دستت شما درد نکنه منم اون سه نقطه رو برای کامل کردن گذاشته بودم
حالا برای من کجاش اشتبه؟![]()
دستت شما درد نکنه منم اون سه نقطه رو برای کامل کردن گذاشته بودم
حالا برای من کجاش اشتبه؟![]()
آقا ایمان دوست گلم منظورم از اشتباه , اشتباه خودم بود که بجای اینکه بگم فلش چپ گفتم فلش راست
ممنون ازت بازم ( راستی این انجمن دگمه ی تشکر نداره؟)
کرتـــــــــیم حاجی![]()
چرا داره باید پست هات به یه تعداد معین برسه....فکر کنم بیستا
فرداشب یه سری بزن تا برات چندتا عکس بزارم
یه نگاهی هم به صفحات خیلی قبل بنداز ببین حاجی چی کرده
آقا ببخشید ولی توی لوحه خانه نوشته که فقط بدست اوردن پاکت استیشن شرط آخر رفتن به شهر راستی پاکت استیشن منم که درسال 9هستم هم هنوز کار نمیکنه ولی تمام کارهای که لوحه خانه گفته بود روکردم!![]()
بهت پیشنهاد می کنم که این پست رو پاک کن و به جاش یه چی دیگه بنویس
لیث ببینه بد بهت گیره میده
دیگه نگی من پوکت استیشن رو گیر اورم....گرا؟الان برات می گم
این 411 تا پست منو می بینی 400 تاش رو تو این تایپک دادم...نگفتم پوکت استیشن به دست اوردم ولی گفتم چنین چیزی هست...یه جوری محکومم کردن که دیگه از این پستا ندم....
دیگه چه برسه به تو...باهات یه کاری می کنن دیگه تو این تایپک نیایی..منم با اونام ها
راست میگی !!! توسال نهم هستی
آقا ایمان گیر نده بعضیها میان که بحث رو تازه کنن![]()
Last edited by lordspeed; 10-01-2010 at 23:39.
آقا شما فقط بایدبابرنامه psx V1.13بازی کنی که توی قسمت فایل یه قسمت برای سیو ولودهای بینهایت داره توماهیگیری اول که قلاب روانداختی سیوکن بعد وقتی قلاب گرفت اگه ماهی نبود سریعا ازمنوی فایل فایلت رولود کن بااین کار من تمام سیرکهارو بدون حتی یک خطا بردم تازه عکس دسته جمعی اهالی روستا وعکس قهرمانی اسب رونیز بدست آوردم مثلا حال نداری فردا محصولاترو آب بدی میخوای فردا بارونی باشه باید سگت رو بقل کنی بروجلوی تخت خواب بعد از منوی فایل گزینه ی save state روکلیک کن وبعد روی نام فایلت کلیک کن تا سیو بشه بعد برو بخواب روز بعد همه چی روبیخیال شو برو سریعا تلوزیون روببین اگه بارونی بود دوباره ازمنوی فایل سیو کن ولی اگه نبود سریعا ازمنوی فایل گزینه load state روبزن تادوباره روز قبل جلوی تخت خواب بیای بعد بروبخواب دوباره صبح که بیدار شدی تلوزیون روببین اگه بارونی بود که هیچی اگه نبود دوباره این روندروتکرار کن آنقدر تکرار کن تافرداش بارونی بشه اگه بازم نشد یعنی فرداش سیرکه من رکورد 12روزبارونی پشت سرهم رو دارم ببینم تو چه کاره ای
فقط برنامه psx V1.13
سلام بچه ها می گم هنوز نتوانستید راهی پیدا کنید که سری بعدی ها رو روی کامپیوتر بازی کنیم راهی پیدا نکردید
![]()
اه اه اه اه...........................................
آخیش بالاخره این 509 صفحه این تاپیک تموم شد!
انقدر خوندم به نفس زدن افتادم...
بعد از یک هفته خوشبختانه خوندن کل تاپیک تموم شد!
منتظر خسته نباشی هاتونم!
به هر حال فکر کنم کار خیلی طاقت فرسایی بود!![]()
Last edited by raenaei; 13-01-2010 at 17:45.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)