واسه چی؟ !!؟
واسه چی؟ !!؟
واسه کیفیت سوالات،خدمات،دانشگاهاش،بو دجه دهی و....
دوستام کار دانشجویین تو آزاد سال به سال نه بهشون پول می دن نه از شهریشون کم می کنن درست حسابی...![]()
دقیقا!
یعنی شما با دانشگاه ازاد اشنایی ندارین؟؟؟؟
میگن توکلی دوشیفته اونجا هم کار می کنه.![]()
البته همه واحدا مثل هم نیستن
---------- Post added at 08:55 PM ---------- Previous post was at 08:52 PM ----------
دورادور اشنایی دارممم اونجا که درس نمیخونم
بابا همه یونی ها سر و ته یه کرباسن
من امروز علوم تفریحات کنکور داشتم مثلا سنگ تموم گذاشته بودن لامپ بالا سرمون فلش می زد کولره هم هی خاموش روشن می شد.مراقبمون هم یه دختر چادری بود(مراقب دوستم اخلاقش بهتر بود)اخه اینا چه مراقباییه!؟؟
دم درم که دیگه... هیچی ولش کن...به امید قبولی بروبچه p30world![]()
والا من ديروز بودم توي راهرو بودم
كولر كه اصلا نداشت
امنيت جاني هم نداشتم
2تا لامث اونجا تركيد شانس آوردم نريخت رو سرم
مراقبامونم چادري بودن ولي خب فكر كنم زوري چادر گذاشته بودن
من زياد تو صورتشون نگاه نكردم وگرنه ممكن بود كنكور رو خراب كنم) =))
به نظرم نبايد واسه پسرا از اين مراقبا استفاده كنن
آدميزاده ديگه ....![]()
بعله![]()
کلید آزادم مثل سراسری اومده؟
کی؟
سلا م به همه برو بچز،چه خبرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ازادم که دیگه به سلامتیتموم شد،حالا راجع به چی بحث و گفت و گو کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
منم دیروز تو سالن ورزشگاه دانشگاه بوشهر بودیم... خب اگه رفته باشین می دونید که یه سوله هست و 5-6 تا ورزشگاه توشه....... سیستم خنک کنندش هم خیلی عظیمه..... دریچه کولر که قطرش حدودن 1 متری می شد درست بالای سرم بود.. من چون قبلا اونجا رقته بودم پیشبینی کردم صبحش و تو گرمای بوشهر 2-3 تا لباس رو هم پوشیدم... خیلیا سر جلسه از سرما بلند شدن و تحویل دادن...اما من خیلی حال کردم
---------- Post added at 10:52 PM ---------- Previous post was at 10:49 PM ----------
آزاد پزشکی مونده........
در ضمن من که دلم نمیاد این تایپیک رو ول کنم... هر روز میام توش یه چیزی می نویسم....... واسه انتخاب رشته هم همینجا بحث کنیم...
اصلا بزاریم باشدش همینجا......... فکر کنید سال 93 کنکور تموم بشه واسه همیشه... هنوز تایپیک کنکور 90 کار کنه.......
---------- Post added at 10:55 PM ---------- Previous post was at 10:52 PM ----------
مراقبای ما هم انگار اومده بودن ساندیس خوری(سیاسی شد!!!) کیک ساندیسا که پخش شد هجوم آوردن روشون.. همشون هم مرد بودنو و سیبیل داشتن.......
جاتون خالی تو بلندگو گفتن واسه سلامتی یه بنده خدایی صلوات... سکوت مطلق سالن رو فرا گرفت...
![]()
هیچی آبجی. بیخیال. در مورد سریال ساختمان پزشکان بود. البته فکر نکنی من این چرت و پرتا رو نگا میکنما!
منم موافقم. ولی یادم نیست تاپیک 88 بود یا 89 که با بیرحمی هرچه تمام، چند روز بعد از کنکور آزاد تاپیک قفل شد.
Last edited by lohrasbi; 08-07-2011 at 22:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)