ا آذر؟ سرد نیست؟
خب کجا؟ شما احتمالا جای خوبی باید سراغ داشته باشی. بگو تا من به بقیه بگم که بیان به جا خودم![]()
ا آذر؟ سرد نیست؟
خب کجا؟ شما احتمالا جای خوبی باید سراغ داشته باشی. بگو تا من به بقیه بگم که بیان به جا خودم![]()
خوب شما اگه سردته میتونی نیای.یااگه خیلی دلت خواست بیایی میتونی لباسهای گرم بپوشی.
در ضمن هر کی دیگه بتونه کسی رو جای خودش بفرسته تو نمیتونی. دلیلش رو که دیگه نمیگم چون میدونی.
در مورد جاش دوستان نظر بدن.
بحث لباس نیست. آخه بستنی تو سرما نمیچسبه
یعنی من به این زودی لو رفتم؟
نکنه از روی پستهام روانشناسی کردین قیافمو![]()
Last edited by sise; 15-10-2007 at 15:07. دليل: تکمیل عرایض!
خوب تو میتونی چای یا نسکافه یا قهوه بخوری.
من که بستنی میخورم.
خوب تو میتونی چای یا نسکافه یا قهوه بخوری.
من که بستنی میخورم.
معلومه كفگيرتون خورده ته ديگ كه اين قدر حرفهاي نه من يه غاز مزند![]()
» دژها، قلعه ها، برج ها و مناره هاي استان يزد
» برج حاجي آباد بافق
حاجي آباد آبادي كوچكي است درنيم فرسخي بهاباد در مركز برجي از خشت و گل به محيط پشتو پنج متر و بلندي دوازده متر قرار گرفته است. قدمت برج بيش از يك صد و پنجاه سال پيش بيني ميشود. اين برج دو طبقه است و از طبقه اول پله براي رفتن به طبقه دوم كه از آن به داخل برج ميرفتهاند و بر بالاي دريچه جاي آب جوش به پايين رفتن و سنگ انداز به صورت پيش آمده؛ تعبيه شده است.
» نارنج قلعه (نارين قلعه) ميبد
مهمترين بناي ميبد قلعه تاريخي و قديمي آن است. اين بنا كه در زبان عامه به نارنج قلعه معروف است يكي از مهمترين آثار تاريخي پيش از اسلام استان محسوب ميشود و در فهرست آثار ملي به ثبت رسيده است. اين كهندژ كه بر فراز تپهاي گلين و مشرف بر شهر احداث شده، متأسفانه تاكنون از نظر باستان شناختي مورد پژوهش كامل قرار نگرفته و ابعاد ناشناخته آن فراوان است. تمامي بنا از خشت و گل ساخته شده و معماري آن به شكل مطبق بوده و در پنج مرحله ساخته شده كه به لحاظ شكل گيري خاص و فرسايش برخي از اندامهاي معماري آن، كاملاً از هم قابل جداسازي نيست. تهيه نقشههاي معماري آن جز از طريق يك برنامه پژوهشي و حفاري باستان شناختي كه سالها حوصله و زمان ميبرد. قديميترين بخش بنا فضاهايي هستند كه در دل زمين كنده شدهاند و در گويش محلي به آنها (بوكن) گفته ميشود و پايينترين بخش آن را تشكيل ميدهند.در بخشهاي بالاتر، تركيبي از عناصر معماري باستاني و ساخت و سازهاي دورههاي جديدتر به چشم ميخورد. به نظر ميرسد طبقات فوقاني بنا بيش تر بازسازي شدهي دوره اسلامي باشد.
» آرامگاه هاي استان يزد
ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد
از اونجايي كه ديگه دوستان حرفي برا گفتن ندارن
فكر كنم اگه گردهمايي برگزار بشه بقيه ناگفته ها هم اونجا گفته مشه و ديه فروم مخوابه.
![]()
Last edited by senjed1349; 18-10-2007 at 07:52.
نه سنجد جون .
اولا که تو وسط دعوا نرخ تعیین نکنید(منظورم یزد را بهتر بشناسیم.)نمیخوام توهین کنم ولی من تا حالا یه پست هم از این ها رو نخوندم. بقیه را نمیدونم.آخه ماتو یزدیم خوب میشناسیم اینقدی
دوما اتفاقا با قراری که میزاریم بیشتر حرف برای گفتن پیدا میکنیم.
دیه این گفا نزنی من دلخور مشما. خو بچه جهوون.
ولی در مورد قرار .
چون هیچ کدو از دوستان نظری در هیچ مورد ندادن مجبور شدم خودم ببرم و بدوزم.
قرارمون همون اول آذر ساعت 10صبح (هر کی سرکاره میتونه یکی دو ساعت مرخصی بگیره مثل خودم)
مکان میدان شهید بهشتی ابتدای خ امام اولین کوچه سمت راست انتهای کوچه هتل سنتی رز (البته آدرسم فکر کنم اشتباه باشه ول تقریبا درسته)
باتشکر
امور مشترکین تاپیک یزدیها
مسول قرار دسته جمعی
سوناتا20
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)