بازم مرسی.. خب صفحات اول نوشته واسه جاوا.. اونا رو که میشه ؟ بزرگترین مشکل من اینه که نمی دونم کجا باید بریزم...
بازم مرسی.. خب صفحات اول نوشته واسه جاوا.. اونا رو که میشه ؟ بزرگترین مشکل من اینه که نمی دونم کجا باید بریزم...
گوشیتون چیه دوست من؟ می تونید بازی های jar رو بریزید تو مموری بعد با فایل منجر گوشی اجرا کنید.
گوشیم Samsung E-250 هستش... خیلی عذز می خوام دوست عزیز.. متوجه نشدم.. میشه یه نمه توضیح بدی ؟
File Manager کدوم قسمته ؟
میشه یکی لطف کنه جواب بده ؟ بازی رو ریختم تو رم قسمت Other Files بعد وارد گوشی کردم که خودش وارد قسمت Other Files گوشی کرد اما روش ضربدر خورده و هیچ کار دیگه ای نمیشه کرد..![]()
کسی نبود لطف کنه جواب مارو بده ؟
سلام به دوستان
کراش ماشینی 2 جدید گرفتم برا تون میزارم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Vahidzar; 06-05-2008 at 12:04.
بازی یرو 2008
دو تا بازی را گذاشتم امید وارم که تکراری نباشه
فکر کنم اینو میگید
میشه یکی لطف کنه جواب بده ؟ بازی رو ریختم تو رم قسمت Other Files بعد وارد گوشی کردم که خودش وارد قسمت Other Files گوشی کرد اما روش ضربدر خورده و هیچ کار دیگه ای نمیشه کرد..باید کنار فایل Jar یه فایل Jad هم باشه و Jad رو اجرا کنی ...کسی نبود لطف کنه جواب مارو بده ؟
_____
فایل Jad رو یا باید همراه بازی دانلود کنی و یا با نرم افزار ( فکر کنم اسمش Jad Maker بود) خودت درست کنی ...
البته قبل از اینها باید مطمئن بشی بازی روی موبایلت میاد چون سامسونگ ها زیاد اذیت میکنن ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)