تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 509 از 752 اولاول ... 9409459499505506507508509510511512513519559609 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,081 به 5,090 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

اگه نباشه جاش خالی می مونه shabgard1373's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا رضا بی زحمت یه دستی هم به سر ما بکش
    این هدفونو با k77 یه مقایسه بکن (البته اگه زحمت نمیشه و حوصله داری)
    بگ. کدومش بهتره
    خودم موندم بین این 2 تا
    کد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با تشکر

جواب rezaomido:

آقایی شما
    متاسفانه از این برند تا به حال هدفونی نداشتم و نمی تونم مقایسه کنم و از روی مشخصات هم نمی شه نظر داد اما از نظر کسایی که این هدفون رو داشتند می شه متوجه شد که حداقل یک برتری نسبت به K77 داره و اون اینکه استفاده ازش راحته هر چند این نظر کلی هست و به شخصه تجربه نکردم اما از نظر کیفیت صدا به نظرم K77 بهتر باشه هر چند که مدل انتخابی شما هم کیفیت خوبی داره اما چقدر نمی دونم ولی این هدفون:
    بیس => کمی ضعیف
    مید => در ولوم های کم ضعیف شنیده می شه
    های => کمی تیز
    Soundstage => که اتفاقآ برای متال پرستی مثل شما خیلی خیلی مهمه چون اغلب تراکهای رکورد لایو از این سبک دارید ، خیلی بسته هست
    شما هم موفق باشید.
    Last edited by shabgard1373; 20-12-2011 at 20:31.

2. این کاربر از shabgard1373 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه چیز دیگه
    من داشتم توی سایت چاره یه چرخی میزدم بعد چشمم به این افتاد
    کد:
    خیلی برام عجیبه چون مشخصات کلفتی داره 11000 تومن؟؟؟؟؟!!!!!!
    یعنی این ای کی جی سنهایزر و.... پول مارکشونو میگیرن یا پارامتری هست که من نمیدونم
    این با این مشخصات مثلا از akg k77 بهتره؟؟؟؟؟!!!!!!!! (چون رو کاغذ که من اینو میبینم)

داره خودمونی میشه gachsaran.karmandi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Gachsaran

پيش فرض

سلام.خسته نباشید.
    میبخشید من یه هدفون میخوام تا قیمته 60.70 تومن.
    برایه موسیقی گوش دادن با گوشیه آیفون و ام پی فور i river میخوام.بیشتر هم سبکه پاپ و رپ گوش میدم.
    میخوام سایزش هم تا جایه ممکن کوچیک باشه.
    ممنون میشم چند مدل بهم راهنمایی کنید و میخوام توو ایران موجود باشه

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با تشکر از شما ،

این مدل های AKG 420- و AKG 518 چطور هستند ؟
    خواهش می کنم

مدلهای خوبی هستند اما نه به خوبی مدل K77 که پیشنهاد شد

شما هم موفق باشید.

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از اونجایی که کالای تقلبی زیاده
    نمایندگی akg که مطمئن باشه و قیمت های مناسبی هم داشته باشه سراغ دارید؟؟؟؟
    ایا میشه در اونجا تست کرد هدفون هارو؟؟؟
    و k99 قیمت دقیقشو کسی داره من شنیدم از 70 تا 85 هست محدوده قیمتاش
    آقا رضا این k99 رو که گفته شد برای تهویه بعد از 1 ساعت باید برداشت یعنی لاله گوش رو اذیت میکنه یا فقط گوش رو گرم میکنه؟؟
    البته من لاله گوشم بزرگ نیست و کاملا استاندارده

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    دنبال تراک های با کیفیت میگشتم به یه سری فایل های audio جالب بر خوردم که بنظرم خیلی جالب و سرگرم کننده اومد.البته برای بعضی ها شاید قدیمی باشه ولی یه بار شنیدنشون خالی از لطف نیست.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بهشون میگن holophonic.
    راستی اقا رضا با این تراک ها soundstage خیلی گسترده و باز هستش .اینها اقراق شدن یا میشه با همین فایل ها soundstage رو برای یک هدفون محاسبه کرد؟ چون برای بعضی از افکتها soundstage حداقل به بیش از 6 متر هم میرسه.
    سلام به شما

