رقم اول سری گرافیک هست.
یعنی 710 از 635 جدیدتر هستش اما ضعیفتره.چون دو رقم آخرش 10 هست اما دو رقم آخر گرافیک 635 ، عدد 35 هست.و 10 از 35 کمتر هست.
اختلافشون نسبتا زیاده.من گرافیکم 540 هستش ولی بدون شک از 710 شما قوی تره.
رقم اول سری گرافیک هست.
یعنی 710 از 635 جدیدتر هستش اما ضعیفتره.چون دو رقم آخرش 10 هست اما دو رقم آخر گرافیک 635 ، عدد 35 هست.و 10 از 35 کمتر هست.
اختلافشون نسبتا زیاده.من گرافیکم 540 هستش ولی بدون شک از 710 شما قوی تره.
دوستان این قضیه داغ کردن چقدر جدیه؟
لطفا یه گزارش از دمای قطعات درحالت عادی و در حالت کار سنگین قرار بدین. مخصوصا با کانفیگ i5 و GT 740 اگه دارین که خیلی خوب میشه بزارین.
دوستان من امروز این لپ تابو خریدم. درایورا رو از سایت خودش دانلود کردم . بعد از اینکه درایورارو نصب کردم بعد از ریست کردن صفحه نمایش من پرپر میزد طوری که هیچی دیده نمیشد . یه چند بار ریست کردم درست شد. اما بعد از چند بار ریست کردن بار دیگه به این مشکل خوردم که با چند بار روشن و خاموش کردن این مشکل برطرف شد . دوستان کسی به این مشکل خورد تا حالا؟ اینم بگم همه درایورا رو نصب کردم بعد ریست کردم
Last edited by TeRMiNaT00o00R; 10-11-2013 at 00:10.
دوست عزیز منظورتونو نفهمیدم یعنی صفحه نمایش چشمک زن بود ؟ ؟ ؟
اگر اینطوره ، این نشونه خوبی نیست و در موارد مشابه نشاندهنده سوختگی یکی از قطعات بورد بوده . به نظر من لپ تاپ رو به یه خدمات کامپیوتری نشون بدین تست کنن (( امیدوارم مشکل نرم افزاری باشه ))
بله دقیقآ به حالت چشمک زن در میومد
.حتی آرم لنو رو هم نشون نمیداد اما وقتی وقتی کلید رو میزدم چند ثانیه صفحه لاگین ویندوزو نشون میداد . بعد از چند بار روشنو خاموش درست میشد. اگه مشکل از سخت افزار میبود خوب باید این حالت ادامه پیدا میکرد !
نمیدونم مشکل از کجا بود
Last edited by TeRMiNaT00o00R; 10-11-2013 at 19:47.
در حالت استفاده ی معمولی (وبگردی -پخش موزیک و ...) دما مابین 45 تا 49 نوسان میکنه و در حالت فول لود cpu و gpu (هر دو 100%) با نرم افزار AIDA64 دمای سی پی یو مابین 78و 84 نوسان داشت و دمای گرافیک هم بیشتر از 75 نشد . این در حالی که با بازی بایوشاک :بی نهایت دمای سی پی یو بیشتر از 78 نشد و دمای گرافیک هم کمتر از 70 درجه رو نشون میداد . البته دماها در حالت فول لود بالا هست و با یک کولپد مشکل برطرف میشه .
رفتم Z500 بخرم، ولی متاسفانه، فروشنده من رو به شک انداخت
البته حرفش هم صحیح بود
به من لپ تاپ thinkpad E531 رو معرفی کرد، که به نظر میرسه مزیتهایی نسبت به Z500 داره
آیا از دوستان، کسی هست که من رو در این زمینه راهنمایی کنه؟
شما این لپ تاپو دست کم گرفتی؟؟؟
بله،اونم با آخرین درجه گرافیک...
من اجرا کردم
با تنظیمات گرافیکی ultra بدون کوچکترین لگ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)