اينا كه وحشتناك بالاس! اگه با درهم دولتي حساب كني فك كنم ارزونتر بشه! دو ميليون و نيم برا يه تلويزيون چهل و دو اينچ!!!!
اينا كه وحشتناك بالاس! اگه با درهم دولتي حساب كني فك كنم ارزونتر بشه! دو ميليون و نيم برا يه تلويزيون چهل و دو اينچ!!!!
دارم کم کم شک می کنم که پستم نامرئی هست و کسی نمی بینه
عزیز جان گامای تصویرو دستکاری کن درست میشه گاما رو از روی حالت s.curve در بیار به زار روی 2.2 به خدا اگه به خودتون یکم زحمت بدین چندتا صفحه از این تاپیکو بخونید یه 10-15 باری در مورد تنظیمای گامای تصویر تو این تاپیک صحبت شده حالا من دارم کم کم شک میکنم نکنه پستای قبلی تو تاپیک نامرئی بودن.یه چیزی خیلی جالبه دقت کردین هر وقت این تاپیک vt30 /st30 جون میگیره یه یوزر تازه ثبت نام کرده که تعدا د پستاش به 10 تا نرسیده میاد یه ترولی میکنه؟
در هر دو مورد حق با شماست منم دوبار گفتم ولی گفت نمیتونم فعلا گرفتارم منم پیگیر نشدم آخه عجله هم داشتیم و اومدیم
42ST50 با عوارض گمرکی و سود و هزینه گارانتی و غیره فک نکنم کمتر از 3.5 برا خود شرکت وارد کننده تموم شه.
البته در صورت افزایش قیمت ارز همین 3.5 هم بعیده.
Last edited by parham511; 07-06-2012 at 20:11.
درود
تی وی من st30m هست توی تنظیمات چیزی به نام گاما نمی بینم که از حالت s.curve به 2.2 تغییرش بدم
در ضمن چند وقته یه برفک ریز روی تصویر ( hdmi -av- sd card) اومده که البته فقط از فاصله ی نزدیک مشخصه
بدجوری اعصابم رو خرد کرده میشه بفرمائید چی کارش کنم ؟
با سپاس از شما
در هند که برخلاف امارات مالیات فروش و ... هم میگیرن 50GT50 نزدیک قیمت جهانی فروخته میشه،هند هم تازه محصولات 2012 را آورده و با سه عینک و سه سال وارانتی حدود 2100 دلار عرضه شده.
قیمت امارات الان پرته و به زودی به قیمتهای جهانی نزدیک میشه.
دوست عزیز در قسمت تنظیمات گزینه تنظیمات پیشرفته ویا همون Advanced Setting رو پیدا کن وبروی اون کلیک کن ، پس از ورود دومین گزینه گاما هستش و اگه از 2.2 راضی نبودی میتونی روی 2 بزاری ، اگه درجه رنگ رو هم روی40 بزاری و کنتراست رو هم اگه شد روی 70 بزار تصویر یه مقدار متعادل تر میشه ولی در کل نمیتونی توقع داشته باشی که تصاویر sd به مانند تصاویر hd با کیفیت باشه و تنظیمات خاصی برای تصاویر sd وجود نداره و بیشتر سلیقه ای هستش .
خیلی با گاما ور رفتم. نتیجه: برای داشتن جزئیات بیشتر بخصوص تو صحنه های تاریک روی 1.8 باید باشه. گزینه های دیگش جزئیات رو خراب می کنند.
درود
با عرض معذرت از دوستان
توی advance setting تی وی من فقط این گزینه ها هست :
Intelligent frame creation که مقادیر off - mid - max رو داره
resolution enhancer هست که مقادیر off - mid - max رو داره
side panel که مقادیر off - low -mid- high رو داره
16:9 overscan که مقادیر off - on رو داره
pixel orbiter که گزینه های auto و on رو داره
آیا این برفک ریز روی تصویر هست که از فاصله ی نزدیک مشخصه طبیعی هست ؟
تی وی شما هم همینطوره ؟
با سپاس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)