راستش من از قوانین جدید اطلاعی ندارم.شما به حرف من و امثال من گوش نکنیدومستقیم برید نظام وظیفه سوال کنید.چون خیلی حساسه و من اینجا بگم میشه یا نمیشه خدای نکرده فردا ببرنتون سربازی کلی مشکل سازه.پس یه کم حساسیت به خرج دهید.
راستش من از قوانین جدید اطلاعی ندارم.شما به حرف من و امثال من گوش نکنیدومستقیم برید نظام وظیفه سوال کنید.چون خیلی حساسه و من اینجا بگم میشه یا نمیشه خدای نکرده فردا ببرنتون سربازی کلی مشکل سازه.پس یه کم حساسیت به خرج دهید.
Last edited by ebi66_boukan; 08-08-2009 at 09:27.
دفترچه ی اماده به خدمت
اگه به موقع نفرستی غیبت میخوری
این دفترچه رو باید از ادارات پست تهیه کنی و فرمهای توی اونو پر کنی و ببری اداره پست تا بفرستن به نظام وظیفه
موقش کی هست؟
سایت ناجا هم که چند روزه داون هست.از 118 هم تلفنشون رو گرفتم زنگ زدم گفتن با تهران تماس بگیر.تهرانم
که جواب نمیده.
ديگه اداره پستي نيست شما مي ريد پليس + 10 دفترچه را ميگيري بعد از پركردن همون برات ثبت مي كنن من خودم 1 ماه پيش براي معافيت اقدام كردمدفترچه ی اماده به خدمت
اگه به موقع نفرستی غیبت میخوری
این دفترچه رو باید از ادارات پست تهیه کنی و فرمهای توی اونو پر کنی و ببری اداره پست تا بفرستن به نظام وظیفه
دوستان سلام
نه من برای معافیت پزشکی اقدام کردم و 2 هفته دیگه تازه باید برم کمیسیون پزشکیسلا
مگه دفترچه خدمت رو نفرستادی که تاریخ اعزامت بعد کنکور بیاد؟>
مثل من که تاریخ اعزامم 18 مهر هست
اگه اونو ببری مشکلی نیست
منظورشونم همینه
یعنی وضعیت خدمتت باید مشخص باشه
واسه همین در اون مورد اقدامی نکردم
حالا همه چیز گیر اینه که کمیسیون رد کنه یا نه
اگه رد کنه چون غیبت شاملم میشه دانشگاه هم هیچ
اگه رد نکنه که به معافیت رسیدم و دانشگاه هم گیر نمیده
خودم میدونم مشکللی ندارم ولی میترسم کمیسیون گیر بده
برام دعا کنید
علی علی
Last edited by seyyedi; 08-08-2009 at 14:16.
امیدوارم کارت درست بشه و معاف بشینه من برای معافیت پزشکی اقدام کردم و 2 هفته دیگه تازه باید برم کمیسیون پزشکی
واسه همین در اون مورد اقدامی نکردم
حالا همه چیز گیر اینه که کمیسیون رد کنه یا نه
اگه رد کنه چون غیبت شاملم میشه دانشگاه هم هیچ
اگه رد نکنه که به معافیت رسیدم و دانشگاه هم گیر نمیده
خودم میدونم مشکللی ندارم ولی میترسم کمیسیون گیر بده
برام دعا کنید
علی علی
در این مورد نمیدونم دانشگاه گیر میدن یا نه چون به هر حال شما اقدام کردی واسه معافیت
از خودشون بپرسی خیلی بهتره
معاف شدی شیرینی ما یادت نره![]()
کسی نبود جواب بده؟
دوستان سلام
کنکور 88 واسه ما 68 ها مشکل وجود داشت که برای رفع اون هم باید دفترچه آماده به خدمت پر میکردیم میفرستادیم تا اعزام عقب بیفته و 69 ها هیچ کاری نداشتن و راحت بودنکسی نبود جواب بده؟
کنکور 89 هم این مشکل قاعدتا باید واسه 69 ها باشه نه 70
حالا شما وقتی دفترچه ثبت نام اومد اون جا توضیح میده چیکار کنین
اگه گفته برگه اعزام به خدمت بدون مهر غیبت بگیرین برین دنبال همین کاری که امسال 68 ها کردن
اگه نه خیالت راحت باشه
علی علی
سلام دوستان با عرض سلام من میخواستم در هند نحصیل کنم اما اولش میخوام برم یه دوری هند بزنم ببینم چه جوری هاست و همه چیز رو با چشم خود بررسی کنم بعد برم اما ازانجا که من کارت پایان خدمت ندارم میخواستم بدونم میشه وثیقه چیزی بزارم برم بدون پابان خدمت ؟ قاننونش چیه
فک کنم این قانون معافیت 2 برادری امروز بررسی میشه.هر کس اطلاع داشت که تصویب شده لطف کنه بگه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)