داشته اند، به شرح زير است:
سال 1905: لوسيانو ليس راگا از رئال مادريد به بارسلونا
سال 1906: كارلس والاس از بارسلونا به رئال مادريد
خوسه كارانته از بارسلونا به رئال مادريد
سال 1911: آلفونسو آلبنيس از بارسلونا به رئال مادريد
آرسينو كوما مالا از بارسلونا به رئال مادريد
سال 1913: روسيچكي از بارسلونا به رئال مادريد
سال 1930: ريكاردو سامورا از بارسلونا به اسپانيول و سپس به رئال مادريد
سال 1932: خوسپ ساميتير از بارسلونا به رئال مادريد
سال 1939: هيلاريو خوان ماررو پرس از رئال مادريد به بارسلونا
سال 1950: آلفونسو ناوارو از بارسلونا به رئال مادريد
سال 1953: آلفردو دي استفانو، انتخاب رئال مادريد
سال 1961: خوستو تخارا از بارسلونا به رئال مادريد
خسوس پردا از رئال مادريد به بارسلونا
سال 1962: اواريستو دما گدو از بارسلونا به رئال مادريد
سال 1965: فرناند گويورتس از بارسلونا به رئال مادريد
لوسين مولر از رئال مادريد به بارسلونا
سال 1980: لورنسو آمادور از بارسلونا به رئال مادريد
سال 1988: برند شوستر از بارسلونا به رئال مادريد
سال 1990: لوئيس ميا از بارسلونا به رئال مادريد
سال 1991: گئورگه هاجي از رئال مادريد به بارسلونا
سال 1992: فرناندو ناندو مونيس از بارسلونا به رئال مادريد
سال 1994: خولن لوپتگي از بارسلونا به رئال مادريد
مايكل لادروپ از رئال مادريد به بارسلونا
سال 1995: روبرت پروسينكي از رئال مادريد به بارسلونا
مايكل سولر از بارسلونا به سويا و سپس به رئال مادريد
سال 1996: لويس انريكه از رئال مادريد به بارسلونا
سال 1999: دانيل گارسيا لارا از رئال مادريد به بارسلونا
سال 2000: لوئيس فيگو از بارسلونا به رئال مادريد
آلبرت سلادس از بارسلونا به رئال مادريد
آلفونسو پرس از رئال مادريد به بارسلونا
سال 2002: يوردي لوپس از بارسلونا B به رئال مادريد
رونالدو از بارسلونا به رئال مادريد (اينترميلان)
سال 2003: روبرتو تراشوراس از بارسلونا B به رئال مادريد
سال 2004: ساموئل اتوئو از رئال مادريد به مايوركا و سپس به بارسلونا
سال 2005: خاگو فالكه از رئال مادريد B به بارسلونا
سال 2006: جفري هوگو و ورست از رئال مادريد B به بارسلونا B
سال 2007: طاهر باواب از رئال مادريد B به بارسلونا B
خاوير سويولا از بارسلونا به رئال مادريد
نکته :
همون طور که می بینید بیشتر از بارسلونا به رئال امودن بعد میگن بارسلونا تیم با تعصبهاست.
ليست بازيکنان دعوت شده به ال کلاسيکو
دروازه بانان : کاسیاس - دودک
مدافعین : راموس - په په - کاناوارو - هاینزه - مارسلو - میگل تورس
هافبکها : دیارا - گاگو - گوتی - اشنایدر - روبن - روبینیو - باپتیستا
مهاجمین : نیستلروی - رائول - ساویولا
بازیکنانی که دعوت نشده اند : متذلدر - سولدادو - سالگادو - درنت - هیگوئین - کودینا - بالبوا
شوستر : اين ۳ امتياز مهمترين امتيازات هستند
ایا این بازی برای شما ویژه است؟
این بازی برای همه ویژه است نه تنها برای من. فکر می کنم بازی زیبایی شود چیزی که همه دوست دارند ببینند. همه دوست دارند به عنوان بازیکن یا مربی در این بازی حضور داشته باشند از جمله خودم. من به عنوان بازیکن در این بازی بارها شرکت کردم اما به عنوان مربی بار اولم است. مردم باید از این بازی لذت ببرند و باید از اهمیت این بازی اگاه شوند اما ما نباید خیلی هیجان زده شویم. خیلی خوب است که بعد از مدتها به جایی می روم که سالها در ان بازی می کردم.
ایا رئال در وضعیت بهتری قرار دارد؟
ما صدر نشینیم اما تجربه به من می گوید جدول در بازیهای اینچنینی هیچ تاثیری ندارد در رقابتی که سرشار از انگیزه و رقابت است. اظهار نظرها هیچ تاثیری در این بازی ندارند و گاهی اوقات دو تیم در سایر رقابتها خوب بازی نمی کنند اما در این بازی بهترین بازی خود را نمایش می دهند و فکر می کنم ما بازی خوبی را خواهیم دید.
ایا جو سنگینی بر علیه تیم شما خواهد بود؟
ما همیشه از جو ورزشگاه ها باخبریم به خصوص وقتی در خارج از خانه بازی می کنیم چون این بازیها مهمتر هستند جالب است تمام طرفداران ما در سراسر کشور به خصوص در الیکانته از ما می خواستند حتما در این بازی برنده شویم. هر قدمی که بر می داریم بیشتر از اهمیت پیروزی مقابل بارسلونا برای طرفداران باخبر می شویم.
ایا از شکست مقابل بارسلونا اضطراب دارید؟
فکر می کنم همان قدر که ما نگرانیم انها نیز نگرانند و معتقدم اگر باختیم دیگر نباید به صدرنشینی فکر کنیم و این ۳ امتیاز مهمترین امتیازات هستند و ما فقط باید به برد فکر کنیم.
ایا می ترسید بارسلونا به شما اجازه بازی کردن ندهد؟
هرگز. هر دو باشگاه کار با توپ را خیلی خوب انجام می دهند و هر دو تیم سعی می کنند مالک توپ و زمین شوند و تا امکان دارد توپ را از حریف بگیرد در واقع این وظیفه ماست.
کدام مهمتر است مصدومیت مسی یا بازگشت اتوئو؟
بازگشت اتوئو مهمتر است چون او چند هفته ای را بازی نمی کرده است او خود را ثابت کرده است و ما از قدرت او اگاه هستیم غیبت مسی نیز مهم است او بی شک یکی از ارکان بارسلونا در حمله است انها از بازگشت اتوئو خیلی سود خواهند برد اما بازیکن مهم دیگری را از دست دادند.
ایا ترجیح می دهید رونالدینهو بازی کند؟
بله همان طور که دوست داشتم مسی نیز بازی کند به عنوان یک دوستدار فوتبال علاقه داشتم انها در ترکیب باشند همین احساس را در مورد گوتی نیز دارم خوشبختانه او از مصدومیت رهایی یافته است.
ایا پیچ خوردگی پای او رفع شد؟
بله او در وضعیت خوبی قرار دارد و امروز عصر نیز خیلی خوب به همراه تیم تمرین کرد و اماده بازی است.
پارسال ان تک امتیاز در نیوکمپ شروع قهرمانی رئال در لالیگا بود ...
ان بازی بهترین بازی رئال در سال گذشته بود من یک تیم را دیدم که به خوبی بازی کرد و ان حالت خشنی را که در بازیهای قبلی از خود نشان داده بود را به فراموشی سپرد من بازی ای را به ان خوبی در چند سال اخیر ندیده بودم.
************************************************** *******************************
شوستر ۴۸ ساله شد
برند شوستر امروز ۴۸ ساله شد. سراسر زندگی این المانی از فوتبال است چه به عنوان بازیکن و چه به عنوان مربی. ارزوی او در روز تولدش شکست بارسلونا است.
او در ۲۲ دسامبر ۱۹۵۹ به دنیا امد او از وقتی در تابستان امسال به رئال امد همه چیز بر وفق مرادش بوده است شیوه بازی تیم او مورد علاقه طرفداران رئال است تیمش به عنوان صدرنشین به مرحله حذفی لیگ قهرمانان صعود کرده است و تیمش در لالیگا نیز با ۴ امتیاز اختلاف در صدر قرار دارد.
او همیشه می داند که چه می خواهد و از وقتی کفشهایش را اویزان کرد هیچ وقت تفکراتش عوض نشد او بازیکنی با کیفیت و با دیدی عالی بود.
او بازیکنی بسیار موفق بود و به نظر می رسد در زمینه مربیگری نیز همین راه را ادامه می دهد.
او در سن ۱۸ سالگی فوتبال را با تیم کولون اغاز کرد و در سال ۱۹۸۰ به همراه تیم المان غربی قهرمان مسابقات اروپا در ایتالیا شد وی در ان تورنمنت بهترین بازیکن نام گرفت.
سپس وی به بارسلونا پیوست و تا ۷ سال در انجا بازی گرفت تا خود را بازیکنی بزرگ نشان دهد اما در انجا به خاطر مصدومیتههای زیاد و سپس مشکل با چند تن از اعضای هیئت مدیره باشگاه نتوانست انچنان که شایسته او بود خودی نشان دهد و سرانجام در سال ۱۹۸۸ به رئال مادرید پیوست.
و دو سال در رئال بازی کرد که بهتر از ان نمی شود و رکوردی زد که هنوز شکسته نشده است ۱۰۷ گل در ۳۸ بازی.
او سپس به اتلتیکو مادرید پیوست و در پایان در تیم ساید پوماس مکزیک بازی کرد و از دنیای بازیگری خداحافظی کرد.
او مربیگری خود نیز مانند بازیگری با تیم کولون اغاز کرد او سپس به تیم Xerez اسپانیا پیوست و ان تیم را به لیگ ۱ اسپانیا رساند به دلیل عملرکد عالی او ۷ تیم لیگ ۱ اسپانیا خواهان او شدند اما لوانته موفق شد او را به خدمت بگیرد لوانته تحت مربیگری او نیم فصل اول را رویایی بازی کرد اما در نیم فصل دوم به دلیل اینکه نتایج مثل نیم فصل اول نبود باشگاه او را اخراج کرد.
او مدت کوتاهی را در تیم شاختار دونکس اوکراین کار کرد اما دوباره به اسپانیا برگشت و این بار در ختافه و این تیم را برای اولین بار در تاریخ باشگاه به جام یوفا رساند.
و حالا این المانی در رئال مادرید مربیگری می کند.
بعدی :الکلاسیکو
یکشنبه دوم دی
ساعت 21:30
نیوکمپ
پخش مستقیم از شبکه سه سیما
وحید جون، حالا کاره مارو کساد می کنی؟ داشتیم؟ اعلام زمان پخش بازی برا من بود دیگه D:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)