مرسی بابت لینکها

با این جور تراکها که درسته همه چیز به نفع هدفون هست اما مشکل اصلی اینجاست که این روش رکورد که binaural recording شناخته می شه به صورت حرفه ای ازش استفاده نمی شه و اتفاقآ اگه این روش برای رکورد انجام بشه هدفون بسیار سرتر از اسپیکر خواهد شد و در حقیقت چیز خیلی پیچیده ای هم نیست چون به جای اینکه دو میکروفون یا یکی برای صدا بردای استفاده کنند در حقیقت از دو میکروفون که دقیقآ هم زاویه و هم فاصله با گوش انسان و در کنار هم قرار گرفتند استفاده می کنند و صدای رکورد شده بدون اینکه از نظر فضایی دخل و تصرفی در اون انجام بشه ضبط می شه حالا چه اتفاقی برای مایی که از هدفون استفاده میکنیم می افته؟
    اگه دقت کردید گفته شد که دقیقآ میکروفون ها در این شیوه ضبط با همون زاویه و همون فاصله ای که گوش انسان صداها رو دریافت می کنه اینها هم دریافت میکنند و حالا اتفاق اصلی اینجا می افته که هدفون دقیقآ جایی درایورهاش قرار داره که دقیقآ همونجای قبلی میکروفون ها بوده یعنی در کنار گوش یعنی همون چیزی که توسط میکروفون در همون نقطه دریافت شد در همون نقطه هنگام پخش توسط هدفون دوباره تولید می شه و این باعث می شه که ما صدا رو دقیقآ با همون فاصله ای که منبع صدا از میکروفون داشته بشنویم و این می شه یه Soundstage طبیعی نه باز نه بسته(فعۀا با Soundstage هدفون کاری نداریم)
    در حالیکه این روش بسیار ساده به نظر میرسه اما بسیار مشکل پیاده سازی میشه که هیچ صدا برداری از این روش با میل و خودخواسته استفاده نمی کنه چون:
    1. این روش به خاطر دریافت هر نوع صدای غیر قابل حذف خیلی جاها استفاده نمی شه
    2. عدم کنترل دقیق صدای دریافتی
    3. میکس بسیار مشکل این روش صدابرداری
    4. مستر بسیار سخت و عذاب آور این نوع صدا بردای چون اون حجم صدایی که انتظار هست به سختی دریافت می شه
    5. اینکه اصلآ هدفون توی دنیای حرفه ای حساب نمیشه که بخان براش رکورد -> میکس - > مستر رو انجام بدن (:
    6. خیلی چیزای دیگه که الان یادم نیست چون فکر کنم همین هم کافی باشه

به هر حال این روش رکورد درسته که توی هدفون نتیجه عالی میده اما اگه توی اسپیکر این تراک رو گوش کنید صدا افتزاح و بی روح هست مثل همون تفاوتی که الان شما یک تراک مستر شده برای اسپیکر رو با هدفون گوش دادید و حال یک تراک با این روش مخصوص برای هدفون رو با هدفون

از این دست تراکها به سختی می شه پیدا کرد و همشون جنبه تفریحی و یا تجربی برای صدابردارها بوده نه یک کار حرفه ای چون قرار هم نیست با کلی هزینه بیان و یک تراک رو از صفر شروع کنند تا آخر و نتیجه اون بشه:
    این تراک برای هدفون بهینه شده هست و لطفا با اسپیکر استفاده نکنید(:

Soundstage تحت تاثیر افکتهای مختلف هست ولی سنجش دقیق اون تقریبآ امکان پذیر نیست و همه نتایج تقریبی و نزدیک هستند هر چند که چه فایده ای داره که بدونیم Soundstage یک هدفون 20 سانت بیشتر از اون یکی هست؟

بهتره که از صدایی که می شنویم لذت ببریم و خودمون رو زیاد درگیر این آمار نه چندان کاربردی نکنیم البته منظورم با اون هدفون عزیز شماست که مسابقه ای در کار نیست که باید به اون نقطه رسید مگر نه چیزی کم داره و اگه از اون جلوتر رفت برنده شدیم از صدای هدفونتون لذت ببرید چون به زودی مدلهای بهتری ساخته خواهند شد

شما هم موفق باشید

8. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

والا منم اعصابم به اندازه کافی ریخته بهم هدفون انتخاب میکنیم از اونور مثل ادم نمیتونیم ازش استفاده کنیم !!!
    مسلما ارزش نداره - کلا من امپ میتونم از خارج ردیف کنم ولی نمیدونم اصلا چه امپی مناسب هست برای این سری
    از هدفون ها و تا چه حدی جواب میده؟
    کلا تو برندها تو بازار جهانی چقدر باید هزینه کرد برای امپ برای همچین هدفونی ؟ شماهم که با صدای هدفون های
    سن هایزر اشنایی دارید .
    کلا داستانی شده هدفون میگیریم رو دستمون میمونه نمیدونیم چیکار کنیم بدون امپ.
    چندتا سوال رو شما جواب بدید حله این که ناراحتی نداره (:
    1. بودجه برای آمپ و هدفون چقدره منظورم جدا جداست؟
    2. صدای سرد دوست دارید یا گرم؟
    3. سورستون چی هست منظورم پلیرتون و تراکهایی که دارید چه سبکی هستند؟
    4. کاربردتون چی هست منظورم پرتابل یا توی خونه هست؟ (البته شاید این کمی خنده دار باشه اما هستند کسایی که LCD-2 رو پرتابل کردند)
    5. بعدآ می خاید هدفون بهتری داشته باشید و اگه جوابتون مثبته فکر میکنید در چه محدوده قیمتی می تونید دوباره خرید کنید؟

