خب ما که 6630 داریم و نمی تونیم فارسی رو گوشی بریزیم چی کار کنیم
خب ما که 6630 داریم و نمی تونیم فارسی رو گوشی بریزیم چی کار کنیم
@>---->------@>---->------@>---->------این سه شاخه گل مال توئه ! اگه منو دوست داری همین الان گوشیتو بذار تو آب تا خشک نشه!
ترکه ميره خونش ميبينه زنش با 8تا آدمه گردن کلفت نشسته ميفهمه جوکو اشتباه اومده ميره بيرون تا رشتيه بياد
زن رشتيه شب دير مياد خونه، شوهرش ميپرسه: كجا بودي؟ زن: چند تا مرد به من تجاوز كردند! مرد: تجاوز ده دقيقه طول ميكشه، بقيهشو كجا بودي؟
فراموشم مکن هرگز / ولي گاهي به ياد آور / رفيقي را که مي داني / نخواهي رفت از يادش
دختر و پسره داشتن با هم قايم باشک بازي ميکردند ، دختره به پسره ميگه تو چشم بگذار اونوقت من ميرم قايم ميشم. اگه تونستي منو پيدا کني بغلم کن و بوسم کن و .... ، اگه هم نتونستي منو پيدا کني من زير راه پله قايم شدم
آسمان برای گرفتن ماه تله نمی گذارد ، آزادی ماه است که او را پایبند می کند
يه مرد احمق به يه زن ميگه ساکت باش اما يک مرد دانا به يه زن ميگه نمي دوني وقتي لبهات بسته اند چقدر خوشکل ميشي
![]()
عجايب هفت گانه ي ايران:1) ترک عاقل 2) اصفهاني بخشنده 3) رشتي با غيرت 4) تهروني با معرفت 5) يزدي با شهامت 6) لر با شخصيت 7) عرب با تربيت
ما کسايي که به فکرمون هستن رو به گريه مي اندازيم. ما گريه مي کنيم براي کسايي که به فکرمون نيستن. و ما به فکر کسايي هستيم که هيچوقت برامون گريه نمي کنن
این برای من یه واقعیته![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)