تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 509 از 720 اولاول ... 9409459499505506507508509510511512513519559609 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,081 به 5,090 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

پروفشنال ali gamma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اينا كه وحشتناك بالاس! اگه با درهم دولتي حساب كني فك كنم ارزونتر بشه! دو ميليون و نيم برا يه تلويزيون چهل و دو اينچ!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

درود
    دوستان من st30m 42 اینچ دارم تصویر توی شبکه های hd عالیه ولی کانال های sd چندان تعریفی نداره اوایل فکر می کردم از ر سی ور هست چند مدل عوض کردم ولی تفاوتی نداشتند
    مشکل عمده هم اینه که نور و درخشندگی تصویر مخصوصاً توی صورت افراد و مجری ها زیاده به نظر میاد یه لامپ توی صورت مجری روشن شده یا خیلی زیاد پنکیک استفاده کرده انعکاس یه نور شدید توی صورت گوینده دیده میشه
    مد تصویر هم از نرمال با کنتراست 75 براینتس 48 و رنگ 45 استفاده می کنم بقیه موارد رو هم همون دیفالت گذاشتم
    البته تنظیمات و بقیه مدها رو هم تست کردم ولی بهترین همین بود

از دوستان کسی می تونه بهترین تنظیم (مخصوصاً اون گزینه های پایین ) رو برای کانال های sd بزاره
    با تشکرو سپاس فراوان
    دارم کم کم شک می کنم که پستم نامرئی هست و کسی نمی بینه

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

عزیز جان گامای تصویرو دستکاری کن درست میشه گاما رو از روی حالت s.curve در بیار به زار روی 2.2 به خدا اگه به خودتون یکم زحمت بدین چندتا صفحه از این تاپیکو بخونید یه 10-15 باری در مورد تنظیمای گامای تصویر تو این تاپیک صحبت شده حالا من دارم کم کم شک میکنم نکنه پستای قبلی تو تاپیک نامرئی بودن.یه چیزی خیلی جالبه دقت کردین هر وقت این تاپیک vt30 /st30 جون میگیره یه یوزر تازه ثبت نام کرده که تعدا د پستاش به 10 تا نرسیده میاد یه ترولی میکنه؟

4. 2 کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    دزفول

پيش فرض

دوست عزیز یکی ازنکات اصلی تلویزیونهای پلاسما اشباع بالاتررنگها و کنتراست بهتر اونهاست اون هم در یک چنین مدلی ، حتی زیر نور زیاد مغازه وبا سورس یکسان وقتی داشتم vt30 و st30 رو با ال ای دی های پاناسونیک مقایسه میکردم باز هم برتری با پلاسما ها بود و از لحاظ کنتراست و دیدن جزئیات به وضوح میشد پرزهای میوه کیوی رو در پلاسماها دید ولی در ال ای دی ها پرزها حالت مات و محو شده داشتند .

در مورد روشنائی فروشگاه فقط کافی بود از فروشنده میخواستید تا لامپهای مغازه رو خاموش کنه و فقط چند لامپ در حد روشنائی خونه رو روشن بزاره ، اونوقت خودتون می دیدید که تصویر ال ای دی ها به یکباره کیفیت خودشون رو از دست میدند وحالت شسته شده پیدا میکنند و کنتراستشون بسیار پائین میاد و این مورد یکی از اصلی ترین مشکلاتی هستش که اکثر خریداران ال ای دی در منزل با اون مواجه میشند و در مقابل تصویر پلاسما ها تغئیری نمیکنه و بهتر هم میشه .
    در مورد اون فیش هم به راحتی میتونستید از فروشنده بخواین که فیش رو عوض کنه چون مطمئنا تو یه مغازه لوازم صوتی و تصویری چندین و چند فیش وجود داره و در اون صورت به راحتی میتونستید متوجه بشید که اشکال از فیش هست ویا از تی وی .
    در هر دو مورد حق با شماست منم دوبار گفتم ولی گفت نمیتونم فعلا گرفتارم منم پیگیر نشدم آخه عجله هم داشتیم و اومدیم

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

42ST50 با عوارض گمرکی و سود و هزینه گارانتی و غیره فک نکنم کمتر از 3.5 برا خود شرکت وارد کننده تموم شه.
    البته در صورت افزایش قیمت ارز همین 3.5 هم بعیده.
    Last edited by parham511; 07-06-2012 at 20:11.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

عزیز جان گامای تصویرو دستکاری کن درست میشه گاما رو از روی حالت s.curve در بیار به زار روی 2.2 به خدا اگه به خودتون یکم زحمت بدین چندتا صفحه از این تاپیکو بخونید یه 10-15 باری در مورد تنظیمای گامای تصویر تو این تاپیک صحبت شده حالا من دارم کم کم شک میکنم نکنه پستای قبلی تو تاپیک نامرئی بودن.یه چیزی خیلی جالبه دقت کردین هر وقت این تاپیک vt30 /st30 جون میگیره یه یوزر تازه ثبت نام کرده که تعدا د پستاش به 10 تا نرسیده میاد یه ترولی میکنه؟
    درود
    تی وی من st30m هست توی تنظیمات چیزی به نام گاما نمی بینم که از حالت s.curve به 2.2 تغییرش بدم
    در ضمن چند وقته یه برفک ریز روی تصویر ( hdmi -av- sd card) اومده که البته فقط از فاصله ی نزدیک مشخصه
    بدجوری اعصابم رو خرد کرده میشه بفرمائید چی کارش کنم ؟
    با سپاس از شما

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    همین جهنم

پيش فرض

در هند که برخلاف امارات مالیات فروش و ... هم میگیرن 50GT50 نزدیک قیمت جهانی فروخته میشه،هند هم تازه محصولات 2012 را آورده و با سه عینک و سه سال وارانتی حدود 2100 دلار عرضه شده.
    قیمت امارات الان پرته و به زودی به قیمتهای جهانی نزدیک میشه.

9. 3 کاربر از brilliant1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوست عزیز در قسمت تنظیمات گزینه تنظیمات پیشرفته ویا همون Advanced Setting رو پیدا کن وبروی اون کلیک کن ، پس از ورود دومین گزینه گاما هستش و اگه از 2.2 راضی نبودی میتونی روی 2 بزاری ، اگه درجه رنگ رو هم روی40 بزاری و کنتراست رو هم اگه شد روی 70 بزار تصویر یه مقدار متعادل تر میشه ولی در کل نمیتونی توقع داشته باشی که تصاویر sd به مانند تصاویر hd با کیفیت باشه و تنظیمات خاصی برای تصاویر sd وجود نداره و بیشتر سلیقه ای هستش .

11. این کاربر از sameti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

خیلی با گاما ور رفتم. نتیجه: برای داشتن جزئیات بیشتر بخصوص تو صحنه های تاریک روی 1.8 باید باشه. گزینه های دیگش جزئیات رو خراب می کنند.

13. 3 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

درود
    با عرض معذرت از دوستان
    توی advance setting تی وی من فقط این گزینه ها هست :
    Intelligent frame creation که مقادیر off - mid - max رو داره
    resolution enhancer هست که مقادیر off - mid - max رو داره
    side panel که مقادیر off - low -mid- high رو داره
    16:9 overscan که مقادیر off - on رو داره
    pixel orbiter که گزینه های auto و on رو داره

آیا این برفک ریز روی تصویر هست که از فاصله ی نزدیک مشخصه طبیعی هست ؟
    تی وی شما هم همینطوره ؟
    با سپاس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •