حالا سرحال شدی ؟خیلی ممنون از یو حیه ای که به من دادید با شه میزارم به حسا بتون عا جز گیر اوردید !!![]()
حالا سرحال شدی ؟خیلی ممنون از یو حیه ای که به من دادید با شه میزارم به حسا بتون عا جز گیر اوردید !!![]()
BENY جان همین E6750 رو هم بزور پولشو جمع کردم میگم به جای8800 512 GTS چطوره 100 تومن کم کنیم8800GT 512 بگیریم پولشو بزاریم رو CPU Q6600 میارزه یانه
اگه سیستم رو فقط برای بازی بخوای همون E6750 خوبه . ولی اگه واسه کارهای دیگه بخواید بهتره Cpu رو بهتر برداری.
نه بابا این کار چیه گرافیک مهمتر برای گیم ... اون سی پی یو هم خیلی قویه ... من چون خودم کمی حریصم بهت پیشنهاد دادم ..BENY جان همین E6750 رو هم بزور پولشو جمع کردم میگم به جای8800 512 GTS چطوره 100 تومن کم کنیم8800GT 512 بگیریم پولشو بزاریم رو CPU Q6600 میارزه یانهجدی نگیر زیاد ....
![]()
پس ببینم اگه من gts 512 8800 رو بگیرم چون خودش کارته قوی هستش فکر نکنم فرق کنمه منe6750 بگیرم یا q6600 هان؟؟
![]()
ببینم این cpu برای کارهای عادی مثل اتوکد...متلب...انسیس.... کافی هست دیگه؟؟![]()
بله از سر اینا هم زیاده .
Ansys كجاش عاديه؟ معمولا با پردازنده ها و بردهاي server براي بنچمارك گيري روي Ansys استفاده مي كنند. براي VGA هم تو خود انسيس و اتوكد براي طراحي سه بعدي هم كارت هاي Workstation پيشنهاد مي كنند. Mathlab هم مي تونه خيلي سنگين باشه. از يك نفر شنيدم كه هر دفعه اجراي برنامش روي Mathlab سه روز كامل وقت مي گيره! البته احتمالا اشكال برنامه نويسي هم داشته ولي كلا سيستم قوي لازم داره.
من هم توصیه میکنم حتما گرافیک رو بالاتر برداری .پس ببینم اگه من gts 512 8800 رو بگیرم چون خودش کارته قوی هستش فکر نکنم فرق کنمه منe6750 بگیرم یا q6600 هان؟؟
سلام
می خواستم ببینم e6850 بخرم بهتره یا
یه e6750 با رم bus1000 ????
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)