مخابرات شانسیه به یکی خوب می افته به خیلیا بد !
برای اینکه بتونی از پهنای باندت کامل استفاده کنی باید از جون مایه بذاری منکه دیگه از دان خسته شدم.
مخابرات شانسیه به یکی خوب می افته به خیلیا بد !
برای اینکه بتونی از پهنای باندت کامل استفاده کنی باید از جون مایه بذاری منکه دیگه از دان خسته شدم.
خب دیگه دوستان ب سلامتی دیگه از مخابرات کندیم اومدیم بیرون چون کیفیت برام مهم بود و خطمم مسی بود و منطقممونم خلوط بود و طبق گفته شرکت جای خونه ما تا5مگ سرعت بازه رفتیم شاتل دوستم هفته پیش گرفت سرعتش با 128به800کیلو رسید بین700تا800نوسان داشت منم رفتم گرفتم از شاتل شنبه یک شنبه ای وصل میشه خوبیش میدونین چیا درسته زیاد دانلود کنی محدود میشی ولی حداقل ی سرعت درست حسابی داره پیر شدیم با این مخ آقا برات مفت نمیارزید دزد دزدن!
دو ساله هنوز یک بار هم نشده که یک بار بتونم توی گیم رنجر یه بازی رو بدون لگ بازی کنم / همه منو بلاک کردند به خاطر اینکه توی بازی ها لگ میدم /
به خدا دیگه کلافه شدم
یه مدتیه قطعی های طولانی دارم مخصوصا صبحا ....دوستان شما هم دارین؟
من این قطعی هارو تو وسط ظهر دارم البته اینم بگم دیشب کجاش سرعت خوب بود؟؟؟!برا من نهایت10کیلو با دانلود منیجر وظع ب شدت وخیم بود ک خابیدم .دی
یکی 2 شبه سرعتم ار سرور داخلی به 100 میرسه خارجی اکسپرس به 80 که قبلا خیلی بیشتر بود
وقتی دیس میکنم بعد میخوام کانکت شم به یوزر پسوردم گیر میده متوجه شدم یکی از دوستام هم همینطوره
بعد از کلی کانککت زدن وصل میشه
باز این سامانه لعنتیشون قطعه...اومدم ببینم دیشب چقدر دزدی کردن میبینم سامانه قطعه....نمیذارن دزدیهاشون رو ببینیم
کلا شبا اگه ازیک تا 2.30پای سیستم نباشی هی کانکت و ریست نکنی عمرا بتونی دانلود کنی چون انواع ترفند ها رو می زنن تا نتونی دان کنی
سلام،بچه ها یک تست بزارید ببینم وضعیت سرعت استانتون چطوریه؟این تست من
سرویس 1 مگ محدود مازندران،چالوس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)