از دادن پول نقد معذوريم . ولي چشم برم فكر كنم ببينم چي ميتونم پيدا كنم .
از دادن پول نقد معذوريم . ولي چشم برم فكر كنم ببينم چي ميتونم پيدا كنم .
دمت گرم!! دوست عزیز!!حق با شماست. من دارم روي هديه ها فكر ميكنم. ازطرف خودم بلاخره يه چيزي ميدم.
بهروز و ووكمن هم از الان بايد به فكر هديه نوروزي واسه كاربران باشند. بهروز جان و رامبد جان دست به كار شيد![]()
ایول بهروز جون!!!از دادن پول نقد معذوريم . ولي چشم برم فكر كنم ببينم چي ميتونم پيدا كنم .![]()
من منتظرم!! حالا اگه هم نقدی نمیتونی بدی!! خوب یه زانتیایی!! 206 یا یه دستگاه آپارتمان با تمام وسایل منزل هم ما راضی هستیم!!!(چون من بچه کم توقعی هستم
)
فقط میمونه این ووکمن!! اگه اینجا پیداش بشه خیلی خوب میشه![]()
والا من آخراش رسيدم!!!!![]()
بله سعید جان ...![]()
سلام دوستان
حالتون خوبه . داريم به روزهاي اخر سال نزديك ميشيم و طبق يك ان ديريينه پسنديده همه از ادم عيدي مي خوان.
از انجايي كه بنده به خاطر عوض كردن سيستم تا خرخره زير بدهيم از دادن عيدي نقدي معذورم .
![]()
ولي واقعا شما ارزشتون از اين چيزها بالاتره .
به همين خاطر يك فايل صوتي كه خيلي دوستش دارم و چند تا تصوير رو به همه شما تقديم ميكنم .
اميدوارم خوشتون بياد .
همتون رو دوست دارم و بعضي هاتون رو بيشتر تر دوست دارم .
مانند سعيد جون . ووكمن جون . عسل بانو جون و ...... همه كاربر هاي پي سي ورلد .
عيدتون پيشاپيش مبارك
مواظب خودتون باشيد .( اين جمله اخر رو از يكي از كاربرهاي گل پي سي ياد گرفتم )
![]()
ممنون
بهروز
این از عکسها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و این هم اون اهنگ که گفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم خوشتون بیاد .
به این میگن عیدی پیشاپیش
اقا جعفر از زحمت شما هم ممنونم .
بهروز
Last edited by Behroooz; 13-03-2007 at 20:04.
عکسا ی جالبی بود ...
من محدودیت راپید دارم باید نیم ساعت منتظر باشم تا اهنگتون رو دان کنم ... بازم ممنون![]()
ممنون بهروز جون!!
البته میدونم که از دست من خیلی ناراحتی و میخوای که سر به تنم نباشه!! (مگه نه؟؟)
ولی به هر حال ازت تشکر میکنم !! عکسای جالبی بودن به خصوص عکسایی که از طبیعت و حیوانات!!
عیدتون مبارک باشه!! ایشالا که سال خوبی را در پیش رو داشته باشی و از منم اگه کودورتی داشتی (که میدونم داری) از بین بره!!
دوستت دارم !
مهدی!!
منتظر نفر بعدي باشين . اگه گفتين كيه؟
من بگم؟ حدس بزنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)