تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 509 از 639 اولاول ... 9409459499505506507508509510511512513519559609 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,081 به 5,090 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

آخر فروم باز SajjadKAZ2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    ایران-اهواز

پيش فرض

سلام

یه سپرده رو 7 عید می خوام از صندوق مهر اقتصاد ببرم پاسارگاد. رفتم همون شعبه که سپرده رو اونجا باز کردم گفت شعبه ما با ملت و سپه کار می کنه و می تونیم چک اونجا رو بدیم ببرید از اونجا با ساتنا بزنید به پاسارگاد. رفتم ملت پرسیدم که مطمئن بشم با مهر اقتصاد کار می کنه. گفت مبلغت زیر 50 میلیونه؟ گفتم آره. گفت اگه بخوای چک مهر اقتصاد رو بیاری اینجا با ساتنا بزنی بره پاسارگاد باید اینجا (یعنی بانک ملت) حساب داشته باشی! من درست متوجه شدم؟ یعنی من واسه یک انتقال چک که این وسط توسط بانک ملت انجام میشه باید یه حساب باز کنم؟ به نظر مسخره است. زوری باید یه حساب باز کرد تا پول رو انتقال بده به بانک ثالث. حالا برم ببینم سپه همینه یا نه. ولی خواستم مطمئن بشم که طرف منظورم رو خوب فهمید که اینو گفت یا نه؛ چون بانک شلوغ بود و خیلی تو نوبت بودن و دیگه کارمند بانک رو سوال پیچ نکردم.

ممنون
    بانک مهر اقتصاد برای انتقال وجه قبلا با بانک ملت و سپه کار میکرد ولی جدیدا (1-2 هفته پیش) که خودم میخواستم از بانک مهراقتصاد به بانک سرمایه انتقال بدم گفتن با بانک صادرات کار میکنن.
    برای این انتقال بانک مهراقتصاد یه چک بین بانکی برام صادر کرد بردمش بانک صادرات (حساب صادرات هم نداشتم) کارهاشو انجام دادن و بعد بردمش بانک سرمایه و انتقال انجام شد، همین.

قبلا هم برای انتقال وجه از حساب بانک مهراقتصاد خودم به شماره حساب یکی از دوستان در بانک سپه (خودم حساب بانک سپه نداشتم) اقدام کردم که اول یه چک بین بانکی از بانک مهراقتصاد گرفتم بردم بانک سپه و همونجا مستقیم برام انتقالش دادن به شماره حساب دوستم.

حالا دیگه جریان ساتنا رو نمیدونم!

2. این کاربر از SajjadKAZ2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان من میخوام یه مبلغی نزدیک 500 میلیون رو بزارم بانک که حقوق چندتا از کارکنانم رو دربیاره به نظرتون چه حسابی برای اینکار خوبه؟ اگه 1 ساله هم باشه خوبه یعنی سر هر سال یه سودی رو به من بدن که برم باهاش حقوق بدم ...

یه جوری باشه که مطمئن باشم سر یه تاریخ مشخص سود این 500 میلیون به حساب واریز میشه و نهایت سودش در طول 1 سال چقدر میتونه باشه؟
    برای‌ شما سپرده یکساله مناسبه که شنیدم ملی ۵۰۰ رو ۲۲ میده که خوب بسیار معتبر هم هست و خیالت میتونه راحت باشه چو البته کاملا مطمئن نیستم اما شما یک سر بزن و چون آخر ساله بخصوص اگه پولت حاضر باشه میتونی خوب چونه بزنی

گزینه های دیگه هم سپه،دی،سینا و پارسیان،قوامین و موسسه ملل هست
    Last edited by M.R.S.; 09-03-2017 at 16:16.

4. 2 کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shangil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

دوستان من میخوام یه مبلغی نزدیک 500 میلیون رو بزارم بانک که حقوق چندتا از کارکنانم رو دربیاره به نظرتون چه حسابی برای اینکار خوبه؟ اگه 1 ساله هم باشه خوبه یعنی سر هر سال یه سودی رو به من بدن که برم باهاش حقوق بدم ...