در آخر آمپ برند خاصی نداره اما هر برند هم که هست فقط چند مدل اون هم بسیا ر محدود و معمولآ چند دونه بیشتر تولید نمی کنه و بعضی از مدلها هم پیش خرید باید بشن یعنی اصلآ موجود نیستند و باید سفارش ساخت بدید

شما هم موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

یه چیز دیگه
    من داشتم توی سایت چاره یه چرخی میزدم بعد چشمم به این افتاد
    کد:
    خیلی برام عجیبه چون مشخصات کلفتی داره 11000 تومن؟؟؟؟؟!!!!!!
    یعنی این ای کی جی سنهایزر و.... پول مارکشونو میگیرن یا پارامتری هست که من نمیدونم
    این با این مشخصات مثلا از akg k77 بهتره؟؟؟؟؟!!!!!!!! (چون رو کاغذ که من اینو میبینم)
    اینکه برندها پول اسمشون رو می خاستن بگیرن که هیچ دیگه پوست از کله ما کنده شده بود و می شد حکایت اسپیکر (:

به هر حال خوشبختانه اون برندهایی که سراغ دارم و می شناسم چنین کاری نمی کنند و هستند برندهایی زیادی که هم مئل ارزون قیمت و هم گرون قیمت دارند به هر حال دارن تجارت می کنند و قیمت هر هدفون رو سوای از کیفیت صدا و ساخت کمی هم با توجه به رقبای دیگه خودشون ، انتخاب می کنند ولی ممکنه یک هدفون مثلآ 400 تومنی 300 تومن بیشتر ارزش صوتی نداشته باشه یا مثلآ یه هدفون 3 میلیونی 2 میلیون ولی این قیاس نسبی هست یعنی این این هدفون از هر نظر یا نظر خاصی مثل فقط کیفیت صدا و یا کیفیت ساخت با مدل مشابه مقایسه می شه و از نظر اختلاف قیمت براورد قیمت واقعی (نظر شخصی) می شه هر چند که مطمئنن اون شرکت حاظر نخواهد شد به این قیمت من دراوردی هدفون بفروشه (:

حتی AKG K44 از این بهتره هر چند نمی دونم صداش چطوره اما ظاهرش یه همچین چیزی بهمون میگه (:

شما هم موفق باشید.

---------- Post added at 01:55 AM ---------- Previous post was at 01:51 AM ----------

سلام.خسته نباشید.
    میبخشید من یه هدفون میخوام تا قیمته 60.70 تومن.
    برایه موسیقی گوش دادن با گوشیه آیفون و ام پی فور i river میخوام.بیشتر هم سبکه پاپ و رپ گوش میدم.
    میخوام سایزش هم تا جایه ممکن کوچیک باشه.
    ممنون میشم چند مدل بهم راهنمایی کنید و میخوام توو ایران موجود باشه
    سلام به شما

متاسفانه مدل مناسبی سراغ ندارم اما یه نگاهی به Panasonic RP-HJE350 هر چند که به شخصه تست نکردم اما کسایی که داشتن از نسبت کیفیت به قیمتش راضی بودند

شما هم موفق باشید.

11. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

از اونجایی که کالای تقلبی زیاده
    نمایندگی akg که مطمئن باشه و قیمت های مناسبی هم داشته باشه سراغ دارید؟؟؟؟
    ایا میشه در اونجا تست کرد هدفون هارو؟؟؟
    و k99 قیمت دقیقشو کسی داره من شنیدم از 70 تا 85 هست محدوده قیمتاش
    آقا رضا این k99 رو که گفته شد برای تهویه بعد از 1 ساعت باید برداشت یعنی لاله گوش رو اذیت میکنه یا فقط گوش رو گرم میکنه؟؟
    البته من لاله گوشم بزرگ نیست و کاملا استاندارده
    نمایندگی های برندهای مختلف توی این تاپیک هست:
    کد:
    درسته قیمت این مدل بسیار متفاوته و علتش رو دقیقآ نمی دونم به هر حال قیمت گرونتر مساوی با اصلی نیست و در خرید دقت کنید هر چند که تفاوت کیفیت صدا بین اصلی و تقلبی هست اما نه بسیار زیاد

درسته باید بعد از هر چند وقتی این رو از روی گوش بردارید چون پدهاش روکش پارچه ای اما از جنس با درصد پلاستیک بالا داره و اینکه فشار نسبتآ زیاد Cup مزید بر علت و اگه اون پد رو بتونید عوض کنید مشکلی از این بابت با هدفون نخواهید داشت

شما هم موفق باشید.

13. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان 2 3 تا هدفون معرفی کنین تو رنج 60 تومن

1-اینکه صدارو نده بیرون
    2-اینکه به درد سبکای هیپ هاپو پاپ بخوره
    3-بیس خوبی داشته باشه البته با کیغیت خوب

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •