مهدي جون
منم موافقم با بچه ها!حالا جتما لزومي نداره كه دقيق اخرين پنجشنبه ماه باشه!
مهدي جون
منم موافقم با بچه ها!حالا جتما لزومي نداره كه دقيق اخرين پنجشنبه ماه باشه!
سلام
منم خيلي وقت سر قرارها نيومدم
اگر قبل از سال نو دوباره يک قرار داشته باشيم خيلي خوب
من هم صد در صد با يکي دوتا از اعضاي ديگه ميام
موفق باشيد
فعلا
من نميدونم چرا مديرها پاشون رو تو يك كفش كرد كه قرار نباشه!
اصلا (با عرض پوزش)قرارها چه ربطي به مديرها داره!رسم بر اينه كه احرين پنجشنبه هر ماه قرار باشه!خالا چه لزومي داره كه اين ماه نباشه!
من همينجا اعلام امادگي ميكنم كه اين ماه هم بيام سر قرار!هركس هم كه ميتونه اعلام امادگي كنه تا يك فكري بكنيم در اين مورد!
خوب آقا مهدي ديدين كه همه با من موافقن به نظر من قرار بعدب رو تو همين ماه بندازين خوب با برنامه هيچ كسي هم تداخل نداره و همه ميان حتي بيشتر هم ميان چون قبل از سال نو هستش و همه ميخان تا شروع سال نو ي سرگرمي داشته باشن و مطمئنن همه ميان پس خاهشن ي صحبتي بكنيد و قرارو بندازيد تو همين ماه
سلام دوستان به نظر من بهتر بود كه قرار فردا تشكيل ميشد همه هم ميومدن هنوزم دير نشده اگه ميتونيد بگيم بيان فردا بابا همه بيكارن تعطيلن بيكارن مثل خود من پس همه ميان آقاي مهدي بست من ميگم فردا قراغر تشكيل بشه خيلي بهتره اگر شما نمياين بگيد بقيه بيان ما هم ميايم اگر كسي با نظر من موافق هستش بياد اينجا تا قبل از اين كه دير بشه پست بده و قرار فردا رو تشكيل بديم
قرار عمومی p30world در تاریخ سی و یکم فروردین هزار و سیصد و هشتاد پنج ساعت 16 هست
موفق باشید![]()
سلام ممنون از هادي جون به خاطر گرد آوري قرار هاي كرمان كه اگه نبود اين قرار ا شكل نمي گرفت!
اين هادي خوبه هر چي كه لايق خودش هست نثار من مي كنه
يه وقت بد برداشت نشه
اگه يه پسر آقا بين دوستان من باشه اونم هادي هست
بازم بد برداشت نشه
يعني اينكه تو دوستان اين هادي خوبه از همه خوبتره
بازم بد برداشت نشه
در مورد اينكه هادي گفت من مهدي بست كرمان هستم
بازم بد برداشت نشه من كي به پاي مهدي جون مي رسم
در پايان بازم بد برداشت نشه![]()
Last edited by royaye_talkh55; 19-03-2006 at 14:50.
می خواهید لو بدم
شرمنده ولی از راهنمایهای رویایه تلخ میتوانید بفهمید
![]()
خبر ويژه!!!نوشته شده توسط mina rahimi
آقای مافیا ببخشید ولی من تکی امکان نداره بیام چون اونجا احساس تنهایی میکنم ولی اگر دوستم قبول کنه باهام بیاد 100 % میام
طبق اخرين اخبار از موثق ترين منابع،كليه اعضاي پي سي در قرار قبلي سر كار تشريف داشتند
مينا رحيمي ،عروسكي شاخته شده به دست شخصي مردم ازار،مثل هميشه اسپم و ... به نام فرند بود
اي ول فرند،خيلي باحال بود،خوب همه رو سر كار گذاشتي
سلام الان دیدم اینجارو
به سلامتی دو تا دوسته عزیزم داشتیم کاشکی منم بودم
میشه یه نفر برام اون افراده سمته چپیو تو عکسه سوم معرفی کنه
سمته چپی تر فک کنم آقا حسام باشن وسطی کیه
نگفتین هیچیم خوردین یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)