یه جوری باشه که مطمئن باشم سر یه تاریخ مشخص سود این 500 میلیون به حساب واریز میشه و نهایت سودش در طول 1 سال چقدر میتونه باشه؟
    البته فک کنم شما یه جایی اشتباه کردین
    سر هر ماه سود میدن نه هر سال
    چه روزشمار چه 6 ماهه چه چند ساله سور رو ماهانه میدن
    من جای شما باشم قید سپرده های طولانی رو میزنم همون روزشمار باز میکنم یا صندوق. بعضی بانکها برای پول شما همانطور که قبلا هم گفته شده با طرحهای مختلف سود روزشمار میدن. با صندوق بانکهای معتبر هم همینطور.
    علت اینکه میگم سپردهطولانی باز نکنین اولا نمیتونین دست برنین بهش چون جریمه مشین تا یک سال دوما پول شدیدا افت میکنه و شاید بخواین مثلا بعد چند ماه پول رو در کالاهای دیگه سدمایه گذاری کنید. همچنین ممکنه سال بعد مثلا خرداد ماه سودهای جدید بیاد در این دزد بازار! مثلا یکی از دوستای من 19 درصد سالانه باز کرد چند سال پیش بعد دو ماه دید 22 درصد هم میده همون بانک

6. این کاربر از shangil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

من جای شما باشم قید سپرده های طولانی رو میزنم همون روزشمار باز میکنم یا صندوق. بعضی بانکها برای پول شما همانطور که قبلا هم گفته شده با طرحهای مختلف سود روزشمار میدن. با صندوق بانکهای معتبر هم همینطور.
    علت اینکه میگم سپردهطولانی باز نکنین اولا نمیتونین دست برنین بهش چون جریمه مشین تا یک سال دوما پول شدیدا افت میکنه و شاید بخواین مثلا بعد چند ماه پول رو در کالاهای دیگه سدمایه گذاری کنید. همچنین ممکنه سال بعد مثلا خرداد ماه سودهای جدید بیاد در این دزد بازار! مثلا یکی از دوستای من 19 درصد سالانه باز کرد چند سال پیش بعد دو ماه دید 22 درصد هم میده همون بانک
    ممنون. من اصلا نیاز ندارم ماه به ماه بدن فقط میخوام بیشتر بدن. یعنی شده تا 2 سال هم ندن ایراد نداره اما بعدش یه سود درست و حسابی بدن هرچی هم تو اینترنت قوانین بانک ها رو حساب هاش رو مطالعه کردم آخرش چیز درستی دستگیرم نشد. فقط دنبال حسابی هستم که سود بیشتر بده حتی اگه تا یکی دو سال نه سود بده نه خود پول رو.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

سلام
    بذار بانک سینا
    برای کارهای چک و حقوق پرسنل و .. هم میتونی روش حساب کنی و از بانکهای معتبر کشور ما هست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. 2 کاربر از brad pitt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ممنون. من اصلا نیاز ندارم ماه به ماه بدن فقط میخوام بیشتر بدن. یعنی شده تا 2 سال هم ندن ایراد نداره اما بعدش یه سود درست و حسابی بدن هرچی هم تو اینترنت قوانین بانک ها رو حساب هاش رو مطالعه کردم آخرش چیز درستی دستگیرم نشد. فقط دنبال حسابی هستم که سود بیشتر بده حتی اگه تا یکی دو سال نه سود بده نه خود پول رو.
    سود در سررسید دیگه جمع شده و الان بانک ها همچنین سودی ندارن؛
    سود بانکی هم با مبلغ شما از ۲۲-۲۴ بیشتر نمیشه
    همون گزینه هایی که گفتم یکساله هستند و بانک آینده و ایران زمین هم شاید بیشتر بده
    اما اگه ماهانه برات مهم نیست میتونه اسناد خزانه اسلامی (اخزا) در فرابورس رو خریداری کنی؛سود ۲۴-۲۵ درصد و کاملا تضمین شده میده اما سررسیدش زیر یکسال (۶-۹ماه) هست
    اگه اطلاعات بیشتر میخواین توضیح بدم

11. 3 کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز LEO.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

احتمالا ماه اول بوده باز کردین درسته؟
    اگر یک ماه نگذشته باشه همون 10 درصد رو میدن
    وگرنع سود بعلاوه اصل پول باید تا ظهر ریخته بشه به حسابتون
    دو نوع صندوق داریم
    بعضیا اول که حساب باز میکنن اگد اون روز که مبنای سود هست نباشه مابه التفاوت میگیرن دوباره در مبنای بعدی میریزن به حساب. اگر باطل کنید هم تا بهد ظهر حپول با سود در حسابتونه. مثلا بانکی اخر ماه سود میدا شما اگر روز 5 پول بریزید بخواید 10 تومان باشه اصل پول کمی بیشتر میریزید تا اخر ماه دوباره اون رو برگردونن به حساب.
    اما نوع دیگش هر وقتی غیر از مبنای سود بریزید پول همون رو نگه میدارن اخر ماه از اصل سرمایه کم میکنن.
    شما از بانکت باید میپرسیدی
    نه ماه اول نبوده،20 ماه بوده
    زنگ زدم بانک شهر پرسیدم گفت که سود ها یکم به یکم هر ماه واریز میشه

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

نه ماه اول نبوده،20 ماه بوده
    زنگ زدم بانک شهر پرسیدم گفت که سود ها یکم به یکم هر ماه واریز میشه
    باید سودش رو بدن. یکبار حساب کنید. اصولا باید بعد ابطال تا عصر روزی که پولتون ازاد میشه سودتون رو بدن. سود رو باید همان روز میدادن نه یکم به یکم
    امیدوارم این هم به دزدیهایی که قبلا عرض کردم اضافه نشه. دیدید این هم یک نوع دزدی مثل سایر دزدیهای شهرداری
    Last edited by shangil; 09-03-2017 at 19:23.

14. این کاربر از shangil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    بذار بانک سینا
    برای کارهای چک و حقوق پرسنل و .. هم میتونی روش حساب کنی و از بانکهای معتبر کشور ما هست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سینا خیلی بانک خوبی هست؛
    از سوداش اطلاع دارین؟

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

حتی اگر هم باشه باز من توصیه نمیکنم. این کار درست نیست و همواره وضعیت مملکت در نوسانه و روز ارامی نداره. ممکنه میگم ممکنه لازمتون باشه.
    به هر حال این مورد مرسوم نیست شما خودتون میتونید سود ماهانتون رو دوباره قرارداد بسته و مرکب کنید.
    البته بحث در مورد این مقدار پول زیاده! معمولا همه این پول رو در لانک گذاشتن اشتباهه مگر اینکه طرف چند برابر این سرمایه داشته باشه و این مقدار جزیی از سرمایه باشه.
    من توصیه خاصی نمیکنم از گفتن داستان یکی از دوستان سوار بر موج! داخل پرانتز برای رفع خستگی میگم!
    در بهمن ماه بود که تصادفی در بازار طلا بودیم. فردی با اسم شوگان 1000 ربع سکه خرید! گفتم اینها کیستند دیگر! امروز پسرخاله من خبر داد همان شوگان تمام سکه ها را فروخت. سکه ها را 330 خریده بود. امروز 370 داد رفت. 1000 تا 40000 تومان. سود حدود 1.5 ماهه اش شد. سود حداقل نیم سال بانکی در یک ماه. این رو گفتم تا اطلاع داشته باشید
    البته در پستهای خودم در قسمت سکه و ارز گفتم که فساد اقتصادی در ایران تا چه حدی هست و رانت در ایران تا چه حد مهمه و هیچ کسی در ایران با تحلیل سود نبرده
    Last edited by shangil; 09-03-2017 at 20:07.

17. 3 کاربر از shangil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •