من همین امروز گوشیم رو که با همین مشخصات بود همین جوری خواستم تبدیل کنم که گوشی قات زد
روشن میشه ولی تو قسمت please wait گیر میکنه فکر کنم یه 10000 تومنی افتادم
من همین امروز گوشیم رو که با همین مشخصات بود همین جوری خواستم تبدیل کنم که گوشی قات زد
روشن میشه ولی تو قسمت please wait گیر میکنه فکر کنم یه 10000 تومنی افتادم
من امتحان کردم جواب داد!
ممنون از برنامه ای که معرفی کردی!
البته رو w810
ببخشید اگه جوابها جسته گریخته شدن:
دوستان میگما مگه واسه کا 800 همچین cid وجود داره؟!!!تا جایی که من می دونم واسه کا 800 همچین cid نداریم
راستش منم از دوستی پرسیدم میگه با همین ورزن 1.06 هم میشه!!در هر صورت نهایتش چند روز دیگه ورزن جدید تر رو هم اپ میکنم تا با خیال راحت کار کنید با برنامه
راستی دوست عزیز...یکی از دوستام نظرش اینه که گوشیت فقط نیاز داره که انلوک بشه نه فلش...مگه گوشیت انلوک شده نیست؟به هر حال این هم نظریه
والله مشکل عجیبیه...ببینم بک اپ گیریه شما چقدر طول میکشه؟
من میگم همه ی کارها رو از اول نجام بده...یعنی یه بار دیگه خود برنامه رو نصب کن...به بار دیگه فایل txt رو بساز و....
کسه دیگه ایی هم همچین مشکلی پیدا کرده؟؟؟
اگه main...fs....میخواهید که تاپیکش هست ..جز تاپیک های مهم هم هست...تو پست بعدی جواب شما رو هم داده ام
بله من تو اموز اشاره کردم که این برنامه توانایی تغییر imei رو نداره...اصلا بهتر بگم برنامه های دیگه هم همین طور هستن...منتها با این برنامه تو please wait گیر میکنید..با xs میگه که گوشیتون اول داره و باید انلوک بشه....در هر 2 حالت اگه گوشیتون چنج هست بالا برید پایین بیایید باید یه بار ببرید واستون با باکس برش گردونن به سریال اصل....
باز هم میگم چنج هستید...فلشش رو امتحان نکنید...تو please wiate گیر میکنید
در ضمن فلش نهاییتش تو گرون باز ترین حالت هاش 5 تومن هستش
خوب خدا رو شکر..خواهش میکنم
شاد باشید![]()
بكاپ گيريش كمتر از يك دقيقه طول ميكشه ... ببين يه مشكل ديگه هم هست .. فريموري كه رو گوشي من نصب شده مربوط به k800 ميشه نه w850 !!! حتي فار هم اونو k800 ميشناسه و حتي وقتي با فارهم بكاپ ميگيرم بازم 0 كيلوبايته !
من 3 بار كل برنامه رو از اول اجرا كردم و فايل txt هم ساختم ولي جواب نداد
حالا يه سوال..من فايل main و fs رو دارم .... چطوري و با چي فلش كنم؟ XS كه نتونست ... با اين برنامه ميشه گوشي رو فلش كرد؟ ( ميخوام فريمورش رو تغيير بدم به w850 تا بببينم درست ميشه يا نه )
مرسي
عزیزم پست اول پس چیه؟اموزش فلش رو دادم دیگهاسم تاپیک هم که فلش در 400 ثانیه هست دیگه
ببین من اخر نفهمیدم گوشی شما چیهکا 800 چه ربطی به دبلیو 850 داره؟دارم فیزیک میخونم مخم دیگه نمیکشه
اره شما دوست داری فلش کن..خیلی سادست...راستی گوشیت حتما سریال اصل باشه ها![]()
گوشي من w850 هست كه FAR اونو به عنوان k800 ميشناسه - حتي فريموري كه روش نصبه به k800 مربوط ميشه نه w850
سريال اصليه
اينم كل بكاپ fs كه با اين برنامه گرفتم ...ببين نظرت چيه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید منظورم همون cid 52 بود
میشه منو عوض کرد
تو سایت موبایلستان مسعود جان یه پچ نوشته که مشکل Please wait رو حل میکنه.
آره با ورژن جدید 1.7 میشه .
میتونی منو بذاری،ظرفیت پیام و صداشم زیادکنی.
اقا
کسی نبود کهssw برای w550 بزاره و چجوری فایل ریستور درست کنیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)