تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتون راجع به مطالب و محتوای اونها در این تاپیک چیه؟؟

راي دهنده
141. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالیه!!!

43 30.50%
  • خوبه

50 35.46%
  • متوسطه

17 12.06%
  • ضعیفه

8 5.67%
  • خیلی ضعیفه!!

23 16.31%
صفحه 51 از 285 اولاول ... 4147484950515253545561101151 ... آخرآخر
نمايش نتايج 501 به 510 از 2844

نام تاپيک: کنکوري های 87 بيان تو (حتما قوانين تاپيک رو در پست اول مطالعه کنيد !! )

داره خودمونی میشه amir_68's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام
    اگه میشه یه کتاب اموزش خوب هندسه و گسسته به من معرفی کنین.
    ممنون.

داره خودمونی میشه amiramirian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    اگه میشه یه کتاب اموزش خوب هندسه و گسسته به من معرفی کنین.
    ممنون.
    سلام
    تو صفحات قبلی کلی کتاب معرفی شده.

پروفشنال solo_88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به دوستان کنکوری.

چندی قبل یه توضیحی در مورد کتاب های دروس اختصاصی دادم و اکنون نیز به معرفی کتاب های دروس عمومی میپردازم!(برای تقویت درس زبان فارسی جمله ی فوق را ویرایش کنید!)

ادبیات:

مهمترین درس عمومی.و یکی از سنگین ترین دروس.اگه این درس رو با علاقه بخونید براتون اسون میشه و اگه علاقه نداشته باشید از کوه کندن هم سخت تره!

در این درس توصیه میکنم حتما کتاب درسی رو حتی اگه شده به صورت روزنامه وار بخونید.بعد از اون از کتاب سبز گاج

استفاده کنین ولی تست های بین درس رو نزنین.5 تا درس که خوندین روز بعدش 10 تا تست بزارین جلوتون و شروع کنین به جواب دادن.

برای تست هم میتونین هم از کتاب گاج سفید و هم از کتاب کلک معلم استفاده کنین.

بیشتر روی ابیات و مفاهیم و ارایه ها تمرکز کنید و وقتتون رو کمتر به حفظ تاریخ ادبیات اختصاص بدید.اونارو سریع میشه حفظ کرد ولی مفهومی فهمیدن ابیات وقت میبره.

دین و زندگی

متاسفانه چون کتاب جدید هست و منبع سوال در اختیار نیست یکم کار مشکل هست.

هر کس ادعا کرد فلان جا سوال میاد بزنید تو دهنش!!!همه جای این کتاب مهم هست.من توصیه میکنم حتما از کتاب

گاج سفید استفاده کنید. درس هارو بخونید ولی تست ها رو همون موقع نزنید.هر دفعه حداکثر 4 درس بخونید.دروس

سال 2 و 3 همش قصه و داستان و عموما تکراری هست و به سرعت جلو میرید ولی پیش دانشگاهی یکم حوصله میخواد.

با این حال ترتیب رو بهم نزنید و از همون سال 2 شروع کنید.میتونید کتاب درسی رو هم ببوسید و بزارید کنار چون این

کتاب گاج خیلی کامل هست.من امسال 70 زدم و فقط از رو همین خونده بودم.

عربی

من پارسال این درس رو منفی میزدم!!!چون از سال 1 و 2 دبیرستان یه معلم بیخود داشتیم که منو از عربی متنفر کرده بود!!!(نیست که درسش خیلی ادم رو جذب میکنه!)

یه معلمی داشتم راهنمایی که الان برای کنکور کار میکنه.خدا امواتش رو بیامرزه.اومد با من کار کرد از بعد عید طوری

شد که پارسال و امسال هر دو عربی رو بالای 65 زدم.تست هم از روی قلم چی میزدم و تست های خودش رو.خیلی

تاکید داشت درس زود تموم بشه بریم رو تست های جامع.یادتون باشه عربی و کلا هر درسی بی تست فایده نداره.

برا همین من منبع مطالعه نمیدونم که معرفی کنم(چون از روی جزوه ی معلمم میخوندم) اما برای تست از هر کتابی

استفاده میکنید سعی کنید تالیفی نباشه.عربی الان 15 سال هست بدون تغییر مونده و برا همین بانک سوال خوبی

در اختیار دارید.

چون اکثرا این درس رو پایین میزنن خیلی میتونه کمکتون کنه اگه بالا بزنید.

زبان

درس هلو و راحت.البته خیلی ها ازش متنفرندولی خب اگه مثل من از قواعد حالتون به هم میخوره نگران نباشید!

5 تست از 25 تست سراسری قواعدهست و بقیش لغت هست.شما بشینید لغات رو بخونید و حتما تست ها رو هم بزنید.

تا میتونید تست لغت کنکور سال های پیش رو بزنید.میتونید از جعبه لایتنر هم استفاده کنید تاثیر خوبی داره.

هر وقت به لغت مسلط شدید برید سر وقت قواعد(البته هر دوتارو با هم ببرید جلو چه بهتر!)

نکات زندگی!!!!

-دروس عمومی رو ول نکنید به امون خدا!!!باور کنید بعدا جمع کردنش خیلی سخت میشه.زود هم فراموش میشه.

پس سعی کنید همیشه یه کتاب عمومی دم دستتون باشه.

-هیچ وقت دیر نیست.شما اگه تا الانم شروع نکردید از فردا شروع کنید.به حرف کسی گوش نکنید که الان مثلا ابان

هست و باید روزی 8 ساعت درس بخونید!!از حداقل توانایی خودتون شروع کنید و مطمئن باشید با علاقه ای که براتون

ایجاد میشه خود به خود تشویق میشید و خودتون بیشتر مطالعه میکنید.

-حاشیه نرید.قبلا هم گفتم.فلان استاد خوبه.فلان مشاور با هر کی مشاوره کرده طرف یه رقمی شده!این حرفارو

بریزید دور.من کلاس مجید رضوی میرفتم.به خدا قسم اگه کلاس نمیرفتم اما خودم مثل یه ماه اخر از اول میخوندم

ریاضی رو خیلی بالا میزدم.همه ی درس ها همین طوره.دوستان تا خودتون نخواین پیغمبر هم باشین نمیتونین موفق

بشین.و اینم بدونین که هیچ کس بیشتر از خودتون نمیتونه کمکتون کنه(ما همیشه از خدا کمک میخوایم و خدا هم

کمک مینه به شرطی که ببینه بندش داره تلاش میکنه.ولی مطمئن باشین خدا نمیزاره شما درس نخونده برید دانشگاه

بشینید جای یه ادم بی دین که تلاش کرده و درس خونده!)

-همه ی برنامه های تفریحی تون در حد معقول برقرار باشه.اما اعتیاد به p30 رو باید دیگه بزارید کنار و کمتر بیاین!!

دوستان معجزه ای قرار نیست اتفاق بیوفته.هر قدر بخونید همون قدر جواب میگیرید.البته یادتون باشه شما 70%

مطالب رو خونده باشید دلیل نمیشه بتونید به 70% سوالات پاسخ بدید.سعی کنید تا جایی که میتونید یه درس رو

کامل بخونید.یادتون نره درس بدون تست=

نکته ی فوق مهم:

اگه تو یه درس قوی هستین خدا رو شکر.چه بهتر.ولی دیگه گیر ندین فقط به همین درس و هی سوالات خارج از

استاندارد و دشوار بشینین حل کنین و برین سراغ کتاب های استعداد های درخشان و....این باعث میشه نتونین

به درس های دیگه برسین...مخصوصا ادم مغرور میشه و نمیتونه بره سراغ درس هایی که توش ضعیفه و در نتیجه

میشه عین یه بدنساز که فقط بازوهشو گنده کرده ولی شکم و سینش مثل پنبه نرمه!

معلم عربیم یه چیزی به من یاد داد که همیشه استفاده میکنم.من تو تست های عربی از تست های حرکت گزاری

که سخت ترین تست ها هست میترسیدمو رد میکردم.گفت هممون خوشمون میاد از چیزایی که بلد نیستیم

یا سخت هست فرار کنیم.اما وقتی موفق هستیم که بریم و اونارو تبدیل کنیم به نقطه ی قوت.با همین حرفش

یه تکونی به من داد و باعث شد هم اون تست های حرکت گزاری که تو کنکور دوتا میدن رو راحت حل کنم و اینو

یادم باشه رو پیشونی هیچ کس ننوشته فلان کار براش سخته(بله میدونم هر کسی یه استعدادی داره اما نباید

بزاره ضعف تو یه کاری اونو تبدیل کنه به یه کار غیر ممکن)

در اخر دوستان براتون ارزوی موفقیت میکنم از ته دل

خواستین این پست رو ویرایش کنم اون دروس اختصاصی رو هم اضافه کنم البته بیشتر به درد بچه های ریاضی میخوره.

سوالی بود در خدمتیم.

داره خودمونی میشه farvehar_1989's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا که چیو میخوای ثابت کنی
    میخوای بگی زبان 100 زدی
    حالا بگم آفرین
    بگم مرحبا(اگه کمبود تشویق داری مشکلی نیست)
    اگه مشکلت اینه که باشه آفرین
    منبع معرفی شده
    چند صفحه ی قبل
    فقط میگم برات

بابا اقا سهیل چرا اینقدر عصبانی پست نوشتی؟ من اصلا از گفتن درصد منظوری ندارم ( به خدا اصلا نمیخواستم کسی رو ناراحت کنم )

میدونی به چند دلیل درصدمو گفتم 1ـ من قبلا کلاس ielts میرفتم ولی الان همه جی یادم رفته

2ـ همیشه هم تو قواعد میلنگیدم چه تو کلاس چه تو ازمونای قلم چی پارسال

1 عالمه کتاب در ضمینه ی گرامر و غیره دارم ولی اینا هیچ کدوم کنکوری نیست میخواستم بپرسم اگه جلد اول

کتاب اندیشه سازان(مبتکران)رو که مخصوص گرامر منحصرا هست بگیرم خوبه (با توجه به شرایطم می پرسم

اخه باز ممکنه یکی 2باره دلخور بشه)یا این که کتاب بهتری هم وجود داره که به من کمک کنه؟

پروفشنال solo_88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چرا به هم میپرید؟

دوست من شما برای گرامر میتونی از خلاصه درس های کتاب های ابی قلم چی استفاده کنی.

سعی کن گرامر کنکور رو بخونی.بیشتر از اون به درد کنکور نمیخوره.

یه کتاب داشتم خیلی کامل بود اسمش یادم نیست!!!میپرسم از دوستام میگم بهت.

پروفشنال a3m00n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Boushehr

پيش فرض

سلام
    solo_88 حرفات قشنگ بودن دستت درد نکنه
    امیر جان تو چرا رتبه و ترازتو ننوشتی؟
    آقا سهیل ببین چقدر تراز و رتبمون به هم نزدیکه

آزمون بعدی نمی گذارم که اینجوری باشه ازت میزنم جلو
    سهـــــــــــــــــــــــ ـــیل حــــــــــــــــــــــــ ـــریف نـــــــــــــــــــیستی!
    ( البته تا الان که دو شنبه هستش هیچی نخوندم)
    فول بخون تا عقب نیوفتی
    بای
    Last edited by a3m00n; 15-10-2007 at 14:48.

اگه نباشه جاش خالی می مونه M A R S H A L L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    [Sin City]

پيش فرض

آقا سلام.
    مام اومديم.
    ادبيات و زبانو 100 زدم و فقط تو اين دوتا 1 شدم.
    كمترين درصدم هم هندسه بود با 37%.
    راستي اين زوج كتاب به نظر من يه كم مسخره مياد.
    تو اين آزمون براي 20 سوال ديني 2و 3 8 دقيقه وقت داده بود و گفته بود كه به 10 سوال اختياري جواب بدين اما
    از اون طرف 8 دقيقه (براي زوج كتاب) وقت داده بود.خوب ضعف اين نوع آزمون يا پروژه از نظر من:

1.كنكور سراسري از زوج كتاب و... خبري نيست.

2.تو كارنامه اگه شما از اون 10 سوال مربوط به اين زوج كتاب 10 تا رو درست جواب بدي و نصف نصف باشه ديني 2 ميشه 50% و ديني 3 ميشه 50% و اين تراز و رتبه رو مياره پايين .در حاليكه بايد يه عنوان تو كارنامه تعبيه مي شد براي درسي با اين عنوان مثلاً:(زوج كتاب دين و زندگي=درصد =100)و چون نمي توني هر دو درسو تو 8 دقيقه بزني و همه رو درست بزني كار بيهوده ايه.اگرم بخواي يه درسو بزني معلومه كه قبلاً يه دونه از كتابا رو خوندي و اينطوري از برنامه قلم چي عقب ميفتي(چون يه درس كتاب مي مونه بخونيش)
    هرچند كه خودش هم نوشته برا ارفاق اما ارفاق اصلاً امسال جايز نيست.
    و براي اونايي كه ميخوان تست هاي هر دو درس رو يا هم مطالعه كنن و پاسخ بدن تدبير ويژه اي از نظر زماني انديشيده نشده.

ايشاالله برا آزموناي بعدي اين نكات رو خودم در نظر بگيرم و اينم بگم كه چه اشكالي داره هر كدوم از بچه ها كه خوب بودن كارنامه هاشونو بذارن بقيه هم ببينن؟
    Last edited by M A R S H A L L; 15-10-2007 at 15:52.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان منبع كتابهاي كنكور حسابداري چيه ؟
    ببخشيد . يعني از كدوم كتابها و چه صفحاتي حذف و هركدوم چند تا سوال هست ؟

داره خودمونی میشه amiramirian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

يعني تو اين وقتي كه دارم ميتونم كنكور قبول شم؟؟؟؟
    سلام دوست خوبم که اسمت خیلی سخته
    فکر میکنی چقدر فرصت نیاز داری که کنکور قبول شی؟؟

داره خودمونی میشه farvehar_1989's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

1

سلام
    خسته نباشي
    خيلي ممنون كه اينقدر با حوصله و دلسوزانه به فكر ما پشت كنكوري بودي

تجربياتت خيلي دمش گرم بود

ولي اگه تونستي يه منبع توپ برا قواعد عربي 2 و3 گير بياري ما رو هم خبر كن ممنونت ميشم

چون من هنوز لاشم باز نكردم

در مورد زبان باهات 100% موافقم كه فقط لغت بخونيم خيلي خوبه البته كنارش گرامر پيشم بخونيم بد نيست

بازم ممنون(امروز دوشنبه 23 مهر )

يعني تو اين وقتي كه دارم ميتونم كنكور قبول شم؟؟؟؟

دوست من اگه به دنبال منبع توپی برا عربی میگردی باید بگم سری کتابهای کوچک هدفدار سهیلا خاکباز رو بگیر (انتشارات مشاوران اموزش)خیالت تخت 1 مشاور مطرح اونو پارسال بهم توصیه کرداسمش هم که دیگه خیلی معروفه (اقای پیروز نویسنده ی کتاب کنکورت را قورت بده)
    موفق باشی دوست من اگه سوال دیگه ای هم داشتی در خدمتم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •