تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 509 از 942 اولاول ... 9409459499505506507508509510511512513519559609 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,081 به 5,090 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

داره خودمونی میشه A M I R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام آقا شاهین
    من تو فعال کردن این طرح طلایی مشکل دارم... تا حالا دو بار با 130 تماس گرفتم و طبق دستورالعملی که میگه طرح طلایی را فعال کردم که هر دوبار گفت وقتی فعال شد برای شما تا 24 ساعت اس ام اس تأیید فعال سازیش میاد که فعلاً بعد از بیشتر از دو روز هنوز نیومده...اینم بگم که سیم کارت من بنا بود که 50000 تومن اعتبار توش باشه که وقتی گرفتمش، کد ستاره 130 ستاره 1 مربع را که می فرستادم می گفت بالانس شما 0، ولی امروز که این کد را فرستادم نوشته بود بالانس شما 350455 ریال. حالا اینکه 15 تومن از 50 تومن کم کرده یعنی قطعاً فعال شده؟ روشی هست که نشون بده الأن از چه طرحی یا چه تعرفه ای دارم استفاده می کنم؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه TempesT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

13

با سلام
    من از طریق اینترنت ثبت نام کردم و اینطور که به ما گفتند 20 روز بعد از واریز پول سیم کارت به دستتون می رسه من الان 21 روزه که صبر کردم و حدودا 10 دقیقه ی دیگه میشه 22 روز ولی به گفته ی دوست عزیزمون TempesT اگه اشتباه ننوشته باشم به دست دوستانشون در تبریز رسیده و باید به زودی به دست من هم برسه. پس نتیجه شد بین 20 تا 25 روز که کاملا به پست بستگی داره.
    و برای 50 هزار تومان هم خوشبختانه تا 20 شهریور تمدید شده (البته من هنوز در مورد شماره طلائی خودم شک دارم که شامل شده یا نه)
    خلاصه ایرانسل کاملا مطمئنه . دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره
    با تشکر
    بچه ها توجه کنین دوستهای من که حدود 15 - 20 روز قبل ثبت نام کرده بودن امروز 2 ناشونم رفتن از پست مرکزیه تبریز سیم کارت شماره طلاییشون رو تحوبل گرفتن .

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

11

اگه حالشو داشتین جواب بدین
    چون من اطرافم کسی رو ندارم که ایرانسل داشته باشه
    گفتم اینجا بپرسم
    مال ما که وصله اما اگه مال شما قطعه بزودی درست میشه.

سلام آقا شاهین
    من تو فعال کردن این طرح طلایی مشکل دارم... تا حالا دو بار با 130 تماس گرفتم و طبق دستورالعملی که میگه طرح طلایی را فعال کردم که هر دوبار گفت وقتی فعال شد برای شما تا 24 ساعت اس ام اس تأیید فعال سازیش میاد که فعلاً بعد از بیشتر از دو روز هنوز نیومده...اینم بگم که سیم کارت من بنا بود که 50000 تومن اعتبار توش باشه که وقتی گرفتمش، کد ستاره 130 ستاره 1 مربع را که می فرستادم می گفت بالانس شما 0، ولی امروز که این کد را فرستادم نوشته بود بالانس شما 350455 ریال. حالا اینکه 15 تومن از 50 تومن کم کرده یعنی قطعاً فعال شده؟ روشی هست که نشون بده الأن از چه طرحی یا چه تعرفه ای دارم استفاده می کنم؟؟؟
    یه sms به خودت بده ببین پول میندازه یا از GPRS استفاده کن ببین پول میندازه یا نه.E-care هم میتونی ببینی مطمئن شی.

داره خودمونی میشه sha2ow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    neverland

پيش فرض

یه سوال دارم:
    آیا میشه کد پیشتازه سیم کارت را (همون 10 رقمی ) توی این سایت زد ؟ اصلا این سایت درست حسابی هست یا نه؟ چون من هرچی تا حالا صبر کردم به خاطر این سایت بوده و وقتی کد را می زنم میگه هیچ دفتر پستی پذیرش مرسوله را گزارش نکرده.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یه نکته ی دیگه من توی شهرستانم و فقط به دفتر مرکزی شهرستان خودمون سر زدم. به دفتر استان که نباید مراجعه کرد؟؟؟؟
    من سیم کارتم را می خوام!!!!!!!!

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

ولی دوستان نمیدونم چرا برام پیغام دلیوری فقط تو پوشه‌ی Report میاد...

آخه قبلا همیشه یه کادری باز میشد و میگفت
    delivered:

ولی الان این کادر دیگه ظاهر نمیشه.....

چه کار کنم که دوباره این کادر ظاهر بشه؟

گوشیمم 6600 هست
    کسی از دوستان نمیدونه مشکل از کجاس؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه azh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اگه حالشو داشتین جواب بدین
    چون من اطرافم کسی رو ندارم که ایرانسل داشته باشه
    گفتم اینجا بپرسم
    عزيز من در برخي از مناطق كه شاهين جان مي گفت مشهد اس ام اس نمي فرسته...مال من هم همين جوري بود دو روز بعد درست شد بعد بعضي ديگه دوستام اس ام اس شون قطع شد گويا بايد فقط صبر كني

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

کسی از دوستان نمیدونه مشکل از کجاس؟
    مهدی جون فکر کنم اشکال از گوشیت باشه چون این مورد دیگه ربطی به اپراتور ها نداره ربط به سیستم گوشی داره.دلیور منم فعال شد !

اگه نباشه جاش خالی می مونه hassan_magic2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

13

سلام آقا شاهین
    وايييييييييي برات متاسفم امير جان
    اين 350455 پول قبضته نه باقي 50 هزار تومان چون تو دو بار طرح طلايي رو فعال كردي برا همين 30 هزار تومان از 50 تومان كم كرده
    چون وقتي #1*130* رو ميزني مينويسه : بدهي شما ..... ريال حالا برا تو زده 350455

نبايد دو بار ميزدي همون بار اول كه 15 هزار تومان اومد رو حسابت بايد منتظر ميموندي يا زنگ ميزدي 130
    حالا اشكالي نداره زنگ بزن 130 پيگيري كن انشالله به نتيجه ميرسي
    مال منم وقتي ميخواستم طرح طلايي رو فعال كنم ميگفت بعدا بزن من بالاي 10 بار اون كد رو زدم شانس اورودم هر بار برام 15 تومان ننداخت
    البته ببخشيد به جاي اقا شاهين جواب دادم خواستم كار اين بنده خدا راه بيفته و بره پيگيري كنه

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

مهدی جون فکر کنم اشکال از گوشیت باشه چون این مورد دیگه ربطی به اپراتور ها نداره ربط به سیستم گوشی داره.دلیور منم فعال شد !
    وحید جان منم که نگفتم مشکل از اپراتوره که؟؟

بدون شک مشکل از گوشیمه.....

میخواستم بدونم چطوری درستش کنم؟

آخر فروم باز meshkiposh2200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Nesfe Jahan

پيش فرض

1016 شهر تو 13سال کجا !!!
    248 شهر تو 1سال کجا !!!
    اره خب اینم هست ولی لااقل روی دست تالیا را بیاره که اخرین اگهی که ازش دیدم نوشته بود 295 شهر!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •